Criteriul National

Ce trebuie sa stii cand iti cumperi un Hoverboard

Ce trebuie sa stii cand iti cumperi un Hoverboard
mai 22
09:37 2017

Hoverboardurile sunt dispozitive cu doua roti autoportante, concepute pentru transportul unei singure persoane. Hoverboardurile au motoare electrice integrate si sisteme avansate de stabilizare si se deplaseaza prin detectarea gradului unghiului de inclinare a corpului persoanei care le foloseste. Hoverboardurile pot fi folosite atat pentru interior, cat si pentru exterior. Placile hoverboard sunt potrivite atat pentru fanii tehnologiei moderne, cat si pentru cei care vor sa se deplaseze mai repede. Singura categorie pentru care nu sunt recomandate sunt copiii mai mici, care au o greutate sub 25 de kg, deoarece sunt considerati a fi prea usori pentru ca senzorii sa functioneze eficient.

Sunt Hoverboardurile sigure pentru deplasare?
Da. Placile hoverboard sunt relativ usor de controlat. O persoana are nevoie de doar cateva minute pentru a invata sa le foloseasca. Sistemul de echilibrare incorporat monitorizeaza echilibrul in timp ce controleaza acceleratia, franarea si schimbarile de directie.

Cum se controleaza un hoverboard?
Spre deosebire de Segways, hoverboard-urile nu au ghidon, deci sunt controlate in intregime prin inclinarea picioarelor. Inclinarea cu usurinta a placii in fata va determina accelerarea acestuia, in timp ce inclinarea acestuia spre spate va incetini hoverboardul. Pentru a schimba directia, inclinati pur si simplu un picior mai mult decat celalalt. Considerate ca una dintre cele mai cool inventii in ultima perioada, hoverboard-urile se bucura de mare popularitate mai ales in randul tinerilor. Dar gasirea celui mai potrivit model ar putea fi oarecum complicata. Iata ceva ce trebuie sa stiti inainte sa va cumparati un Hoverboard.

1. Fiti atenti de unde va cumparati un Hoverboard
Multi vanzatori importanti au scos cele mai multe modele hoverboard de pe site-urile lor in 2015, din cauza preocuparilor legate de siguranta folosirii modelelor de la acea vreme. Din aceasta cauza, o multime dintre acele modele sunt inca lasate la vanzare pe piata de siteuri mai mici. Deci, veti observa o multime de site-uri web care ofera la vanzare modele de hoverboards cu preturi incredibil de reduse. Dar aveti grija la aceste produse depasite. Firmele care ofera servicii de reparatii hoverboard primesc cereri de reparatii si ofera ajutor pentru repunerea in functiune a produselor pe care le-ati cumparat. In general, este bine sa tineti mereu minte ca intotdeauna obtineti ceea ce platiti.

 1. Alegeti hoverboard-ul cu o calitate si performanta imbunatatite
  Daca va comandati un hoverboard online, este greu sa aflati cand a fost fabricat produsul. Dar exista diferente mari in ceea ce priveste calitatea si performanta pentru hoverboard-urile realizate in 2015 fata de cele facute recent. Pentru a evita neplacerile, bateriile si sistemul de control sunt mult imbunatatite la ultimele modele, pentru a respecta standardul UL. Hoverboard-urile care pot fi controlate de aplicatiile smartphone au fost lansate recent.

  3. Ce dimensiuni de roti ar trebui sa aleg pentru hoverboard?
  Exista trei dimensiuni de roti principale disponibile atunci cand vine vorba de cumpararea unui hoverboard. Cele cu roti mai mici, vor fi mai usor de transportat din cauza dimensiunilor mai mici si a greutatii lor reduse. Cu toate acestea, rotile mai mici limiteaza utilizarea hoverboardului la zonele cu suprafete largi, netede si plate. Pe de alta parte, un hoverboard cu roti medii va va oferi o plimbare mai usoara pe diferite tipuri de suprafete, chiar si pe teren accidentat. Daca doriti sa-l utilizati in principal ca instrument de transport, hoverboardurile cu roti de 10 inch vor fi o alegere mai buna. Puteti insa alege intotdeauna modelele de 8 inch, care ofera o solutie de echilibru si de compromis.

  4. Ce trebuie facut cand hoverboardoul are probleme?
  Probleme hoverboard – nu e placut, dar se poate intampla. Din fericire, multe probleme pe care un hoverboard le poate avea se pot repara daca apelati la un centru specializat in reparatii de hoverboarduri care ofera servicii profesioniste.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo