Criteriul National

Ce trebuie sa stie orice parior?

Ce trebuie sa stie orice parior?
noiembrie 27
16:09 2019

Cadar Marius este fondatorul comunitatii pariorilor din tara noastra, acesta fiind si autorul unuia dintre cele mai citite site-uri despre pariuri din tara noastra. El si-a propus sa le ofere oamenilor un ghid prin intermeediul caruia sa-i ajute pe oameni sa-si mareasca sansele de a castiga diverse pariuri sportive. El a inclus in ghidul respectiuv mai multe informatii esentiale pe care orice parior trebuie sa le cunoasca, astfel incat sa se bucure de un profit cat mai mare.

Ghidul a fost realizat datorita faptului ca specialistul trebuia sa faca fata solicitarilor oamenilor de pe pagina sa de Facebook, de aceea s-a decis sa-i ajute pe toti, punandu-le la dispozitie acest ghid. El a oferit in cadrul ghidului informatii de care orice parior are nevoie pentru a se bucura de un succes cat mai mare si a castiga mai multi bani.

La sfarsitul ghidului veti avea parte si de o surpriza si anume despre un al doilea ghid care trateaza in profunzime pariurile si explica tot ceea ce trebuie un parior sa stie inainte de a incepe sa parieze.

Veti afla asadar cum sa analizati un meci in mod corect, astfel incat sa reusiti sa castigati la pariuri. Ghidul va ofera toti pasii de la A la Z, pe care orice parior trebuie sa-i parcurga pentru a se bucura de un succes cat mai mare. Acesta mai reprezinta si informatii importante cu privire la legislatia de la noi din tara si cum se rezolva anumite probleme comune. Veti reusi sa aflati chiar si unele sfaturi de aur cu privire la pariurile pe care le veti face, pentru a fi siguri ca va veti bucura de cat mai multe castiguri.

Cadar Marius este si unul dintre primii pariori de la noi din tara, in ultimul deceniu, acesta deschizandu-si conturi la 100 de case de pariuri. Desi are conturi pe la multe case de pariuri, el a inceput sa joace doar la 5 case de pariuri foarte apreciate la noi in tara. Betano este una dintre aceste case, ea oferind o aplicatie usor de folosit, pariuri prin comanda vocala dar si cea mai interesanta atractie betano bonus.

Sportingbet este un alt site pe care acesta il prefera, el profitand de bonusurile oferite. Pe langa acestea, el mai pariaza pe Netbet datorita functiei de pariuri live, dar si pe Unibet. Betfair este o alta platforma activa, dar si populara de betting. Aceasta este si ea una dintre optiunile lui Catalin.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul