Criteriul National

Ce trebuie sa stii despre videochatul pentru barbati?

Ce trebuie sa stii despre videochatul pentru barbati?
decembrie 12
14:04 2018

Videochat-ul este unul dintre domeniile cele mai ofertante din Romania la momentul actual, salvand sau imbunatatind vietile a numeroase persoane de pretutindeni, continuand sa fie portita catre un trai mai bun atat pentru femei, cat si pentru barbati. Sume exorbitante obtinute din videochat, precum si conditiile de lucru inegalabile, sunt motivele principale pentru care o multime de tineri devin tot mai interesati de un job intr-un astfel de domeniu.

Sa lucrezi la un studio de videochat barbati a devenit ceva obisnuit la ora actuala. Cat timp exista studiouri special amenajate pentru ei si persoane dornice sa intre in interactiune cu acestia, de ce nu ar activa si barbatii in industria videochat-ului? Un exemplu in acest sens si totodata o oportunitate pentru cei interesati o reprezinta studioul de videochat pentru barbati din Bucuresti, TeamVision Studio.

Acesta iti pune la dispozitie toate facilitatile pentru ca tu sa devii un model de top si iti ofera parghiile necesare pentru a te putea dezvolta nu doar pe plan profesional, ci si personal. Iata cateva dintre avantajele de care vei beneficia daca te decizi sa faci parte din echipa acestui studio de videochat baieti.

Contract perfect legal

Colaborarea ta cu TeamVision va debuta din momentul semnarii unui contract intemeiat in termeni perfect legali. Agentia se va ocupa de promovarea ta in acest mediu si iti va asigura trafic online, perioade de training, suport tehnic profesional etc. Experienta nu este necesara cat timp esti dispus sa inveti ce presupune activitatea de videochat barbati. Vei avea siguranta unui loc de munca stabil, pe termen lung, cu venituri inregistrate si impozitate conform normelor in vigoare. Legalitatea este una dintre politicile societatii TeamVision.

Venituri lunare fabuloase

In primele luni de activitate, comisioanele ce iti revin tie reprezinta jumatate din munca depusa. Totusi, la TeamVision se incurajeaza si rasplateste perseverenta si seriozitatea, astfel ca procentele tale pot ajunge chiar pana la 75%. In orice caz, poti castiga sume care iti depasesc orice asteptari. Gradul tau de implicare conteaza si tot el face diferenta intre o luna profitabila si una mai putin satisfacatoare.

Program de munca flexibil

La TeamVision modelele au posibilitatea sa opteze pentru tura de dimineata (06:30-14:30), tura de dupa-masa (14:30-22:30), respectiv tura de noapte (22:30-06:30). Astfel, in functie de stilul de viata, preocupari (scoala, facultate, interese), productivitate, vei alege tura de lucru dorita. Tura de noapte este de departe cea mai profitabila, intrucat atunci este cel mai ridicat flux de membri din America. De asemenea, o varianta propusa de echipa TeamVision este cea de a lucra part-time – este totodata si alternativa imbratisata de studenti sau de tinerii care mai au un loc de muna.

 

 

Mediu de lucru luxos

Ti se va pune la dispozitie un mediu de lucru elegant, dotat cu tot necesarul pentru a atinge performante, cat si pentru a te relaxa. Aici, ai sansa sa iti pui in valoare calitatile masculine si charmul, iar pentru asta vei fi rasplatit. Nu te gandi ca pentru a activa in acest domeniu trebuie sa arati ca un top model – este suficient sa ai un fizic placut, bine proportionat, sa te ingrijesti, sa ai cunostinte de limba engleza si sa fii pasionat de sport deoarece unele sedinte de privat poti fii sedinte de fitness. In videochat personalitatea castiga poate detrimentul unui pachet cu muschi, dar aici trebuie sa ai un bagaj de cunostinte generale foarte dezvoltat. Cu cat esti mai pozitiv, mai degajat si mai implicat, cu atat mai multi bani vei castiga.

Unul dintre secretele pentru a cunoaste succesul in aceasta bransa vizeaza fidelizarea membrilor platformelor de videochat pentru barbati. Expertii de la TeamVision detin experienta, cunostintele si instrumentele necesare pentru a-ti asigura acces si vizibilitate online la nivel international, astfel incat sa pui bazele unei cariere de succes, care sa iti aduca veniturile pe care le visezi. Mai multe detalii gasesc cei interesati in cadrul paginii oficiale, respectiv Teamvisionstudio.ro.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu