Criteriul National

Cea mai ușoară iarnă de până acum

Cea mai ușoară iarnă de până acum
octombrie 29
14:23 2019

O casă bine izolată păstrează un climat plăcut și transformă orice iarnă într-una frumoasă, care trece în mod plăcut. Caută o izolație pentru casă care să merite aplicată și care să reziste chiar și 80 de ani. Nu crezi că este posibil? Spuma poliuretanică te va convinge!

Izolația casei tale va face absolut toți banii

Nicicând nu este prea târziu să reconsideri izolația casei tale și să alegi o variantă mai bună, care să merite cu adevărat. Desigur, se va face niște deranj, niște mizerie, va implica un cost, dar o renovare care durează extrem de puțin raportat la zeci de ani de confort termic, fonic și hidro merită pe deplin din toate punctele de vedere.

Dacă ai casa încă în construcție și abia acum ai ajuns cu ea la/ te-ai apropiat cu ea de momentul aplicării de izolații, descoperă materialul-minune în domeniu (minune pentru români, pentru că în străinătate este mai des întâlnită), care acționează fără acele efecte secundare (scăderea de la an la an a proprietăților izolatoare, emanație de gaze nocive) în beneficiul casei și al locuitorilor săi, deci în beneficiul tău direct și al familiei tale.

Iar dacă te interesează capitolul izolație acoperiș, află de varianta cu celulă deschisă a spumei poliuretanice, cu performanțe bune și preț foarte convenabil. Aceasta:

  • se obține prin amestecarea a doi compuși într-un raport diferit față de varianta cu celulă închisă;

  • iese din aparatul de pulverizat la temperatura potrivită și la unghiul ideal, care permite acoperirea pe deplin a suprafeței;

  • se expandează și umple golurile și spațiile la care vata minerală, spre exemplu, nu poate ajunge.

Stai fără griji! De aplicarea spumei se va ocupa echipa de la Isoterm, care vine pregătită:

  • și cu spuma pentru izolația casei,

  • și cu aparatul de pulverizare,

  • și cu echipament de protecție,

  • și cu mână de lucru calificată.

Cea mai frumoasă iarnă de până acum poate începe

Cea mai frumoasă, dar și cea mai convenabilă din punct de vedere financiar. Spuma cu celulă închisă, adică aceea de cinci ori mai densă față de varianta ei cu celulă deschisă, izolează termic atât de bine încât realmente se simte pe facturi.

Transferul termic prin pereți scade la minimum, astfel încât căldura rămâne mai mult în casă și confortul termic se face resimțit. Mai exact, nu mai lasă disconfortul termic să își facă simțită prezența. Igrasia rămâne o poveste urâtă spusă de cei care locuiesc în altă casă. Zgomotul asurzitor al mașinilor de pe stradă, care aproape că zguduie casa și care deranjează enorm, rămâne de domeniul trecutului.

Izolația casei tale conlucrează cu alți factori și îți pregătește un cămin călduros, în care îți poți bea ceaiul în liniște, chiar dacă afară e viscol sau trafic greu. Tehnologia adăugată ca ingredient în obținerea de materiale de construcții este binevenită într-un prezent în care avem de pierdut dacă nu o folosim. Trebuie numai să ne interesăm de ea și să ne punem toată încrederea în ea.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul