Criteriul National

Ce urmaresti cand alegi un fotoliu pentru masaj?

Ce urmaresti cand alegi un fotoliu pentru masaj?
octombrie 25
13:51 2018

Oricine a auzit despre numeroasele beneficii ale fotoliului de masaj, respectiv a sesiunilor pe care acesta le ofera. Este vorba despre un echipament inteligent, performant, care reuseste cu succes sa intensifice miscarile specifice masajelor clasice realizate in cadrul saloanelor dedicate. Efectele pe care acestea le au asupra corpului sunt numeroase, reusind cu succes sa maseze zone musculare diverse. Au in dotare perne de aer care au fost concepute pentru masarea cefei si a gatului si dispun de tehnologii care favorizeaza totodata si pozitionare optima a corpului. In functie de locul achizitiei si de modelul bifat, un fotoliu masaj poate dispune de tehnologia Zero Gravity, prezinta role pentru talpi, talie, sezut, etc.

Alegerea unui astfel de articol este o misiune necesar a fi realizata cu maximum de responsabilitate. Este de preferat a viza caracteristici specifice pentru a avea siguranta ca va prezenta eficienta dorita vizavi de rezultate. In general, acestea sunt axate pe reducerea durerilor de spate, umeri si gat, pe inlaturarea tensiunii din muschi, dar si relaxarea pielii.

Un fotoliu masaj profesional vine la pachet cu efecte terapeutice deosebite, cu toate ca unii il folosesc indeosebi pentru efectul relaxant ce reuseste sa il produca. Este, cu siguranta, garantia unui somn odihnitor.

La ce te uiti atunci cand urmeaza sa cumperi un fotoliu masaj?

Iata care sunt criteriile pe care trebuie sa le ai in vedere ca sa ai siguranta ca alegerea realizata este cea mai potrivita pentru tine si se pliaza nevoilor tale.

  • Grad de confort

Este cu siguranta un criteriu la care te vei raporta in primul rand. Acesta este de altfel si rolul fotoliului – sa iti asigure confort la superlativ. Cauta un model adaptat cerintelor corpului tau. Au nevoie de anumite functii si dotari? S-ar putea sa iti sporeasca gradul de confort functia audio, spre exemplu, sau un panou de comanda ce dispune de sistem de operare. In acest fel utilizarea va fi mai simpla.

  • Nivel de intensitate

Ai nevoie de un nivel potrivit de intensitate. Nu te intereseaza sa fie nici exagerat pentru ca prea multa presiune nu este benefica. Trebuie sa te raportezi legat de asta la greutatea corporala, precum si scopul in care utilizezi fotoliul, cat si postura pe care o vei adopta. Alege deci un model care sa incorporeze o varietate de astfel de elemente.

Vei avea de ales intre masajul prin framantare, prin batai, prin ciocanit, respectiv shiatsu – fiecare in parte prezentand un anumit nivel al intensitatii. Gasesti optiuni ce includ tehnologii de varf si pe site-ul masatto.ro, fotolii oferite de diverse nume de producatori, renumiti pe piata de profil.

  • Design

Cu siguranta ca iti vei indrepta atentia si asupra acestui aspect. Daca te vei orienta spre optiunile ce ti le propune magazinul mai sus mentionat, vei putea alege intre culori si forme numeroase. De altfel, si combinatiile diverse de materiale constituie un subiect de interes. In mare decizia nu trebuie sa fie luata prin raportare stricta la acest criteriu, insa pentru ca ai de unde alege, nu trece cu vederea acest aspect.

 

Nu in cele din urma, te va interesa sa obtii un pret bun. Alege mai mult punand accent pe calitate. Masatto.ro iti va oferi intotdeauna preturi modice.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu