Criteriul National

Cea mai buna finantare externa pentru autovehicule rulate: leasingul

Cea mai buna finantare externa pentru autovehicule rulate: leasingul
septembrie 21
23:43 2020

Leasingul sau creditul extern este instrumentul de finantare extrem de popular, atat in randul operatorilor de transport international, cat si in randul celor care activeaza in sectorul agricol.

Vehicule comerciale, autoturisme, autobuze, autocare, rulote, camioane si nu numai, intra in sfera bunurilor achizitionate prin finantare externa. Principalul beneficiu pe care il aduce leasingul de acest tip este scutirea de plata TVA, dar mai exista si alte avantaje extraordinare cu care vine la pachet. Descopera de ce merita sa alegi acest instrument de finantare, mai ales daca iti doresti sa achizitionezi un vehicul second, rulat in Germania.

 

Clientul este proprietar pe toata perioada contractuala

Inca din prima clipa, cand ai semnat contractul, proprietarul autoturismului vei fi tu, prin compania ta, si nu firma de leasing. Creditul sau leasingul extern este acordat de Institutii Financiare Nebancare (IFN) si se preteaza excelent pentru companiile din sectorul transporturilor sau agricol, care au incasari in moneda EUR. Spre deosebire de leasingul intern, creditul extern iti ofera din start rolul de proprietar al achizitiei.

 

Nu vei mai achita TVA pentru bunul achizitionat intra-comunitar

Un alt beneficiu major de care te vei bucura este scutirea de plata TVA. Pentru ca tranzactia se face intre doua tari din Uniunea Europeana, respectiv Germania (de exemplu, ca tara de origine a autovehiculului) si Romania, este considerata o achizitie intra-comunitara ce nu mai necesita plata de TVA. In plus, trebuie sa stii ca asigurarile au un pret avantajos la aceasta categorie de achizitii intra-comunitare. Merita!

 

Ai acces imediat la utilizarea bunului achizitionat

Odata ce faci o achizitie prin finantare externa, ai acces imediat la folosirea bunului. In plus, rambursarea anticipata se poate face oricand in termenii perioadei contractuale. Si din acest considerent, creditul de acest tip este un bun instrument de finantare. Poti sa folosesti vehiculul achizitionat in numele companiei pentru a produce incasari, conform obiectivelor tale de business, inca din primul moment.

 

Tu alegi cuantumul avansului si periodicitatea ratelor

In functie de posibilitatile companiei tale, daca ai indeplinit toate criteriile pentru aprobarea dosarului, in continuare tu alegi care este avansul pe care il poti achita si periodicitatea ratelor.

Acest lucru iti confera flexibilitate si este o mana reala de ajutor in accesarea acestei forme de finantare. De asemenea, ai sansa sa optezi pentru o anumita perioada a imprumutului, in acord cu planurile de extindere a business-ului.

 

Poti sa comanzi un autoturism second hand si sa il cumperi direct prin credit extern

O oportunitate oferita acum de cele mai mari companii vanzatoare de masini second hand este achizitia directa. Expertii se deplaseaza in tara de origine a vehiculului si fac tranzactia direct pe numele companiei tale, astfel incat tu sa poti accesa un credit extern. In plus, vin in sprijinul tau pentru intocmirea dosarului necesar pentru aprobarea finantarii. Te vor ghida pas cu pas si iti ofera sprijin. E vorba de Auto-leasing.ro.

 

Cumpara vehicule de la Auto-leasing.ro si te bucuri de cele mai multe beneficii

Daca te-ai convins ca instrumentul de finantare externa este cea mai buna oportunitate pe care o ai la indemana, atunci profita de toate avantajele oferite de Auto-leasing.ro si profita de achizitia prin leasing auto-rulate.

Compania cu mai bine de 10 ani de experienta pe piata auto second hand vine in intampinarea ta cu un set impresionant de beneficii. La orice achizitie ai garantie service, poti cumpara prin leasing intern sau extern si ai suport tehnic gratuit.
 

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

finantare-externa2

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul