Criteriul National

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi o masina

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi o masina
octombrie 24
01:05 2020

Vrei sa inchiriezi o masina? Atunci trebuie sa stii tot ce implica acest proces. Cu cat ai mai multe detalii despre ce implica inchirierea unei masini cu atat vei stii mai bine la ce sa te astepti.

Acceseaza http://www.wonder.ro/articole/auto/inchirieri/ pentru a descoperi mai multe informatii despre ce inseamna serviciul de inchiriere masini.

    Iata la ce trebuie sa acorzi atentie atunci cand inchiriezi o masina

Asigurarea

Cel mai bine este sa optezi pentru companii care iti vor oferi o asigurare full. Daca masina pe care o conduci are casco atunci nu mai are sens sa iti faci griji. Astfel ai si tu mai multa siguranta atunci cand iesi in trafic cu o masina inchiriata.

Pana la urma si daca esti implicat intr-un accident si nu esti gasit de o neglijenta grava nu ai de ce sa iti faci griji.

Calitatea serviciilor oferite

In momentul in care te folosesti de o masina inchiriata vrei sa ai parte de siguranta. Daca se intampla ca masina sa se deterioreze pe drum compania care ti-a oferit-o ar trebui sa se implice in inlocuirea ei. Cel mai normal ar fi sa primesti in schimb o alta masina si pe cea deteriorata sa o bage in service.

Primesti toate informatiile pe care le doresti

Poate ca ai mai multe neclaritati sau poate ca ai intrebari la care vrei sa primesti raspuns. Reprezentantii companiei de inchirieri ar trebui sa iti poata oferi toate raspunsurile pe care le doresti.

Ar trebui sa te documentezi de ce se petrece in cazul in care intampini o defectiune la masina, daca intarzii cu predarea acesteia sau daca sunt penalizari pentru un sofer aditional sau ce poti face in legatura cu inchirierea acesteia pentru a merge in afara tarii.

Ce se petrece in caz de furt

Poate ca parchezi masina intr-un loc nesigur si aceasta sfarseste prin a fi furata. Ar trebui sa stii inca de la inceput ce se poate face in caz de furt. Pana la urma nu esti responsabil pentru ceea ce s-a petrecut si nu ai niciun motiv pentru care sa suporti integral costul masinii.

Cu cat esti mai bine informat cu atat vei putea evita situatiile neplacute mai repede.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul