Criteriul National

Cei mai buni steroizi pentru cresterea masei musculare

Cei mai buni steroizi pentru cresterea masei musculare
iulie 04
16:03 2019

Adesea, sportivii nu stiu ce tipuri de steroizi sa aleaga pentru cresterea masei musculare, deoarece exista o mare varietate. Toate aceste medicamente au propriile lor avantaje si dezavantaje, caracteristici diferite si, de asemenea, dau rezultate diferite. Exista steroizi puternici pentru cresterea rapida a masei musculare, dar principalul dezavantaj al majoritatii acestora, este aromatizarea puternica si pericolul pentru sanatate. Totusi, astfel de steroizi sunt mai slabi si mai siguri, si stimuleaza cresterea masei musculare, fara exces de grasime. Expertii sportivi de multe ori opteaza pentru mai multe medicamente, deoarece isi doresc sa obtina cele mai pronuntate rezultate si cele mai calitative. Daca alegi anabolice de inalta calitate si le iei in conformitate cu recomandarile corecte, tinand cont de precautii, atunci rezultatul nu se va lasa asteptat. Astfel, vei dobandi muschi voluminosi, elastici si reliefati.

Cei mai buni steroizi injectabili

Steroizii sub forma de injectii sunt foarte solicitati in randul culturistilor cu experienta. Ei sunt mai bine absorbiti, actioneaza mai eficient, oferind un efect anabolic uniform, o crestere stabila a masei musculare si rezistenta.

Tipuri de steroizi injectabili

  1. Deca Durabolin

Deca Durabolin este unul dintre cei mai renumiti si mai eficienti steroizi injectabili pentru cresterea rapida in greutate. La un tratament mediu, cresterea in greutate este de pana la 6 kg.  Doza recomandata pentru sportivii incepatori este de o fiola la fiecare 5-7 zile. Sportivii mai avansati pot dubla doza si (sau) creste frecventa injectiilor la de doua ori pe saptamana. Chiar mai eficient, Deca Durabolin actioneaza in combinatie cu steroizi orali. Cu combinatia potrivita, poti accelera cresterea masei musculare sau poti imbunatati calitatea acesteia, prin reducerea retentiei de lichide in muschi si prin arderea excesului de grasime. Beneficiile pe care le pot obtine sportivii care folosesc acest steroid, nu se limiteaza doar la cresterea masei musculare. In timpul receptiei sale, tesutul osos este intarit, iar productia de lichid sinovial creste, ca urmare a diminuarii incarcaturii articulatiilor. Mai mult decat atat, durerea articulatiilor dispare atunci cand se efectueaza exercitii grele.

  1. Sustanon 250

Sustanon 250 este un steroid puternic cu activitate androgenica ridicata, care consta din patru esteri de testosteron cu perioade diferite de actiune. Acest medicament stimuleaza cresterea rapida a masei musculare. Odata ajuns in organism, esterii de testosteron actioneaza unul cate unul, ceea ce asigura o concentratie consistenta ridicata a substantei active si un efect anabolic uniform pentru o perioada lunga de timp. Doza recomandata de Sustanon 250 este de o fiola la fiecare 4-6 zile. Steroizii pe baza de testosteron se deplaseaza din centrul mort pana la cei care au atins deja limita naturala de crestere. Cu Sustanon, poti iesi din „stagnare” pentru a progresa din nou. Principalul lucru este sa utilizezi steroizii in mod corect.

  1. Boldenone

Boldenone este cel mai bun steroid injectabil care ajuta la construirea masei musculare slabite. Spre deosebire de Deka si Sustanon, Boldenone nu este aromatizat si nu intrerupe activitatea sistemului sexual si hormonal. In general, este un steroid sigur si sanatos, daca este luat in dozele recomandate: pentru sportivii incepatori doza recomandata, este de aproximativ 400 mg, iar pentru sportivi cu experienta doza recomandataeste de 600 mg si chiar mai mult.

In fiecare an, popularitatea steroizilor siguri pentru construirea masei musculare slabe, creste. Acest lucru inseamna ca sportivii urmaresc mai putini rezultatele rapide, preferand calitatea si siguranta sanatatii. Deja, Boldenone este unul dintre cei mai populari steroizi, si in curand popularitatea lui va creste.

Cei mai buni steroizi orali

Steroizii orali sunt mai convenabili de utilizat si, prin urmare, sunt foarte solicitati, in special in randul incepatorilor. Steroizii orali incep sa actioneze mult mai repede decat steroizii injectabili, dar perioada de activitate in organism este mult mai scurta, motiv pentru care, tabletele trebuie sa fie luate mai des.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei