Criteriul National

Ce uniforme poara supereroii din ziua de azi?

Ce uniforme poara supereroii din ziua de azi?
iulie 30
19:58 2022

Toata lumea iubeste supereroii. Fiecare supererou, indiferent ca este Batman, Superman sau Wonderwomen este definit de costumul pe care il poarta.

Ceea ce putini oameni stiu este ca supereroii nu sunt doar in filme, benzi colorate si desene animate. Multi supereroi sunt printre noi: ne lovim de ei prin metrou, ii claxonam in trafic sau asteptam in spatele lor, la coada la magazin. Ne dam seama ca sunt eroi doar cand isi pun costumul si ne salveaza.

Ce costum poarta supereroii de astazi?

Supereroii reali poarta uniforme: Uniforme medicale, uniforme de politist, uniforme de pompier si uniforme militare. Ei sunt cei care ne ajuta ori de cate ori avem probleme si se transforma in fiecare zi, din simpli cetateni, in super oameni.

Si pentru ca orice super erou are nevoie de super uniforme, cei de la Femina Medical au creat piesele vestimentare perfecte pentru toti cei care se ocupa de sanatatea noastra.

In oferta Fenina Medical poti gasi absolut toate echipamentele vestimentare de care poate avea nevoie un medic sau un asistent medical:  halate medicale, bluze din popilin, uniforme cu bluze cambrate si pantalon stretch, bonete medicale, etc.

Indiferent ca sunt echipamente medicale pentru femei sau pentru barbati, inglobeaza aceleasi calitati:

  • Sunt foarte confortabile, fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate, precum poplinul si elastanul;
  • Vin intr-o varietate mare de culori, in asa fel incat sa fiecare erou sa isi poata crea prorpiul stil vestimentar;
  • Sunt rezistente la spalari multiple, in asa fel incat sa fie impecabile, de fiecare data.

Cei de la Femina Medical au petrecut peste 20 de ani testand materiale, tehnologii si cusaturi, cu un singur scop: acela de a le oferi medicilor calitatea pe care o merita. Intr-o meserie in care igiena este esentiala si activitatea este una intensa, de-a lungul intregii zile, costumele trebuie sa fie definite de durabilitate si rezistenta. Tocmai de aceea, fiecare piesa vestimentara medicala de la Femina are cusaturi intarite in zonele de uzura, la umeri si tur.

Cum se ingrijesc corect uniformele medicale?

Daca sunt de buna calitate, uniformele medicale se intretin foarte simplu, tinand cont de cateva reguli de baza:

  • Atat pentru tesatura stretch, cat si pentru tesatura clasica, igienizarea trebuie sa se faca de aproximativ 3 ori pe saptamana;
  • Temperatura optima de spalare este de 40 de grade Celsius. Aceasta temperatura permite pastrarea culorilor intacte, de-a lungul timpului. Multe uniforme isi pastreaza culoare chiar si dupa 5 ani de utilizare intensa;
  • Trebuie sa se evite clorul sau balsamul, pentru a se pastra intacta tehnologia materialului;
  • Dupa spalare, uniforma se lasa la uscat pe umeras si se calca foarte usor.

Ingrijite corect, uniformele medicale de la Femina Medical sunt impecabile mult timp in care supereroii isi fac treaba.

Magazin online de uniforme medicale de calitate la preturi accesibile! Descoperă produsele noastre pe https://feminamedical.ro/ sau în magazinul nostru fizic de pe Lascăr Catargiu nr. 16, ap. 6.

Poti comanda si telefonic la numarul – 0722202222

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul