Criteriul National

CE TIP DE PROIECTE POATE PRIMI FINANTAREA UE CU PRIORITATE

iunie 02
15:46 2015

 

 CE TIP DE PROIECTE POATE PRIMI FINANTAREA UE CU PRIORITATE

 

Investors are leaving Europe Union
In acest articol cat si intr-un alt document va vom prezenta o lista cu proiecte ce pot primi finantarea UE cu priroritate .Dupa ce veti afla despre ce proiecte este vorba veti intelege de ce pana acum o serie de firme din Romania nu au reusit sa acceseze fondurile.

Pe langa toate aceste lucruri veti afla si alte aspecte despre care nu se vorbeste dar de care se tine cont. Pana atunci consideram important sa va spunem urmatoarele.

Diversele firme aloca 10% din veniturile lor pentru activitatile de promovare Uniunii Europene procedeaza la fel numai ca :

1) UE aloca foarte putin bani pentru astfel de activitati de promovare

2) Bani sunt alocati sub forma de fonduri si reprezinta doar 1% din PIB insa din cauza birocratia felul in care se cheltuiesc inutile fondurile respective si o rata media de absortie de mai putijn de 50% ,doar 0,37% raman disponibil.

De aici rezulta un adevarul despre care nu se vorbeste si anume -baniiUE despre care se tot vorbeste exista doar la nivel de maruntis si sunt alocate cu prioritate pentru proiectele care ajuta UE saatinga anumite scopuri ce tine de propaganda!

Plecand de la aceasta realitate a fost elaborat o lista cu o serii de proiecte care ajuta UE sa atinga astfel de obiective atat in Romania cat si in alte tari UE.

Cu aceasta ocazie agentii economici vor afla pentru prima data in istoria economica a Romania ce proiect pot sa implementeze cu fondurile UE la Constanta, Brasov , Valea Prahovei si apoi sa ofere catre implementare acelasi proiect in alte tari si sa obtina bani din consultanta ,vanzare de patente ,dreptul de autor etc

Pentru prima data in istoria economica a Romaniei se va putea exploata acest mare avantaj si anume cel de a putea crea un concept de proiect care sa fie finantat cu prioritate in Romania si apoi sa ofere catre implementare altor firme din alte tari ale UE si sa obtina alti bani si in acelasi timp sa creeze un numar relativ mare de locuri de munca pentru profesionisti. Romanii care vor putea sa ofere consultanta si transfer de know how catre firmele respective.

U E

 

Pe langa informatile despre astfel de proiecte care pot primi finantare UE cu prioritate o sa va prezentam in urmatoarea editie si o serie de amanunte despre:

1) Oportunitati de afaceri care aduc profit mai mare de 25% in mai putin de 25 de saptamani

2) Domeniile de activitati unde bani investiti luni incepe sa aduca profit vineri

3) Proiecte ce pot fi implementate de catre institutiile la care studieaza si care le ofera posibilitate elevilor si studentilor sa castige bani in timp studiilor acestora

4) Proiecte ce pot fi facute in Constanta si care atrag intr-un timp relativ scurt donatii, sponsorizari etc

5) Proiecte care au capacitate uriasa de a sensibiliza si atrage donati si sponsorizari deoarece nu consuma resurse si nu polueaza.

Avand in vedere importanta aceasta cat si a altor proiecte despre care va voi informa este bine ca dumneavoastra sa faceti cele necesare ca un numar cat mai mare de persoane din lista personala sa aiba acces la ele .

Acest lucru este necesar deoarece in curand ziarul Criteriul National va putea realiza o serie de intruniri cu mediul de afaceri ,cu societatea academica ,cu hotelieri etc in vederea discutarii posibilitatilor de elaborare a unor produse turistice ce vor fi folosite pentru atragerea turistilor in extrasezon!

Sursa foto : incont.ro, studentie.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul