Criteriul National

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cauti o firma de consultanta fonduri europene?

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cauti o firma de consultanta fonduri europene?
noiembrie 10
15:31 2020

Numarul firmelor care ofera consultanta pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile a crescut constant in ultimii ani. Iar acest lucru a venit ca urmare a faptului ca tot mai multi antreprenori au fost interesati de astfel de proiecte, insa nu aveau pregatirea si experienta pentru completarea documentatiei in vederea accesarii acestor fonduri.Pe de alta parte, alegerea unei firme care ofera consultanta fonduri europene Alba Iulia inseamna urmarirea unor aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu orice astfel de firma poate sa iti asigure reusita in demersul de a beneficia de astfel de fonduri nerambursabile. Iata cele mai importante astfel de aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa apelezi la serviciile de consultanta fonduri europene.

logo

Reputatia castigata

Accesarea fondurilor europene vizeaza adeseori obtinerea unor finantari importante pentru antreprenori. Tocmai de aceea, pentru a te asigura ca vei avea expertiza unei firme care sa iti faciliteze obtinerea finantarii dorite, este recomandat sa apelezi la o firma consultanta fonduri europene Alba Iulia care se bucura de o reputatie foarte buna pe piata de astfel de servicii. Din acest punct de vedere este important sa te documentezi inainte de a semna un contract cu o astfel de firma.

Intelegerea proiectului si a contextului

Este foarte important sa te asiguri de faptul ca vei beneficia de servicii de consultanta din partea unei firme care intelege exact viziunea proiectului tau, care intelege exact contextul in care vrei sa te plasezi cu dezvoltarea proiectului. Doar in acest mod vei avea sanse reale de a depune un proiect si o cerere de finantare care sa fie eligibile si care sa fie finantate. O firma care a mai castigat proiecte in domeniul tau de activitate si pe programele operationale pentru care aplici are cu siguranta mai multe sanse sa te ajute in obtinerea fondurilor nerambursabile pentru care aplici.

Beneficiezi de ascultare activa

De foarte multe ori poti sa te lovesti de faptul ca atunci cand apelezi la servicii de consultanta vei primi din partea firmei incercarea acesteia de a-si impune viziunea proprie, in loc sa iti asculte si sa iti inteleaga viziunea de la care porneste proiectul tau. Tocmai de aceea este foarte important sa te asiguri ca vei apela la servicii de consultanta fonduri europene Alba Iulia prestate de o firma care iti ofera inclusiv ascultare activa astfel incat sa iti faciliteze implementarea proiectului pornind de la viziunea ta.

Pregatirea expertilor

Un alt aspect decisiv pentru succesul in accesarea fondurilor europene este pregatirea si instruirea expertilor care urmeaza sa iti ofere consultanta pentru proiectul de obtinere a finantarii. Este indicat sa faci o verificare a profilurilor si a experientei consultantilor care urmeaza sa iti ofere serviciile pentru elaborarea proiectului si pentru completarea cererii de finantare.

Raspunderea contractuala

Nu in ultimul rand este important sa ai in vedere daca firma de consultanta fonduri europene Alba Iulia isi asuma intr-o anumita masura obtinerea rezultatelor pentru depunerea solicitarii de finantare, asumare mentionata din punct de vedere contractual.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul