Criteriul National

Ceai de Galbenele Intrebuintari si Proprietati

Ceai de Galbenele Intrebuintari si Proprietati
august 27
22:59 2019

Galbenelele sunt incluse in diversele creme, dar si lotiuni, ele avand un rol important in refacerea pielii iritate. Atat calmarea, cat si refacerea pielii reprezinta proprietatile galbenelelor. Florile acestei plante sunt folosite in intreaga lume de mii de ani, ele fiind recunoscute pentru toate aceste proprietati pe care le ofera.

Una dintre cele mai comune utilizari ale galbenelelor o reprezinta infuzia. Pentru a va bucura de beneficiile acestei bauturi, este indicat sa folositi mereu flori intregi, uscate chiar de voi. De asemenea, mai puteti si achizitiona aceste flori de la magazine. Evitati insa pliculetele cu praf pentru ca acestea nu sunt atat de benefice. Pentru a realiza infuzia de gallbenele, va trebui sa fierbeti apa, dupa care va trebui sa adugati catvea flori. Acoperiti vasul timp de 15 minute si apoi strecurati ceaiul.

Beneficiile acestui ceai

Infuzia este foarte buna datorita faptului ca ajuta mult sistemul digestiv. Infuzia de galbenele are astfel un rol atat antiinflamator, cat si detoxifiant pentru organism scrie uncorpsanatos.ro. Infuzia de galbenele are si un rol in reglarea ciclului menstrual, precum si de calmare a durerilor musculare. Acest ceai este eficient in cazul femeilor adulte care se confrunta cu crample abdominale moderate.

Daca va place aceasta aroma a bauturii, puteti sa o includeti cu usurinta in dieta voastra, cel putin o data pe saptamana. Ceaiul de galbenele este bogat in betacaroten, flavonoizi, dar si in vitamina C. El are un rol important asupra sistemului imunitar, influentandu-l in mod pozitiv si anume, organismul ajunge sa se echilibreze.

Ceaiul de galbenele mai are si allte beneficii importante, de care trebuie sa tineti cont si anume calmarea inflamatiilor gingivale, precum si mentinerea sanatatii orale. El mai este util si in calmarea durerilor in gat, prin gargara. Eruptiile cutanate, precum si diversele iritatii cauzate de scutece, pot fi tratate cu ceai de galbenele. Alergiile locale, precum si cele din zona ochilor pot fi si ele tratate cu aceasta infuzie de galbenele. Scalpul iritat, dar si zonele afectate de matreata sau diverse eczeme, pot fi si ele tratate corespunzator cu infuzie de gallbene. Acest ceai mai este util si in calmarea ulcerului gastric.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul