Criteriul National

Cea mai buna pardoseala din beton, de la Betonexpert.ro!

Cea mai buna pardoseala din beton, de la Betonexpert.ro!
iunie 10
15:22 2019

Betonul elicopterizat este unul din cele mai rezistente tipuri de beton folosit pe suprafetele unde exista trafic intens si de mare tonaj. Principalele zone in care acest tip de beton este excelent pentru a fi utilizat, sunt: in hale, depozite, fabrici, parcari, si altele. Oricum, acest tip de beton cu aspect lucios care se poate asemana cu o oglinda, poate fi aplicat si pe suprafetele mici precum propriul garaj de acasa.

Cand avem in vedere o pardoseala din beton elicopterizat, este necesar sa apelam la o echipa de specialisti deoarece acest tip de suprafata va trebui sa suporte anumite sarcini si conditii si trebuie sa reziste o perioada foarte indelungata de timp.

Acest tip de beton are o rezistenta extrem de buna la impact, este foarte durabil in timp si la trafic intens si de mare tonaj, din punct de vedere estetic cu siguranta arata extrem de bine, iar preturile sunt mult mai accesibile decat v-ati putea astepta.

O solutie extrem de buna daca va doriti ca o astfel de lucrare sa poata fi realizata intr-un mod profesional, o veti gasi accesand Betonexpert.ro. Aici veti beneficia de ajutorul unei echipe de specialisti in domeniu si veti primii toate sfaturile necesare astfel incat sa puteti avea garantia unei lucrari durabile si de cea mai buna calitate.

Pe langa tot ceea ce aveti nevoie in materie de pardoseala din beton elicopterizat, veti putea gasi si tot ceea ce aveti nevoie despre beton decorativ de exemplu, plus multe altele. In cazul acestui tip de beton, evident ca veti avea nevoie de un specialist beton decorativ deoarece ca si in cazul betonului elicopterizat este vorba de proceduri care trebuie respectate cu strictete pentru ca rezuoltatul final sa fie unul cu adevarat spectaculos.

Toate detaliile despre aceste tipuri de beton precum si despre sape, beton amprentat, periat, polimer, parodseli epoxidice, garaj, industriale, poliuretanice, plus multe altele, le veti gasi accesand Betonexpert.ro.

Acestia au o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, fiind printre cei mai apreciati din tara. Indiferent ca sunteti in cautarea unei echipe de profesionisti pentru a va putea realiza un proiect de la zero sau doriti repararea unei constructii deja existente, cu ajutorul echipei Betonexpert.ro, nu veti avea cum sa dati gres.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei