Criteriul National

Cel mai bun studio de videochat din lume te asteapta in echipa sa!

Cel mai bun studio de videochat din lume te asteapta in  echipa sa!
octombrie 02
11:52 2017

angajari_videochat_studio20

Orice tanara care vrea sa lucreze la un studio de videochat din Bucuresti are de facut o alegere grea, deoarece in Capitala exista numeroase firme care se lauda ca ii pot oferi venituri foarte mari, dar care cauta doar sa profite de pe urma ei.

Daca iti doresti un job in acest domeniu, indicat este sa te documentezi serios cu privire la renumele, experienta si conditiile oferite de catre studiourile de videochat care te intereseaza si sa te orientezi catre cel mai bun.

La o simpla cautare in Google, vei afla ca Studio20 este considerat, la ora actuala, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti si din lume, din motive mai mult decat evidente. Premiile nationale si internationale castigate de-a lungul timpului, conditiile luxoase oferite, cadrul legal si profesional si performantele inregistrate la nivel mondial sunt doar cateva din acestea.

Avand in vedere ca acest domeniu este reglementat din punct de vedere legislativ, compania iti ofera un contract de artist-interpret, perfect legal, chiar in prima ta zi in echipa studioului de videochat. De asemenea, la fiecare doua saptamani, vei semna si primi un act aditional, in care sunt trecute toate detaliile activitatii tale pe site-urile de videochat din perioada respectiva.

Acest studio de videochat din Bucuresti, cu locatii atat in tara, cat si peste hotare, este corect cu toate modelele sale, plateste taxe si impozite si functioneaza 100% legal. Presa de afaceri din Romania l-a portretizat mereu drept un exemplu pozitiv de urmat, dand dovada de profesionalism si seriozitate. De asemenea, Studio20 a ridicat standardele acestui domeniu la nivel mondial. Prin succesul inregistrat la nivel national si international, acest studio de videochat a dovedit ca are cunostintele si resursele necesare pentru a lansa si sustine modele de top, ce inregistreaza castiguri de pana la 25.000 de dolari pe luna.

Care sunt avantajele unui model din cadrul Studio20?

1. Dupa semnarea contractului, orice model de la acest studio de videochat din Bucuresti va beneficia de un trainer dedicat, care il va invata toate trucurile acestei meserii. Vei urma cursuri individuale gratuite de limba engleza, teme de conversatie si make-up, care te vor ajuta sa devii o adevarata maestra a seductiei. Asadar, daca iti doresti sa faci primii pasi in aceasta lume a divertismentului pentru adulti, expertii nostrii vor fi mereu langa tine pentru a-ti asigura tot suport necesar, ceea ce te va ajuta sa faci performanta si sa iti atingi obiectivele propuse.

2. Pe langa traineri experimentati, la Studio20 vei avea parte de suport tehnic constant, hairstylisti, make-up artisti, fotografi si editori video, care te vor ajuta sa fii in cea mai buna forma si sa iti maresti castigurile de la luna la luna.

3. Studio20 este o companie cu o experienta de peste 17 ani in acest domeniu, care ofera stabilitate si siguranta financiara oricarui model care este dornic sa lucreze pentru acest studio de videochat si sa aiba o cariera de succes. Aici poti castiga pana la 25.000 de dolari pe luna! Daca ti se pare prea frumos sa fie adevarat, poti solicita la interviul de angajare dovada castigurilor fabuloase ale modelelor noastre si vei vedea cu ochii tai ca este adevarat!

4. Ne dorim ca tu sa ai parte de tot ce este mai bun pentru a-ti putea indeplini obiectivele propuse, de aceea iti punem la dispozitie camere tematice moderne si diversificate, decorate luxos cu mult stil, aparatura moderna si spatii pentru relaxare. Mai mult, vei primi ajutor financiar pentru completarea trusei de make-up si a garderobei de lucru.

5. In cazul in care iti doresti sa devii un adevarat star al acestei industrii, echipa noastra de marketing te poate transforma intr-un model recunoscut la nivel mondial, care are castiguri fabuloase nu doar din chat, dar si din programe de afiliere si din site-ul personal.

6. Studio20 este primul si singurul studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold din lume, ceea ce inseamna conditii preferentiale pentru toate modelele noastre, castiguri mai mari, suport dedicat permanent si numeroase alte beneficii.

7. Dupa 6 luni in echipa acestui studio de videochat din Bucuresti, vei putea lua credite rapide fara dobanda direct de la noi. Tu va trebui sa aduci minimum 20% din suma, iar noi venim cu restul. Banii datorati ii vei inapoia din castigurile realizate pe site-urile de videochat. Dupa 12 luni fara intreruperi in cadrul Studio20, poti beneficia de bonusuri de fidelitate semnificative.

Nu mai sta pe ganduri si vino acum in echipa celui mai bun studio de videochat din lume! Contacteaza-ne acum si stabileste un interviu cu unul din reprezentantii Studio20, pentru a vizita unul din sediile noastre si a te convinge personal de conditiile unice pe care ti le oferim. Alaturi de noi, visurile tale pot deveni realitate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo