Criteriul National

Ce trebuie sa stii despre video chatul adult in cadrul unui studio?

Ce trebuie sa stii despre video chatul adult in cadrul unui studio?
iulie 07
15:19 2017

In Romania, sa spui cuiva ca faci video chat adult poate fi o provocare, in conditiile in care multi nu stiu prea multe informatii despre acest domeniu si exista posibilitatea sa isi faca o impresie gresita despre tine si despre locul tau de munca.

De cele mai multe ori, aceasta imagine distorsionata despre video chatul adult este legata de faptul ca multi asociaza acest domeniu cu prostitutia, ceea ce este gresit. Modelele angajate la un studio de video chat presteaza un act artistic, la fel ca si actorii din filme.

Tinand cont de aceste lucruri, e tare greu sa iti faci o imagine de ansamblu corecta despre acest domeniu, despre castigurile care se fac si despre programul de lucru. De aceea, noi cei de la Studio20, cel mai mare studio de video chat adult din lume, ne-am decis sa iti explicam motivele pentru care acest job este cea mai buna optiune pentru o tanara aflata la inceput de drum, care isi doreste mai multi bani si recunoastere profesionala.

Poate prin cercul tau de prieteni exista persoane care fac video chat adult de acasa si te surprind cu sumele uriase pe care aparent le castiga. Poate chiar te gandesti sa o faci si tu. Dupa mai bine de 17 ani de activitate in acest domeniu, iti putem spune doar atat: video chatul adult realizat in cadrul unui studio legal este cea mai buna varianta pentru tine.

Iata cum cel mai mare studio de video chat din lume te poate ajuta sa iti atingi obiectivele financiare propuse:

1. La Studio20, iti oferim un contract de artist-interpret, semnat chiar din prima zi, un mediu de munca placut, training profesional si sansa de a-ti crea un nume in aceasta industrie.

2. Sa faci video chat adult la studio, intr-un mediu placut, alaturi de o echipa gata sa iti raspunda la toate intrebarile, avand la dispozitie aparatura de ultima ora pentru streaming, este mult mai avantajos pentru tine decat daca alegi sa lucrezi acasa. Pentru a putea avea succes ca model, trebuie sa ai aparatura profesionala. Ai nevoie de un calculator cu procesor performant, de o camera video HD cu telecomanda sau de cel mai recent model de webcam, lumini si decor. Toate aceste lucruri costa foarte multi bani, de care multe fete nu dispun.

3. La Studio20, cel mai premiat studio de video chat adult din lume, certificat Jasmin la nivel Silver, iti asiguram o cariera de succes in acest domeniu si o ascensiune rapida, in cazul in care esti muncitoare, serioasa si stii sa te faci placuta.

4. Pe termen lung, eforturile de marketing si de training ale studioului fac diferenta dintre un model mediu si un model de top. Nu ai nevoie de experienta anterioara in acest domeniu. Echipa de traineri Studio20 te va transforma intr-o adevarata maestra a seductiei intr-un timp foarte scurt. Astfel, vei face performanta mult mai repede decat modelele care fac video chat adult de acasa.

5. Studio20 are competentele si resursele necesare pentru a asigura succesul modelelor de video chat adult, dovada fiind numeroasele premii castigate la cele mai importante festivaluri internationale de profil si incasarile modelelor noastre de top. Daca in prima luna de la angajare poti castiga aproximativ 1.000 de euro, cu suficienta determinare, vointa si seriozitate, vei putea castiga 3.000, 5.000 sau chiar 10.000 de euro pe luna, la fel ca modelele noastre cu experienta.

6. De asemenea, confidentialitatea este punctul nostru forte. In toate locatiile studiourilor de video chat adult detinute de Studio20, nu iti vei folosi numele real, ci un pseudonim, pe care niciun angajat de-al nostru nu il va dezvalui. Daca mai tarziu vei dori sa te reprofilezi pe alt domeniu, o poti face foarte usor. Evident, este nevoie si de discretia ta daca vrei ca totul sa ramana confidential. Tu decizi!

Asadar, cu atatea beneficii existente, nici nu este de mirare ca tot mai multe tinere aleg sa faca video chat adult in cadrul Studio20. Contacteaza-ne si stabileste un interviu pentru a vedea cu ochii tai ca tot ceea ce am mentionat mai sus este perfect adevarat. Te asteptam cu bratele deschise in echipa celui mai mare studio de video chat!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

iAgency

iAgency

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo