Criteriul National

Ce trebuie să știți privind folosirea mașinii în interes de serviciu

Ce trebuie să știți privind folosirea mașinii în interes de serviciu
septembrie 30
11:08 2020

Un lucru este clar. În prezent, mașina este o reală necesitate. O folosim în diverse domenii de activitate, inclusiv la locul de muncă. Cu ajutorul mașinii putem duce la bun sfârșit diverse sarcini la locul de muncă. Totul depinde de scopul pentru care utilizăm mașina.

Mașina ne este foarte utilă în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Există companii care oferă angajaților care folosesc mașina proprie pentru a se deplasa la serviciu sau pentru a rezolva diverse probleme, bani pentru combustibil. Există și companii care oferă angajaților mașină de serviciu, pentru a aceștia să îndeplinească anumite sarcini de serviciu.

Dacă ați vrea să vă angajați la o astfel de companie este esențial, bineînțeles, să aveți permis auto. Dacă nu aveți trebuie să vă luați imediat, pentru a nu rata șansa de a primi mașină de serviciu.

Cu siguranță știți că obținerea permisului de conducere nu este o chestiune extrem de dificilă. Trebuie să vreți permis auto, apoi să vă înscrieți la o școală de șoferi. Ulterior, urmează efectuarea orelor de conducere, participarea la cursul de legislație rutieră și începerea studiului intens al noului cod rutier. Această carte de legislație rutieră nu este foarte ușoară, dar cu puțin efort veți reuși să acumulați cunoștințele necesare. Vă recomandăm să v-o cumpărați. O veți găsi în librării, printre cărțile pentru permis auto.

Dacă veți reuși să obțineți locul de muncă dorit, veți înțelege că există multe situații în care angajații trebuie să folosească o mașină pentru a îndeplini o activitate legată de serviciu: să meargă la serviciu cu mașina, să viziteze clienți, să transporte clienți, să se deplaseze la fiecare dintre evenimente legate de locul de muncă și chiar să meargă să cumpere mâncare pentru o întâlnire. Prin urmare, este indicat să aveți permis auto.

Folosirea mașinii companiei poate fi un stimulent

Multe industrii au nevoie de mașini pentru a-și desfășura operațiunile. De exemplu, companiile de logistică vor avea nevoie automat de o serie de mașini. Dar deținerea unei mașini este utilă pentru tot felul de afaceri. Există numeroase avantaje atunci când un angajator investește într-o mașină  pentru afacerea sa.

Majoritatea companiilor trebuie să livreze produse sau să transporte stocuri. De aceea, deținerea unui vehicul pentru un astfel de serviciu este o excelentă idee.

A folosi o mașină de la companie vă poate ajuta să faceți mai rapid livrările către clienți. Multe companii de mobilă, de exemplu, folosesc camionete pentru a transporta produsele comandate de clienți. Dar chiar și companiile dedicate produselor mai mici folosesc mașini pentru livrări.

Un număr mare de restaurante care livrează mâncare la domiciliu dispun de mașini sau motociclete pentru personalul care se ocupă de livrări. În acest fel, ei pot livra comenzile rapid și eficient.

Mașinile companiei nu sunt benefice doar companiilor care livrează produse. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a oferi tot felul de servicii rapide și eficiente. Există o varietate de companii care oferă servicii clienților.

Folosirea mașinii personale în interes de serviciu poate fi o alternativă la fel de bună

Dacă decideți să vă folosiți propria mașină pentru a îndeplini sarcinile de lucru, este important ca angajatorul să vă plătească combustibilul. După cum am spus la începutul articolului, există companii care fac acest lucru. Dacă vă veți găsi un loc de muncă bun la o astfel de companie, nu ar trebui să ratați o astfel de oportunitate.

Indiferent dacă vă veți găsi un loc de muncă într-o companie care plătește angajaților combustibilul dacă își folosesc mașina proprie în interes de serviciu, fie dacă veți primi o mașină din partea companiei, trebuie să aveți permis de conducere.

De asemenea, rețineți faptul că permisul auto nu vă va folosi doar în interes de serviciu. Din momentul în care veți obține permisul auto, veți avea posibilitatea de a pleca oriunde doriți, când doriți. Nu va mai trebui să depindeți de nimeni, nici nu va mai trebui să folosiți transportul în comun. Așadar, nu ezitați să vă luați cât mai repede permisul auto. Mult succes!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Marius

Marius

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul