Criteriul National

Cea mai buna periuta electrica

Cea mai buna periuta electrica
iunie 07
09:34 2017

Periuta electrica de dinti reprezinta astazi un produs de igiena dentara care tinde sa inlocuiasca periutele clasice de dinti, manuale. Astfel, in ciuda costurilor semnificativ mai mari, periutele electrice sunt astazi recomandate de medicii stomatologi din ce in ce mai des, acestea avand o eficienta dovedita. Mai mult, periuta electrica de dinti este asemanatoare cu cele folosite in cabinetele stomatologice, cu singura diferenta ca aceasta nu foloseste pasta puternic abraziva, precum la periajul profesional, si este adaptata utilizarii casnice, fara a mai fi nevoie de intreaga aparatuta pe care o intalnim la medic.

In ciuda aparentelor, periuta electrica asigura o spalare mai eficienta decat periuta clasica, prin miscarile circulare si viteza de rotatie care nu poate fi in niciun caz atinsa de mana omului. Mai mult, cea mai buna periuta electrica de dinti poate fi achizitionata astazi la preturi mai mult decat accesibile, pe site-urile de profil.

Sfaturi pentru a alege cea mai buna periuta electrica

In momentul in care dorim sa alegem o periuta electrica, sunt mai mult factori pe care trebuie sa ii luam in calcul. Primul dintre criterii vizeaza modul de alimentare. Majoritatea periutelor de dinti obisnuite beneficiaza de alimentare cu baterii tubulare mici, asemanatoare celor folosite la telecomanda. Oral-B Genius 9000 de exemplu, are acumulator propriu.

Acestea au o durata de viata variabila, tehnologia de astazi permitand o utilizare eficienta a energiei si un consum redus. De asemenea, unele periute electrice pot beneficia de acumulatori, care le asigura autonomie de functionare ce poate ajunge si pana la o saptamana.

Ce viteza de rotatie sa aleg?

Alte criterii dupa care poate fi aleasa cea mai buna periuta electrica de dinti o reprezinta viteza de rotatie a capului. Aceasta poate porni de la o mie de rotatii si poate ajunge pana la peste 30000 de rotatii pe minut, in cazul celor mai performante modele. De asemenea, putem alege intre periutele sonice si cele simple, cu cap rotativ. Cele sonice se considera ca asigura o inlaturare mai buna a tartrului, prin vibratiile la nivelul capului periutei.

In plus, cele mai bune periute de dinti electrice sunt oferite astazi sub forma unor kit-uri complete, prin care beneficiem de capuri rotative de rezerva si acumulatori de schimb, incarcatoare si chiar pasta de dinti speciala.

Oral-B-GENIUS_2

Topul celor mai bune periute electrice de dinti

Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality Plus Cross Action este una dinitre cele mai vandute produse de acest gen, beneficiind de acumulatori reincarcabili, de un sistem de curatare 2D si doua capete rotitoare de rezerva. Aceasta este dotata cu un cronometru la nivelul manerului, care vibreaza la fiecare 30 de secunde, dandu-ti in acest sens o idee asupra timpului alocat periajului. De asemenea, periuta te atentioneaza atunci cand au trecut doua minute, timpul recomandat de medici pentru un periaj normal si eficient.

Un alt model de top este periuta electrica Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43. Aceasta asigura nu mai putin de 31000 miscari de curatare pe minut, avand doua programe de functionare si doua capete de rezerva. O alta recomandare a noastra este periuta electrica Dr. Mayer GTS2050UV. Aceasta ofera incarcare prin acumulator, beneficiind inclusiv de sterilizator pentru capurile rotative.

Concluzionand, putem spune ca atunci cand alegem cea mai buna periuta electrica de dinti trebuie sa urmarim nu doar pretul, ci si functiile pe care le ofera aceasta, alaturi de facilitatile de incarcare si de intretinere.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul