Criteriul National

Ce trebuie să știi despre echipamentele de restaurant

Ce trebuie să știi despre echipamentele de restaurant
decembrie 14
15:47 2016

Românii mănâncă la restaurant pentru a fi serviți, pentru a interacționa social și pentru că le place mâncarea pe care o comandă, se arată într-un studiu realizat de Unilever Food Solutions. Toate aceste aspirații ale celor care preferă să ia masa în oraș au drept rezolvare din partea proprietarilor de restaurante și baruri, pe lângă necesitatea unui personal cu experiență, alegerea celor mai bune echipamente profesionale și realizarea unui ambient plăcut, apelând la accesorii și mobilier de calitate.

Necesitatea alegerii unei firme care să îți asigure toate aceste echipamente de cea mai bună calitate este esențială. Cu atât mai mult, cu cât există firme care nu se limitează doar la a oferi produse de cea mai bună calitate, ci vin și cu cele mai eficiente idei pentru dotarea spațiilor clienților, respectând cele mai riguroase norme de flux tehnologic și igienă și totodată aduc idei inovative pentru un aspect estetic cât mai plăcut. Ca urmare, clienților le sunt oferite cele mai noi produse din domeniul echipamentelor profesionale de bucătărie, accesorii și mobilier pentru restaurante, hoteluri, baruri, terase, cafenele, catering. Astfel, fiecare proiect va fi deosebit, atât din punct de vedere al utilajelor de ultimă generație care atrag automat reducerea consumului și creșterea eficienței, cât și a accesoriilor și elementelor de decor inovative ce redau o atmosferă specială.

Să alegi ce tip de echipamente ai nevoie pentru localul tău, poate fi o operațiune care te depășește. Trebuie să știi, de exemplu, că farfuriile folosite în restaurante nu sunt ieftine, în comparație cu cele pe care le cumperi de la supermarket. Motivul nu îl reprezintă designul, ci faptul că ele trebuie să corespundă rigorilor impuse de o mașină profesională de spălat vase.

Esențială pentru bar este mașina pentru spălarea paharelor, cu ajutorul căreia câștigi timp pentru a servi clientul și cureți eficient un număr mare de pahare, respectând norme igienice și în același timp fără a le deteriora. Este foarte important să achiziționezi mașini pentru spălarea paharelor de la firmele specializate în astfel de echipamente, ai căror reprezentanți îți vor oferi detalii importante despre caracteristici precum capacitate, funcții etc.

De asemenea, alegerea mobilierului pentru localul tău poate reprezenta o cheltuială mai mare decât te așteptai, dar, la fel ca și vesela pentru restaurante, mobilierul trebuie să fie rezistent. Mai mult decât atât, mobilierul este cel care influențează considerabil aspectul localului tău.

Poate cel mai important lucru îl reprezintă însă bucătăria, considerată „centrul de comandă” al unui restaurant. Indiferent de dimensiunile bucătăriei, ea trebuie proiectată astfel încât să eficientizeze munca bucătarilor, începând de la compartimentare și până la echipamentele cele mai bune. Și în acest caz este indicat să soliciți ajutorul firmelor care îți pot oferi echipamente profesionale.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo