Criteriul National

Cea mai buna periuta electrica

Cea mai buna periuta electrica
iunie 07
09:34 2017

Periuta electrica de dinti reprezinta astazi un produs de igiena dentara care tinde sa inlocuiasca periutele clasice de dinti, manuale. Astfel, in ciuda costurilor semnificativ mai mari, periutele electrice sunt astazi recomandate de medicii stomatologi din ce in ce mai des, acestea avand o eficienta dovedita. Mai mult, periuta electrica de dinti este asemanatoare cu cele folosite in cabinetele stomatologice, cu singura diferenta ca aceasta nu foloseste pasta puternic abraziva, precum la periajul profesional, si este adaptata utilizarii casnice, fara a mai fi nevoie de intreaga aparatuta pe care o intalnim la medic.

In ciuda aparentelor, periuta electrica asigura o spalare mai eficienta decat periuta clasica, prin miscarile circulare si viteza de rotatie care nu poate fi in niciun caz atinsa de mana omului. Mai mult, cea mai buna periuta electrica de dinti poate fi achizitionata astazi la preturi mai mult decat accesibile, pe site-urile de profil.

Sfaturi pentru a alege cea mai buna periuta electrica

In momentul in care dorim sa alegem o periuta electrica, sunt mai mult factori pe care trebuie sa ii luam in calcul. Primul dintre criterii vizeaza modul de alimentare. Majoritatea periutelor de dinti obisnuite beneficiaza de alimentare cu baterii tubulare mici, asemanatoare celor folosite la telecomanda. Oral-B Genius 9000 de exemplu, are acumulator propriu.

Acestea au o durata de viata variabila, tehnologia de astazi permitand o utilizare eficienta a energiei si un consum redus. De asemenea, unele periute electrice pot beneficia de acumulatori, care le asigura autonomie de functionare ce poate ajunge si pana la o saptamana.

Ce viteza de rotatie sa aleg?

Alte criterii dupa care poate fi aleasa cea mai buna periuta electrica de dinti o reprezinta viteza de rotatie a capului. Aceasta poate porni de la o mie de rotatii si poate ajunge pana la peste 30000 de rotatii pe minut, in cazul celor mai performante modele. De asemenea, putem alege intre periutele sonice si cele simple, cu cap rotativ. Cele sonice se considera ca asigura o inlaturare mai buna a tartrului, prin vibratiile la nivelul capului periutei.

In plus, cele mai bune periute de dinti electrice sunt oferite astazi sub forma unor kit-uri complete, prin care beneficiem de capuri rotative de rezerva si acumulatori de schimb, incarcatoare si chiar pasta de dinti speciala.

Oral-B-GENIUS_2

Topul celor mai bune periute electrice de dinti

Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality Plus Cross Action este una dinitre cele mai vandute produse de acest gen, beneficiind de acumulatori reincarcabili, de un sistem de curatare 2D si doua capete rotitoare de rezerva. Aceasta este dotata cu un cronometru la nivelul manerului, care vibreaza la fiecare 30 de secunde, dandu-ti in acest sens o idee asupra timpului alocat periajului. De asemenea, periuta te atentioneaza atunci cand au trecut doua minute, timpul recomandat de medici pentru un periaj normal si eficient.

Un alt model de top este periuta electrica Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43. Aceasta asigura nu mai putin de 31000 miscari de curatare pe minut, avand doua programe de functionare si doua capete de rezerva. O alta recomandare a noastra este periuta electrica Dr. Mayer GTS2050UV. Aceasta ofera incarcare prin acumulator, beneficiind inclusiv de sterilizator pentru capurile rotative.

Concluzionand, putem spune ca atunci cand alegem cea mai buna periuta electrica de dinti trebuie sa urmarim nu doar pretul, ci si functiile pe care le ofera aceasta, alaturi de facilitatile de incarcare si de intretinere.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo