Criteriul National

Cei mai eficienti dezinfectanti profesionali pentru HoReCa in perioada Covid-19

Cei mai eficienti dezinfectanti profesionali pentru HoReCa in perioada Covid-19
august 27
12:43 2020

Dezinfectarea echipamentelor dintr-un restaurant este mai necesara ca niciodata in aceasta perioada. Pe langa siguranta pe care o oferi clientilor tai, solutii dezinfectante te ajuta sa iti protejezi in acelasi timp si angajatii. Daca pana acum clientii care paseau in restaurantul tau o faceau datorita calitatii serviciilor, in prezent acestia acorda mai multa atentie igienizarii si masurilor de prevenire a virusului Covid-19.

Fie ca vorbim de bucatarie, toalete sau zona de servire a clientilor, nicio suprafata nu trebuie neglijata. Sanatatea personalului si a vizitatorilor trebuie sa reprezinte o prioritate pentru fiecare manager de restaurant. Astfel, implementarea unei rutine de curatenie eficienta reprezinta un must-have la momentul actual.

Cat de des trebuie curatate echipamentele HoReCa

In comparatie cu alte spatii comerciale, curatenia in restaurante trebuie realizata zilnic, cu multa strictete. Suprafetele de lucru pentru bucatari, dar si mesele unde este servita mancarea reprezinta un mediu propice de dezvoltare a bacteriilor si implicit de raspandire a virusului covid. De aceea, fiecare local din domeniul HoReCa trebuie sa aiba stabilit un program zilnic prin care sa asigure un nivel ridicat de igiena.

Cei mai eficienti dezinfectanti profesionali pentru sectorul HoReCa

Ca sa poti asigura un spatiu de lucru sigur si placut atat angajatilor, dar si un mediu relaxant pentru clienti, ai nevoie de dezinfectanti profesionali pentru curatarea fiecarei zone din localul tau. Desi in prezent sunt o multime de astfel de produse pe piata, este esential pe cele mai eficiente, astfel incat sa-ti asigure un grad ridicat de protectie care sa tina virusul la distanta. Asadar, iata care sunt cei mai eficienti dezinfectanti profesionali ce nu ar trebui sa lipseasca in aceasta perioada din bucataria unui restaurant!

Acest dezinfectant vine intr-un recipient de 10 litri si dezinfecteaza profesional suprafetele ce pot favoriza raspandirea virusului Covid-19. Este potrivit pentru toate suprafetele din sectorul alimentar, insa poate fi folosit si in companiile dedicate prelucrarii alimentelor. Poate fi utilizat inclusiv pe suprafata materialelor din plastic: scaune, mese etc.

  • Dezinfectant pentru maini Caramba

Dezinfectantul pentru maini Caramba respecta cerintele OMS si ucide totalitatea virusurilor ce se pot raspandi in restaurante, inclusiv Sars Cov-2.

  • Dispenser automat cu fotocelula

Dispenserele ar trebui sa reprezinte elemente indispensabile din cadrul oricarei afaceri care face parte din industria HoReCa. Prin intermediul acestui dispozitiv, oferi un plus de incredere clientilor prin evitarea contactului direct cu acesta. Practic, acesta functioneaza pe baza unui proces simplu si sigur: mana trebuie pozitionata sub dispenser si astfel dispenserul va genera cantitatea necesara de dezinfectant.

Nu uita, insa, de produsele de menaj. Oricat de eficient ar fi dezinfectantul profesional, nu il poti folosi corect fara un echipament corespunzator. Astfel, produsele indispensabile pentru menaj sunt mopul, laveta, buretii de curatat vase, sacii menajeri, lavetele din microfibra si manusile menajere. Atentie! Cele din urma nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie profesionala, mai ales in aceasta perioada.

Asadar, daca vei reusi cu adevarat sa-ti protejezi clientii si personalul, in mod cert iti vei proteja afacerea de orice risc.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul