Criteriul National

Ce urmaresti cand alegi un fotoliu pentru masaj?

Ce urmaresti cand alegi un fotoliu pentru masaj?
octombrie 25
13:51 2018

Oricine a auzit despre numeroasele beneficii ale fotoliului de masaj, respectiv a sesiunilor pe care acesta le ofera. Este vorba despre un echipament inteligent, performant, care reuseste cu succes sa intensifice miscarile specifice masajelor clasice realizate in cadrul saloanelor dedicate. Efectele pe care acestea le au asupra corpului sunt numeroase, reusind cu succes sa maseze zone musculare diverse. Au in dotare perne de aer care au fost concepute pentru masarea cefei si a gatului si dispun de tehnologii care favorizeaza totodata si pozitionare optima a corpului. In functie de locul achizitiei si de modelul bifat, un fotoliu masaj poate dispune de tehnologia Zero Gravity, prezinta role pentru talpi, talie, sezut, etc.

Alegerea unui astfel de articol este o misiune necesar a fi realizata cu maximum de responsabilitate. Este de preferat a viza caracteristici specifice pentru a avea siguranta ca va prezenta eficienta dorita vizavi de rezultate. In general, acestea sunt axate pe reducerea durerilor de spate, umeri si gat, pe inlaturarea tensiunii din muschi, dar si relaxarea pielii.

Un fotoliu masaj profesional vine la pachet cu efecte terapeutice deosebite, cu toate ca unii il folosesc indeosebi pentru efectul relaxant ce reuseste sa il produca. Este, cu siguranta, garantia unui somn odihnitor.

La ce te uiti atunci cand urmeaza sa cumperi un fotoliu masaj?

Iata care sunt criteriile pe care trebuie sa le ai in vedere ca sa ai siguranta ca alegerea realizata este cea mai potrivita pentru tine si se pliaza nevoilor tale.

  • Grad de confort

Este cu siguranta un criteriu la care te vei raporta in primul rand. Acesta este de altfel si rolul fotoliului – sa iti asigure confort la superlativ. Cauta un model adaptat cerintelor corpului tau. Au nevoie de anumite functii si dotari? S-ar putea sa iti sporeasca gradul de confort functia audio, spre exemplu, sau un panou de comanda ce dispune de sistem de operare. In acest fel utilizarea va fi mai simpla.

  • Nivel de intensitate

Ai nevoie de un nivel potrivit de intensitate. Nu te intereseaza sa fie nici exagerat pentru ca prea multa presiune nu este benefica. Trebuie sa te raportezi legat de asta la greutatea corporala, precum si scopul in care utilizezi fotoliul, cat si postura pe care o vei adopta. Alege deci un model care sa incorporeze o varietate de astfel de elemente.

Vei avea de ales intre masajul prin framantare, prin batai, prin ciocanit, respectiv shiatsu – fiecare in parte prezentand un anumit nivel al intensitatii. Gasesti optiuni ce includ tehnologii de varf si pe site-ul masatto.ro, fotolii oferite de diverse nume de producatori, renumiti pe piata de profil.

  • Design

Cu siguranta ca iti vei indrepta atentia si asupra acestui aspect. Daca te vei orienta spre optiunile ce ti le propune magazinul mai sus mentionat, vei putea alege intre culori si forme numeroase. De altfel, si combinatiile diverse de materiale constituie un subiect de interes. In mare decizia nu trebuie sa fie luata prin raportare stricta la acest criteriu, insa pentru ca ai de unde alege, nu trece cu vederea acest aspect.

 

Nu in cele din urma, te va interesa sa obtii un pret bun. Alege mai mult punand accent pe calitate. Masatto.ro iti va oferi intotdeauna preturi modice.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul