Criteriul National

Ce trebuie să faci ca să îţi protejezi telefonul

Ce trebuie să faci ca să îţi protejezi telefonul
februarie 12
14:57 2017

De cele mai multe ori ne întrebăm care sunt cele mai importante lucruri pe care le putem face să ne protejăm telefoanele. Ştim cu e cu evoluţia. Tot ceea ce strângem în câteva luni, ne ajunge să investim într-un telefon performant care să ne ţină cel puţin minim 2 ani. Astfel că pentru fiecare telefon în parte s-au inventat soluţii, care să te scape de griji şi de stres. Ce trebuie făcut în mod special?

1. Protecţia telefonului începe cu o husă de calitate

Dacă ai un iPhone 7 atunci vei căuta huse iPhone 7 bune, de calitate şi care să îţi protejeze telefonul. Dar de unde e oare cel mai bine să le achiziţionezi? Cumpărăturile în online au devenit acum în mare trend. Nu mai trebuie să îţi pierzi timpul stând la cozi prin magazine, ci poţi foarte uşor să îţi achiziţionezi o husă de telefon online. Dar cum?! Că mulţi dintre noi vrem să le vedem şi să simţim materialul în mână.

huse iphone 7

 

Dar există soluţii. Atâta timp cât faci cumpărături de la branduri bine văzute în online nu ar trebui să ne facem griji. Iar printre brandurile care merită toată aprecierea noastră se află  bineînţeles şi brandul BrandGsm.ro. E unul dintre brandurile pe care le vedeţi prin mall-uri foarte des şi care pune pe primul loc experienţa clientului cu husele lor de telefoane la preţuri foarte mici.

2. Protecţia telefonului continuă cu o folie de calitate

Pe lângă huse iphone 7, huse Samsung Galaxy S7 Edge, BrandGsm.ro comercializează şi folii pentru diferite mărci de telefoane la un preţ foarte mic faţă de concurenţă. De asemenea, tot la ei pe site găsiţi şi cabluri, încărcătoare, accesorii diverse, suporturi pentru tabletă şi telefoane, huse de tablete, casti stereo, boxe, cititoare de card, adaptoare, imprimante şi încă o mulţime de alte gadgeturi. Însă cel mai important factor este că toate se găsesc la un preţ foarte mic. Aşa că al doilea pas spre a vă proteja telefonul este să vă cumpăraţi şi o folie de sticlă pentru telefoanele voastre preţioase.

huse samsung galaxy s7 edge

3. Contează de multe ori şi de unde cumperi

De pe Brandgsm.ro poţi comanda online şi poţi ridica apoi husa şi folia dorită direct din Afi sau celelalte mall-uri din apropiere. Însă dacă nu, poţi merge pe recomandarea noastră. Atâta timp cât alegi Brandgsm.ro, cu siguranţă nu vei da greş, pentru că gama de servicii pe care o oferă…. are o calitate ireproşabilă. Protejaţi-vă telefoanele cu o folie şi o husă potrivită, marca Brandgsm.ro!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro