Criteriul National

Ce trebuie să știi despre implantul dentar fast & fixed? Cui îi este recomandată această opțiune?

Ce trebuie să știi despre implantul dentar fast & fixed? Cui îi este recomandată această opțiune?
aprilie 11
17:48 2022

Persoanele care și-au pierdut unul sau mai mulți dinți sunt destul de confuze când vine vorba de alegerea unei opțiuni pentru înlocuirea dinților pierduți, deoarece opțiunile disponibile sunt mai multe la număr în prezent, fiecare prezentând avantaje și dezavantaje. Pentru luarea celei mai bune decizii, pacienții au nevoie de informații detaliate, care să le faciliteze luarea unei decizii și care să îi asigure că soluția aleasă este cea care le oferă cele mai multe beneficii. Iată că implantul dentar fast & fixed, adică implantul dentar realizat în aceeași zi, a devenit alegerea predominantă pentru acei pacienți care caută soluții de înlocuire imediată.

De ce implantul dentar este opțiunea cea mai recomandată?

Cândva, singura opțiune disponibilă pentru înlocuirea dinților lipsă era proteza dentară. Astăzi, implanturile dentare au devenit cea mai populară soluție, printre care și acest implant dentar fast & fixed care, după cum îi spune denumirea, reprezintă soluția pe loc pentru înlocuirea dinților pierduți. Implanturile dentare oferă o alternativă confortabilă la protezele dentare complete și la punțile dentare. Implanturile dentare reprezintă o opțiune pe termen lung, fiind considerate o soluție permanentă. De asemenea, oferă pacienților beneficii suplimentare, printre care și refacerea conturului feței. Implantul dentar fast & fixed, la fel ca orice alt implant, este introdus direct în maxilar. Apoi o punte dentară va fi atașată pentru ca pacientul să beneficieze de o potrivire perfectă și de rezultate estetice superioare. Acest proces elimină problemele specifice protezelor dentare, inclusiv potrivirea necorespunzătoare, disconfortul, aspectul inestetic, sensibilitatea și constrângerile legate de mâncat. Chirurgia cu implant dentar fast & fixed s-a dovedit a fi extrem de reușită și este bine tolerată de majoritatea pacienților.

Ce avantaje oferă implantul dentar fast & fixed?

Îmbunătățirile care au avut loc în tehnologia implanturilor au făcut ca această procedură să devină una de rutină. Tratamentul cu implant dentar fast & fixed este accesibil și poate fi realizat într-o singură zi. Pe lângă accesibilitatea sa, implantul dentar necesită o îngrijire dentară obișnuită, spre deosebire de îngrijirea mai riguroasă pe care o impuneau protezele dentare, inclusiv folosirea unor agenți speciali de curățare și a adezivilor. Prin alegerea unui implant dentar fast & fixed, pacienții pot reveni la o rutină normală de îngrijire dentară și la stilul lor obișnuit de viață. Implantul dentar fast & fixed poate fi folosit și pentru a înlocui un singur dinte și nu afectează dinții existenți, sănătoși. Implantul creează un zâmbet complet, natural și poate coexista cu dinții sănătoși. De asemenea, implantul dentar fast & fixed poate fi folosit și pentru înlocuiri complete în locul protezelor dentare. În plus, implanturile vor înlocui rădăcinile deteriorate și golurile din osul deteriorat, nu doar dinții lipsă, ceea ce conduce la o stare de sănătate orală excelentă la orice vârstă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul