Criteriul National

Cel mai bun congelator vertical

Cel mai bun congelator vertical
iulie 11
12:54 2017

Frigiderele optimizeaza durata de viata a alimentelor, pastrandu-le la temperaturi scazute si sigure. Din pacate, de obicei ele nu au un spatiu de congelare suficient de mare, ceea ce inseamna ca il puteti umple rapid. Daca obisnuiti sa consumati alimente pe care le tineti in congelator in prealabil (carne congelata, pizza, inghetata, legume inghetate, fructe pentru prajituri si torturi etc) atunci cea mai buna solutie pentru dumneavoastra este sa achizitionati un congelator de sine statator, cu mai mult spatiu de depozitare.

Sa investesti intr-un congelator vertical este o alegere inteleapta, mai ales daca aveti o familie numeroasa si aveti nevoie de spatiu suplimentar pentru depozitarea alimentelor la rece.

Branduri populare pentru cel mai bun congelator

Iata mai jos cateva branduri cunoscute de congelatoare de uz casnic, precum si caracteristicile si functiile pe care le puteti gasi. Alegerea unui congelator brand va ofera mai multa incredere in achizitia facuta si in general produsele de marca sunt mai fiabile si rezista mai bine in timp.

Cele mai eficiente congelatoare

Unele congelatoare vin cu o capacitate foarte mare, ceea ce inseamna ca va ofera suficient spatiu pentru a stoca alimente congelate. Pentru optimizarea eficientei energetice multe modele performante de congelatoare nu necesita dezghetare periodica si nu produc gheata in interior. Sunt atat de curate (fara gheata) si atat de usor de intretinut. Acest lucru inseamna ca alimentele vor fi pastrate la o temperatura sigura iar energia nu se va irosi prin acumularea de gheata. Automat congelatorul va lucra mai eficienta si va reusi sa mentina o temperatura constanta.

Pe piata exista multe modele de congelatoare verticale cu rafturi ajustabile si chiar cu accesorii suplimentare – tavite pentru cuburi de gheata, cosuri tip sarma pentru bauturi si alte alimente mai voluminoase. Exista de asemenea congelatoare care au rafturi dispuse pe usa astfel incat este la indemana sa gasiti anumite alimente, imediat ce deschideti congelatorul. Rafturile reglabile va permit sa personalizati interiorul congelatorului dumneavoastra astfel incat sa puteti congela orice aliment, indiferent de volumul sau.

Daca v-ati saturat sa tot inghesuiti legume in vechiul spatiu alocat congelatorului dumneavoastra din frigider, acum este momentul sa achizitionati un congelator cu o capacitate mai mare. Veti putea pastra la congelator a gama larga de alimente – fructe, legume, carne, peste, branza, sucuri, pizza, aluaturi dulci sau sarate, orez, dulciuri etc.

Ce functii trebuie sa aiba cel mai bun congelator?

Arctic, Beko si Gorenje ofera congelatoare in pozitie vericale, care sunt o optiune excelenta pentru familiile numeroase. Acestea congelatoare sunt dotate cu rafturi reglabile, cosuri si separatoare, astfel incat puteti configura usor interiorul dupa nevoile si preferintele dumneavoastra. Unele modele vin cu forme moi rezistente la temperaturi scazute si va permit sa pastrati inghetata la temperatura dorita. Cele mai performante modele au interiorul astfel impartit incat unele zone sunt mai reci, iar altele mai putin reci, ceea ec inseamna ca puteti mentine diverse alimentele la diferite temperaturi. La fel, sunt modele prevazute cu izolatie suplimentara, proiectate pentru a fi eficiente si a mentine alimentele la o temperatura sigura timp de pana la 48 de ore in cazul unei intreruperi de alimentare.

Mai toate congelatoarele sunt prevazute cu sisteme de avertizare sonore care va atentioneaza atunci cand uitati usa deschisa. Astfel eliminati riscul ca alimentele sa se dezghete si sa se altereze accidental.

Unele din considerentele majore atunci cand vreti sa cumparati cel mai bun congelator vertical sunt spatiul total disponibil, modul de organizare si functionalitatile generale. Multe congelatoare ofera spatiu suficient, asa ca trebuie doar sa faceti comparatii intre modele si sa luati in considerare necesitatile dumneavoastra specifice (stil de viata, numarul persoanelor pentru care gatiti).

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo