Criteriul National

Ce trebuie să știi despre echipamentele de restaurant

Ce trebuie să știi despre echipamentele de restaurant
decembrie 14
15:47 2016

Românii mănâncă la restaurant pentru a fi serviți, pentru a interacționa social și pentru că le place mâncarea pe care o comandă, se arată într-un studiu realizat de Unilever Food Solutions. Toate aceste aspirații ale celor care preferă să ia masa în oraș au drept rezolvare din partea proprietarilor de restaurante și baruri, pe lângă necesitatea unui personal cu experiență, alegerea celor mai bune echipamente profesionale și realizarea unui ambient plăcut, apelând la accesorii și mobilier de calitate.

Necesitatea alegerii unei firme care să îți asigure toate aceste echipamente de cea mai bună calitate este esențială. Cu atât mai mult, cu cât există firme care nu se limitează doar la a oferi produse de cea mai bună calitate, ci vin și cu cele mai eficiente idei pentru dotarea spațiilor clienților, respectând cele mai riguroase norme de flux tehnologic și igienă și totodată aduc idei inovative pentru un aspect estetic cât mai plăcut. Ca urmare, clienților le sunt oferite cele mai noi produse din domeniul echipamentelor profesionale de bucătărie, accesorii și mobilier pentru restaurante, hoteluri, baruri, terase, cafenele, catering. Astfel, fiecare proiect va fi deosebit, atât din punct de vedere al utilajelor de ultimă generație care atrag automat reducerea consumului și creșterea eficienței, cât și a accesoriilor și elementelor de decor inovative ce redau o atmosferă specială.

Să alegi ce tip de echipamente ai nevoie pentru localul tău, poate fi o operațiune care te depășește. Trebuie să știi, de exemplu, că farfuriile folosite în restaurante nu sunt ieftine, în comparație cu cele pe care le cumperi de la supermarket. Motivul nu îl reprezintă designul, ci faptul că ele trebuie să corespundă rigorilor impuse de o mașină profesională de spălat vase.

Esențială pentru bar este mașina pentru spălarea paharelor, cu ajutorul căreia câștigi timp pentru a servi clientul și cureți eficient un număr mare de pahare, respectând norme igienice și în același timp fără a le deteriora. Este foarte important să achiziționezi mașini pentru spălarea paharelor de la firmele specializate în astfel de echipamente, ai căror reprezentanți îți vor oferi detalii importante despre caracteristici precum capacitate, funcții etc.

De asemenea, alegerea mobilierului pentru localul tău poate reprezenta o cheltuială mai mare decât te așteptai, dar, la fel ca și vesela pentru restaurante, mobilierul trebuie să fie rezistent. Mai mult decât atât, mobilierul este cel care influențează considerabil aspectul localului tău.

Poate cel mai important lucru îl reprezintă însă bucătăria, considerată „centrul de comandă” al unui restaurant. Indiferent de dimensiunile bucătăriei, ea trebuie proiectată astfel încât să eficientizeze munca bucătarilor, începând de la compartimentare și până la echipamentele cele mai bune. Și în acest caz este indicat să soliciți ajutorul firmelor care îți pot oferi echipamente profesionale.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo