Criteriul National

Ce spune amplasamentul tatuajului tau despre personalitatea ta

Ce spune amplasamentul tatuajului tau despre personalitatea ta
aprilie 08
18:07 2020

Fiecare tatuaj reprezinta un simbol – al unei experiente personale, al unei povesti sau al unui sentiment. Cu toate acestea, se dovedeste ca exista si simbolism in plasarea tatuajului. Amplasarea tatuajului spune multe despre persoana. Alegerea partii stangi, a bratului sau a spatelui nu este o alegere completa aleatorie, dar are sens de la sine. Oamenii s-au folosit de tatuaje pentru simbolismul lor si oamenii ar trebui sa se gandeasca cu adevarat la sensul unui tatuaj inainte de a-l face. Astfel, multi oameni cred ca tatuajele din partea stanga sunt mai semnificative pentru individ, deoarece inima se afla in partea stanga a corpului. Iar plasarea joaca intr-adevar un rol important in sensul si influenta lui.

Pe antebrat. Un tatuaj serios pe antebrat spune ca persoana este puternica si dura. Daca tatuajul este dulce si viclean, inseamna ca persoana poate parea dura la exterior, dar este intr-adevar emotionala in interior. Acest loc a devenit recent favorit atat pentru barbati, cat si pentru femei (vezi aici tatuaje fete). Multi isi fac un tatuaj acolo pentru a-si stresa muschii tonifiati.

Pe gat. Daca tatuajul este plasat in partea din fata a gatului, inseamna ca persoana este dura si deschisa pentru toata lumea. Acest tatuaj va fi intotdeauna observat si nu este de obicei acoperit, asa ca atrage atentia si persoana il stie. Gatul este un loc popular pentru fetele care doresc sa-l ascunda cu parul ori de cate ori doresc si sa-l expuna atunci cand doresc. Ele doresc libertatea de a-si schimba parerea si de a scapa fara consecinte. Cu toate acestea, un tatuaj pe partea inferioara din spatele gatului, adica la ceafa, are un simbolism diferit. Arata ca este o persoana care risca si nu se teme sa faca alegeri curajoase. Pielea din aceasta zona este foarte sensibila si tatuarea acestei parti este foarte dureroasa. De asemenea, gatul este de obicei expus (daca nu ai parul lung), astfel incat persoana este constienta ca tatuajul va fi expus.

In spatele urechii. Aceste tatuaje tind sa fie mici si dragalse, adesea ascunse si nu prea expuse. Persoanele cu un tatuaj in spatele urechii sunt spirite libere. Cu toate acestea, sunt atenti sa nu fie prea expusi. Vor sa-l arate, dar doresc sa aiba posibilitatea de a alege sa-l ascunda daca vor.

Pe spate. Tatuajul din partea inferioara a spatelui spune ca fata este increzatoare si constienta. Fetele care au acest tatuaj sunt feminine, dar deseori regreta ca le-au facut mai tarziu. Cand vine vorba de barbati, tipul cu un tatuaj pe spate, probabil, se exercita intotdeauna si este increzator in el insusi, deoarece singura modalitate de a-si arata tatuajul este sa se dezbrace de camasa. Acesti tipi sunt adesea atat de increzatori incat se vor iubi mereu mai mult decat orice fata. In functie de partea din spate, unii oameni aleg sa aiba un tatuaj atunci cand incheie o faza importanta in viata lor.

Pe piept. In functie de marime, aceasta plasare a tatuajului reprezinta un simbol a ceva cu adevarat important pentru individ. Tatuajul mare apropiat de inima inseamna ca tatuajul simbolizeaza ceva drag persoanei. Ceva mic simbolizeaza un eveniment din viata care s-a incheiat si a lasat un impact asupra persoanei. Barbatii cu tatuaje pe piept sunt, de asemenea, increzatori. Aceasta plasare are un sens diferit atunci cand vine vorba de femei. Un tatuaj in piept la o fata reprezinta un simbol al iubirii si are adesea un sens romantic.

Pe coapsa. Tatuajul pe coapsa are de obicei o valoare sentimentala. De asemenea, este misterios, deoarece aceasta parte nu este de obicei expusa, iar persoana poate alege cand sa o expuna. Acest loc de plasare inseamna, de asemenea, ca persoana este la moda, deoarece este un loc la moda. Acesta va deveni in curand o plasare tipica pentru tatuaje.

Pe incheietura. Fetele aleg de obicei incheieturile pentru un tatuaj. Sunt fete care doresc sa fie diferite si au un tatuaj ,,unic”, dar nu sunt suficient de indraznete pentru a avea un tatuaj mai mare, care este mai vizibil. Cu toate acestea, vor folosi fiecare moment pentru a-l afisa in poze sau jucandu-se cu parul.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul