Criteriul National

Ce trebuie să faci pentru un viitor mai bun?

Ce trebuie să faci pentru un viitor mai bun?
noiembrie 09
10:42 2018

În ziua de astăzi cu toții alergăm după un viitor mai bun, după un salariu mai mare care să ne permită să ne facem toate poftele. În fond, acesta a ajuns să fie principalul scop pentru care trăim, principala motivație. Cu toții știm însă că ajungem să avem un salariu bun, sau mai bine zis satisfăcător după câțiva ani de muncă când am dobândit experiența necesară și reușim să avansăm. Însă la început, toată lumea pornește de la un salariu mic.

Acest lucru este oarecum ironic pentru că cea mai mare nevoie de bani o avem în tinerețe, nu în bătrânețe. Când suntem tineri dorim să călătorim cât mai mult, să ieșim cât mai mult cu prietenii, să ne cumpărăm cât mai multe lucruri noi și să ne facem de cap. Dacă mai vorbim și de întemeierea unei familii, atunci costurile se ridică și mai mult.

Tinerii din ziua de azi întâmpină foarte multe probleme atunci când își caută un job nou. Se lovesc de foarte multe reproșuri, cel mai des întâlnit fiind binecunoscutul „nu ai experiență”. Ironic oarecum pentru că, dacă e să o luăm logic, unde altundeva ai putea dobândi experiența dacă nu muncind?

Dacă nu întâmpină problema experienței, atunci probabil sigur întâmpină problema unui salariu mult prea mic. Joburile part time, sau chiar și cele full time nu oferă un venit destul de mare încât să le permită tinerilor să-și plătească toate taxele și să le mai rămână și bani de distracție.

Multe tinere însă au găsit alternativa, au găsit soluția perfectă pentru că au ales un job în industria de videochat.

    Ce presupune acest job?

Contrar celor spuse despre videochat, această meserie este una complet legală, iar salariile oferite sunt mult mai mari ca majoritatea joburilor de pe piață. Încă un aspect important este că în acest domeniu angajatorii nu cer experiență, ci cer seriozitate, idei inovative și multă dorință de muncă. Cu doar aceste trei calități poți ajunge sus, poți ajunge să câștigi mai mult decât prietenii tăi și să-ți faci pofte la care altădată doar ai fi visat!

Această meserie nu presupune ca tu să arăți ca pe coperțile revistelor de modă, să fii perfectă, fără defecte și incredibil de slabă și de frumoasă. Clienții sunt mai degrabă atrași de o minte ageră, de o doamnă care are mereu cuvintele la ea și știe să atragă atenția asupra ei nu numai prin felul în care arată dar și prin senzualitatea, istețimea și aerul misterios de care dă dovadă.

    De ce să nu-ți schimbi viitorul? De ce să nu ai un viitor mai bun?

Nu te costă nimic să mergi la un interviu pentru a afla despre ce este vorba. Trebuie doar să ai curaj și să îți dorești să faci ceva mai bun pentru tine. În ziua de astăzi videochatul a ajuns un domeniu foarte celebru în România, un domeniu din care se câștigă destul de bine și care ne-a dus în topurile europene. Așa că, te întrebăm încă o dată: de ce nu?

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu