Criteriul National

Ce trebuie să faci ca să îţi protejezi telefonul

Ce trebuie să faci ca să îţi protejezi telefonul
februarie 12
14:57 2017

De cele mai multe ori ne întrebăm care sunt cele mai importante lucruri pe care le putem face să ne protejăm telefoanele. Ştim cu e cu evoluţia. Tot ceea ce strângem în câteva luni, ne ajunge să investim într-un telefon performant care să ne ţină cel puţin minim 2 ani. Astfel că pentru fiecare telefon în parte s-au inventat soluţii, care să te scape de griji şi de stres. Ce trebuie făcut în mod special?

1. Protecţia telefonului începe cu o husă de calitate

Dacă ai un iPhone 7 atunci vei căuta huse iPhone 7 bune, de calitate şi care să îţi protejeze telefonul. Dar de unde e oare cel mai bine să le achiziţionezi? Cumpărăturile în online au devenit acum în mare trend. Nu mai trebuie să îţi pierzi timpul stând la cozi prin magazine, ci poţi foarte uşor să îţi achiziţionezi o husă de telefon online. Dar cum?! Că mulţi dintre noi vrem să le vedem şi să simţim materialul în mână.

huse iphone 7

 

Dar există soluţii. Atâta timp cât faci cumpărături de la branduri bine văzute în online nu ar trebui să ne facem griji. Iar printre brandurile care merită toată aprecierea noastră se află  bineînţeles şi brandul BrandGsm.ro. E unul dintre brandurile pe care le vedeţi prin mall-uri foarte des şi care pune pe primul loc experienţa clientului cu husele lor de telefoane la preţuri foarte mici.

2. Protecţia telefonului continuă cu o folie de calitate

Pe lângă huse iphone 7, huse Samsung Galaxy S7 Edge, BrandGsm.ro comercializează şi folii pentru diferite mărci de telefoane la un preţ foarte mic faţă de concurenţă. De asemenea, tot la ei pe site găsiţi şi cabluri, încărcătoare, accesorii diverse, suporturi pentru tabletă şi telefoane, huse de tablete, casti stereo, boxe, cititoare de card, adaptoare, imprimante şi încă o mulţime de alte gadgeturi. Însă cel mai important factor este că toate se găsesc la un preţ foarte mic. Aşa că al doilea pas spre a vă proteja telefonul este să vă cumpăraţi şi o folie de sticlă pentru telefoanele voastre preţioase.

huse samsung galaxy s7 edge

3. Contează de multe ori şi de unde cumperi

De pe Brandgsm.ro poţi comanda online şi poţi ridica apoi husa şi folia dorită direct din Afi sau celelalte mall-uri din apropiere. Însă dacă nu, poţi merge pe recomandarea noastră. Atâta timp cât alegi Brandgsm.ro, cu siguranţă nu vei da greş, pentru că gama de servicii pe care o oferă…. are o calitate ireproşabilă. Protejaţi-vă telefoanele cu o folie şi o husă potrivită, marca Brandgsm.ro!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo