Criteriul National

Cel mai aprovizionat si eficient magazin de mobila

Cel mai aprovizionat si eficient magazin de mobila
decembrie 13
17:22 2019

id-13962_14_castello390_b701713-7ef752bd

Zilele trecute am avut nevoie de o mobila de bucatarie si m-am dus la cele trei magazine de profil din orasul meu. De ce am venit acasa dezamagita?

  1. Nu existau decat 3-4 modele: unul portocaliu, altul maro inchis si ultimul gri deschis. As fi dorit altceva, iar cele trei modele nu se potriveau spatiului in care trebuia sa fie amplasata mobila.
  2. La primul magazin, trebuia sa ma interesez si de transport si de montaj. Ar fi trebuit sa alerg dupa masina si dupa un specialist, sa nu ramana suruburi de la montaj.
  3. Mobila era garantata cel mult 24 de luni, in ciuda faptului ca pretul era destul de piperat.
  4. Am incercat sa ii rog sa imi faca un anumit model, cu dimensiunile de care aveam nevoie si mi s-a spus clar ca dimensiunile produselor lor sunt standard si nu fac mobila pe comanda.

Asa am ajuns eu la un magazin de mobila de calitate germana care m-a atras pe loc si de la care am hotarat sa comand.

Iata motivele intemeiate care m-au facut sa nu ies de pe site, pana nu sun sau le scriu un e-mail.

  1. Am descoperit aici bucatarii retro care mi-au adus aminte de casa bunicii. Materialele simple si mate se armonizeaza perfect cu manerele din cupru, iar nuantele acestora sunt seducatoare.

2.Alaturi de bucatariile care parca purtau amprenta timpului exista si bucatarii contemporane in tonuri foarte elegante. Uneori in acelasi set gasim culorile: alb, negru, gri sau maro. Punctele forte ale mobilierului de la aceasta categorie sunt: functionalitate, calitate si eleganta.

Pretul nu este scris pe site langa mobilier, fiindca dimensiunile difera de la locuinta la locuinta.

  1. Din magazinul prezentat mai sus se pot cumpara si bucatarii minimaliste.

M-am bucurat enorm sa aflu ca termenul de garantie al acestor seturi de mobila de bucatarie este de 5 ani. Evident ca durata de viata este mult mai mare, daca se iau masurile de precautie si aburul nu este lasat sa deterioreze mobila si peretii.

Am programat vizita specialistilor proiectanti pe loc, sa ia masura corect si sa aleaga locul potrivit pentru fiecare piesa de mobilier in parte.

Saptamana viitoare va sosi masina cu mobila acasa la mine si simultan cu ea si echipa care asigura montajul.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul