Criteriul National

Ce sandale purtam in vara lui 2019?

Ce sandale purtam in vara lui 2019?
iulie 09
10:23 2019

Desi in fiecare an avem impresia ca am vazut tot ce era posibil in materie de tendinte in moda, se pare ca designerii nu inceteaza sa ne surprinda! Daca nu ti-ai  cumparat inca perechea de sandale care sa iti defineasca sezonul cald de anul acesta, ne-am hotarat sa iti sarim in ajutor cu lista propunerilor designerilor pentru 2019. Vara este, prin definitie, anotimpul sandalelor, asa ca arunca un ochi pe acest articol, inainte de a pleca la cumparaturi! Garantam ca nu vei regreta!

In 2019, designerii ne propun modele extravagante, cuvantul de ordine fiind indrazneala!

Totusi, pe langa creativitatea modelelor, designerii au tinut cont si de confortul picioarelor noastre, propunand tocuri stabile si aducand in prim plan o reinterpretare a modelelor clasice.

Inainte, insa, de a alege modelul potrivit gusturilor si nevoilor tale, este necesar sa ne facem o idee cu privire la materialele propuse la Fashion Week-uri. Se pare ca, vedeta sezonului este pielea de caprioara, pielea naturala fiind materialul care, in general, lasa piciorul sa respire.

In ceea ce priveste paleta de culori folosita, designerii au optat anul acesta pentru nuante de galben, portocaliu, rosu, roz pal, si, bine-inteles, nelipsitele non-culori: alb si negru. Anul acesta, accentul s-a pus pe sandalele plate, fara toc.

Important este si faptul ca avem de a face cu o revenire in forta a sandalelor de tip “gladiator”. Daca nu ati achizitionat pana acum un astfel de model, acum este momentul! Totodata, modelele propuse anul acesta sunt, in esenta, simple, extravaganta acestora provenind din supraincarcarea sandalelor cu accesorii de tip catarame, cristale, margele, funde sau flori. Daca, totusi, esti in cautarea unor sandale cu toc, opteaza entru un toc mediu si gros, specific anilor ’70.

Acum ca te-ai pus la curent cu noile tendinte in materie de sandale, esti gata sa iesi in oras pentru o sesiune de shopping! Suntem convinsi ca vei face cele mai stylish alegeri!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul