Criteriul National

Ce urmaresti cand alegi un fotoliu pentru masaj?

Ce urmaresti cand alegi un fotoliu pentru masaj?
octombrie 25
13:51 2018

Oricine a auzit despre numeroasele beneficii ale fotoliului de masaj, respectiv a sesiunilor pe care acesta le ofera. Este vorba despre un echipament inteligent, performant, care reuseste cu succes sa intensifice miscarile specifice masajelor clasice realizate in cadrul saloanelor dedicate. Efectele pe care acestea le au asupra corpului sunt numeroase, reusind cu succes sa maseze zone musculare diverse. Au in dotare perne de aer care au fost concepute pentru masarea cefei si a gatului si dispun de tehnologii care favorizeaza totodata si pozitionare optima a corpului. In functie de locul achizitiei si de modelul bifat, un fotoliu masaj poate dispune de tehnologia Zero Gravity, prezinta role pentru talpi, talie, sezut, etc.

Alegerea unui astfel de articol este o misiune necesar a fi realizata cu maximum de responsabilitate. Este de preferat a viza caracteristici specifice pentru a avea siguranta ca va prezenta eficienta dorita vizavi de rezultate. In general, acestea sunt axate pe reducerea durerilor de spate, umeri si gat, pe inlaturarea tensiunii din muschi, dar si relaxarea pielii.

Un fotoliu masaj profesional vine la pachet cu efecte terapeutice deosebite, cu toate ca unii il folosesc indeosebi pentru efectul relaxant ce reuseste sa il produca. Este, cu siguranta, garantia unui somn odihnitor.

La ce te uiti atunci cand urmeaza sa cumperi un fotoliu masaj?

Iata care sunt criteriile pe care trebuie sa le ai in vedere ca sa ai siguranta ca alegerea realizata este cea mai potrivita pentru tine si se pliaza nevoilor tale.

  • Grad de confort

Este cu siguranta un criteriu la care te vei raporta in primul rand. Acesta este de altfel si rolul fotoliului – sa iti asigure confort la superlativ. Cauta un model adaptat cerintelor corpului tau. Au nevoie de anumite functii si dotari? S-ar putea sa iti sporeasca gradul de confort functia audio, spre exemplu, sau un panou de comanda ce dispune de sistem de operare. In acest fel utilizarea va fi mai simpla.

  • Nivel de intensitate

Ai nevoie de un nivel potrivit de intensitate. Nu te intereseaza sa fie nici exagerat pentru ca prea multa presiune nu este benefica. Trebuie sa te raportezi legat de asta la greutatea corporala, precum si scopul in care utilizezi fotoliul, cat si postura pe care o vei adopta. Alege deci un model care sa incorporeze o varietate de astfel de elemente.

Vei avea de ales intre masajul prin framantare, prin batai, prin ciocanit, respectiv shiatsu – fiecare in parte prezentand un anumit nivel al intensitatii. Gasesti optiuni ce includ tehnologii de varf si pe site-ul masatto.ro, fotolii oferite de diverse nume de producatori, renumiti pe piata de profil.

  • Design

Cu siguranta ca iti vei indrepta atentia si asupra acestui aspect. Daca te vei orienta spre optiunile ce ti le propune magazinul mai sus mentionat, vei putea alege intre culori si forme numeroase. De altfel, si combinatiile diverse de materiale constituie un subiect de interes. In mare decizia nu trebuie sa fie luata prin raportare stricta la acest criteriu, insa pentru ca ai de unde alege, nu trece cu vederea acest aspect.

 

Nu in cele din urma, te va interesa sa obtii un pret bun. Alege mai mult punand accent pe calitate. Masatto.ro iti va oferi intotdeauna preturi modice.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei