Criteriul National

Ce trebuie să faci ca să îţi protejezi telefonul

Ce trebuie să faci ca să îţi protejezi telefonul
februarie 12
14:57 2017

De cele mai multe ori ne întrebăm care sunt cele mai importante lucruri pe care le putem face să ne protejăm telefoanele. Ştim cu e cu evoluţia. Tot ceea ce strângem în câteva luni, ne ajunge să investim într-un telefon performant care să ne ţină cel puţin minim 2 ani. Astfel că pentru fiecare telefon în parte s-au inventat soluţii, care să te scape de griji şi de stres. Ce trebuie făcut în mod special?

1. Protecţia telefonului începe cu o husă de calitate

Dacă ai un iPhone 7 atunci vei căuta huse iPhone 7 bune, de calitate şi care să îţi protejeze telefonul. Dar de unde e oare cel mai bine să le achiziţionezi? Cumpărăturile în online au devenit acum în mare trend. Nu mai trebuie să îţi pierzi timpul stând la cozi prin magazine, ci poţi foarte uşor să îţi achiziţionezi o husă de telefon online. Dar cum?! Că mulţi dintre noi vrem să le vedem şi să simţim materialul în mână.

huse iphone 7

 

Dar există soluţii. Atâta timp cât faci cumpărături de la branduri bine văzute în online nu ar trebui să ne facem griji. Iar printre brandurile care merită toată aprecierea noastră se află  bineînţeles şi brandul BrandGsm.ro. E unul dintre brandurile pe care le vedeţi prin mall-uri foarte des şi care pune pe primul loc experienţa clientului cu husele lor de telefoane la preţuri foarte mici.

2. Protecţia telefonului continuă cu o folie de calitate

Pe lângă huse iphone 7, huse Samsung Galaxy S7 Edge, BrandGsm.ro comercializează şi folii pentru diferite mărci de telefoane la un preţ foarte mic faţă de concurenţă. De asemenea, tot la ei pe site găsiţi şi cabluri, încărcătoare, accesorii diverse, suporturi pentru tabletă şi telefoane, huse de tablete, casti stereo, boxe, cititoare de card, adaptoare, imprimante şi încă o mulţime de alte gadgeturi. Însă cel mai important factor este că toate se găsesc la un preţ foarte mic. Aşa că al doilea pas spre a vă proteja telefonul este să vă cumpăraţi şi o folie de sticlă pentru telefoanele voastre preţioase.

huse samsung galaxy s7 edge

3. Contează de multe ori şi de unde cumperi

De pe Brandgsm.ro poţi comanda online şi poţi ridica apoi husa şi folia dorită direct din Afi sau celelalte mall-uri din apropiere. Însă dacă nu, poţi merge pe recomandarea noastră. Atâta timp cât alegi Brandgsm.ro, cu siguranţă nu vei da greş, pentru că gama de servicii pe care o oferă…. are o calitate ireproşabilă. Protejaţi-vă telefoanele cu o folie şi o husă potrivită, marca Brandgsm.ro!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo