Criteriul National

Ce surprize poti pregati bunicilor la sarbatorirea nuntii de aur?

Ce surprize poti pregati bunicilor la sarbatorirea nuntii de aur?
martie 16
08:38 2020

Fiecare an care trece de la cel in care un cuplu a decis sa mearga pe acelasi drum in viata si sa imparta impreuna si bucurii si cumpene, este un motiv de sarbatoare si chiar o victorie a iubirii si a pastrarii juramintelor facute cand s-au casatorit.

In functie de timpul care s-a scurs de la acel moment special din viata lor, fiecare an capata semnificatii aparte, de la cea mai frageda aniversare, cea de un an, cand se celebreaza nunta de hartie, pana la cele mai rotunde cifre, precum sarbatorirea a 25 de ani de casatorie, deci nunta de argint, cea care sarbatoreste 50 de ani de mariaj, respectiv nunta de aur sau nunta de diamant, pentru cuplurile care reusesc sa sa ajunga sa se bucure chiar de 75 de ani petrecuti impreuna.

Daca te numeri printre norocosii care se bucura sa ii aiba in continuare in preajma pe bunicii sai, iar acestia urmeaza sa celebreze in curand nunta de aur, deci 50 de ani de casnicie trainica, in care au trecut impreuna prin greutati, si-au crescut copii, oferindu-le tot ce au putut mai bun, iar acum au parte si de iubirea nepotilor, atunci este momentul sa le demonstrati cat de mult ii pretuiti.

Si acest moment special este doar unul dintre prilejurile avute la indemana. Chiar daca, asa cum ii stiti, sunt modesti si nu isi doresc decat sanatate si sa se bucure sa ii vizitati mai des, i-ati putea uimi cu o petrecere surpriza la un restaurant elegant, vezi Palatul Noblesse, un loc in care poate nu au avut vreodata ocazia sa ajunga, dar unde sa ii faceti sa se simta rasfatati si in centrul atentiei celor apropiati. 

Asa ca rezervati din timp locurile la acel restaurant elegant, alegeti un meniu tinand cont de preferintele culinare ale sarbatoritilor si explicati in detaliu  personalului de la local ca va doriti o decorare deosebita a spatiului rezervat in ton cu evenimentul.

Daca timpul permite, o idee excelenta este si celebrarea nuntii de aur chiar in curtea casei bunicilor, unde sa fie invitata intreaga familie, rudele,  prietenii apropiati si masa festiva, surprizele, darurile, toate detaliile evenimentului sa fie pregatite cu grija, fara a da nimic de banuit sarbatoritilor pana in ultima clipa, pentru a le putea face acest moment special si emotionant din viata lor cu adevarat memorabil.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul