Criteriul National

Ce trebuie sa stii despre video chatul adult in cadrul unui studio?

Ce trebuie sa stii despre video chatul adult in cadrul unui studio?
iulie 07
15:19 2017

In Romania, sa spui cuiva ca faci video chat adult poate fi o provocare, in conditiile in care multi nu stiu prea multe informatii despre acest domeniu si exista posibilitatea sa isi faca o impresie gresita despre tine si despre locul tau de munca.

De cele mai multe ori, aceasta imagine distorsionata despre video chatul adult este legata de faptul ca multi asociaza acest domeniu cu prostitutia, ceea ce este gresit. Modelele angajate la un studio de video chat presteaza un act artistic, la fel ca si actorii din filme.

Tinand cont de aceste lucruri, e tare greu sa iti faci o imagine de ansamblu corecta despre acest domeniu, despre castigurile care se fac si despre programul de lucru. De aceea, noi cei de la Studio20, cel mai mare studio de video chat adult din lume, ne-am decis sa iti explicam motivele pentru care acest job este cea mai buna optiune pentru o tanara aflata la inceput de drum, care isi doreste mai multi bani si recunoastere profesionala.

Poate prin cercul tau de prieteni exista persoane care fac video chat adult de acasa si te surprind cu sumele uriase pe care aparent le castiga. Poate chiar te gandesti sa o faci si tu. Dupa mai bine de 17 ani de activitate in acest domeniu, iti putem spune doar atat: video chatul adult realizat in cadrul unui studio legal este cea mai buna varianta pentru tine.

Iata cum cel mai mare studio de video chat din lume te poate ajuta sa iti atingi obiectivele financiare propuse:

1. La Studio20, iti oferim un contract de artist-interpret, semnat chiar din prima zi, un mediu de munca placut, training profesional si sansa de a-ti crea un nume in aceasta industrie.

2. Sa faci video chat adult la studio, intr-un mediu placut, alaturi de o echipa gata sa iti raspunda la toate intrebarile, avand la dispozitie aparatura de ultima ora pentru streaming, este mult mai avantajos pentru tine decat daca alegi sa lucrezi acasa. Pentru a putea avea succes ca model, trebuie sa ai aparatura profesionala. Ai nevoie de un calculator cu procesor performant, de o camera video HD cu telecomanda sau de cel mai recent model de webcam, lumini si decor. Toate aceste lucruri costa foarte multi bani, de care multe fete nu dispun.

3. La Studio20, cel mai premiat studio de video chat adult din lume, certificat Jasmin la nivel Silver, iti asiguram o cariera de succes in acest domeniu si o ascensiune rapida, in cazul in care esti muncitoare, serioasa si stii sa te faci placuta.

4. Pe termen lung, eforturile de marketing si de training ale studioului fac diferenta dintre un model mediu si un model de top. Nu ai nevoie de experienta anterioara in acest domeniu. Echipa de traineri Studio20 te va transforma intr-o adevarata maestra a seductiei intr-un timp foarte scurt. Astfel, vei face performanta mult mai repede decat modelele care fac video chat adult de acasa.

5. Studio20 are competentele si resursele necesare pentru a asigura succesul modelelor de video chat adult, dovada fiind numeroasele premii castigate la cele mai importante festivaluri internationale de profil si incasarile modelelor noastre de top. Daca in prima luna de la angajare poti castiga aproximativ 1.000 de euro, cu suficienta determinare, vointa si seriozitate, vei putea castiga 3.000, 5.000 sau chiar 10.000 de euro pe luna, la fel ca modelele noastre cu experienta.

6. De asemenea, confidentialitatea este punctul nostru forte. In toate locatiile studiourilor de video chat adult detinute de Studio20, nu iti vei folosi numele real, ci un pseudonim, pe care niciun angajat de-al nostru nu il va dezvalui. Daca mai tarziu vei dori sa te reprofilezi pe alt domeniu, o poti face foarte usor. Evident, este nevoie si de discretia ta daca vrei ca totul sa ramana confidential. Tu decizi!

Asadar, cu atatea beneficii existente, nici nu este de mirare ca tot mai multe tinere aleg sa faca video chat adult in cadrul Studio20. Contacteaza-ne si stabileste un interviu pentru a vedea cu ochii tai ca tot ceea ce am mentionat mai sus este perfect adevarat. Te asteptam cu bratele deschise in echipa celui mai mare studio de video chat!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo