Criteriul National

Cea de-a patra ediție a campaniei „Olimpiada Deșeurilor”, în plină desfășurare in Constanta

Cea de-a patra ediție a  campaniei „Olimpiada Deșeurilor”, în plină desfășurare in Constanta
mai 11
18:12 2015

Cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, Comisariatului Judeţean Constanţa al Gărzii Naţionale de Mediu, compania Gremlin, in parteneriat cu CCR Romania, organizează în intervalul 14 aprilie– 05 iunie cea de-a patra ediție a campaniei „Olimpiada Deșeurilor 2015” , o acţiune de conştientizare în domeniul colectării selective.

Aflată la cea de-a patra ediție, campania „Olimpiada Deșeurilor” reprezintă o oportunitate pentru elevii din clasele I-VIII din județul Constanța de a îşi însuşi bunele practici în vederea reciclării, precum şi de a câştiga premiile oferite de organizatori.

În cadrul ediției de anul acesta cele 60 de clase înscrise în campanie vor trebui să colecteze o cantitate totală de minim 50 kilograme de deşeuri pentru cele 2 categorii de deşeuri ce fac obiectul campaniei: baterii şi deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Pe data de 15 iunie, în cadrul unui spectacol, vor fi decernate trofeele „ „Calculatoraşul cel voinic” și „BATi cel viteaz”, claselor ce vor colecta cele mai mari cantităţi pentru fiecare categorie de deşeuri în parte, precum și „Trofeul Olimpiada Deşeurilor 2015”, ce va fi acordat clasei ce va colecta cea mai mare cantitate totală de deșeuri.

Până atunci însă, clasele înscrise în campanie se întrec în a colecta cele mai mari cantităţi de deşeuri din baterii şi echipamente electrice şi electronice. Iar asta pentru că şi pe parcursul campaniei elevii vor primi premii instant, în timp ce clasele ce vor reuşi să colecteze o cantitate totală de minim 50 de kilograme vor primi o diplomă şi un premiu de participare.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro