Criteriul National

Cel mai celebru studio de videochat din capitală

Cel mai celebru studio de videochat din capitală
noiembrie 22
13:04 2018

Bucureștiul, un oraș pe cât de mare pe atât de plin de numeroase oportunități și oferte de muncă. Mulți tineri aleg acest oraș tocmai pentru că oferă atât de multe, dar când oferta este atât de variată, trebuie să știi cum să alegi cel mai bine.

Jobul cel mai popular în rândul studentelor de astăzi este videochatul. Multe tinere aleg această meserie pentru a se putea întreține și pentru a putea continua facultatea. Dar cum știi care este cel mai bun studio de videochat din capitală când sunt atât de multe disponibile? Cum iei decizia cea mai bună?

Ei bine, am pus câteva întrebări, am vorbit cu câteva fete ce lucrează în domeniu de ceva timp și am ajuns la o concluzie. Așadar, răspunsul nu îl veți afla de la noi, ci de la tinerele care au experimentat și au trăit asta pe propria lor piele.

„Încă din primul an de facultate mi-am căutat un job, pentru că nu-mi puteam permite să mă întrețin altfel într-un oraș atât de mare ca Bucureștiul. Am început prima dată la un studio de videochat fantomă dacă pot să-i spun așa, pentru că nu era un nume prea cunoscut. M-am dus acolo pentru că mă gândeam că nu am experiență și ar trebui să încep de jos, la fel ca toți ceilalți. A fost groaznic, trebuia să lucrez foarte mult, eram plătită prea puțin și nici măcar nu cred că era legal.

Am descoperit mai apoi Live Studio, și pot spune că am fost șocată când am văzut cât de multe schimbări pot exista. În primul rând colectivul era total diferit, condițiile erau cu mult peste ce am mai întâlnit și să nu mai spun câte beneficii aveam! Deci, dacă e să răspund la întrebarea: Care este cel mai celebru studio de videochat din capitală? Aș spune că Live Studio!”

„Eu lucrez de ceva timp în industria aceasta a videochatului, și pot spune că am încercat majoritatea studiourilor celebre și cu renume de prin capitală, însă m-am oprit la acesta, Live Studio. De ce? Pentru că aici am primit lucruri de care nu am avut parte la celelalte studiouri: un colectiv prietenos și înțelegător, multe cursuri de formare și trainguri pentru a mă putea dezvolta, salariu motivant și bonusuri pe măsură! Și să nu mai vorbesc de condiții și de tehnologie, acestea întrec cu mult pe cele din alte studiouri!”

De ce consider ca Live Studio este cel mai bun celebru din București?

live-studio-partener-stripchat

„Există o mulțime de studio-uri de videochat în București iar fiecare prezintă atât avantaje cât și dezavantaje. Dintre toate Live Studio iese în evidență prin performanță și celebritate, iar aceste afirmații au la bază argumente solide:

Doar în luna noiembrie Live Studio a fost implicat în foarte multe evenimente, acolo unde se aflau principalele studio-uri de videochat din lume. Practic, giganții acestui domeniu. Doar simpla prezență alături de aceștia dă dovadă de profesionalism și celebritate.

Stripchat, un partener Live Studio, a organizat un eveniment în Cipru pentru a premia cele mai bune 7 modele care activează pe site-ul lor. De asemenea, Live Studio a adunat numeroase premii la evenimentele din industrie. De exemplu, la Summitul BCAMS – Studios Awards, am primit trofeul „Valued Partnership” dar și premiul pentru BestModel – IrisBlues.

Jasmin Academy a oferit diplome pentru doi membri din echipă care au participat la cursurile de pregătire pentru a se perfecționa. Pasiunea este cea care ne-a ajutat să obținem toate aceste premii și recompense, care au dus la celebritatea de care Live Studios se bucură astăzi. Doar lucrând cu pasiune poți ajunge la un nivel înalt, așa cum cred că noi am ajuns la această oră.”

Live-Studio-Bucuresti   Pasiunea și dedicarea sunt ușor de remarcat din declarația unei fete care lucrează la acest studio și care a fost prezentă la rândul său în Cipru:

„Sunt super fericită. Am vizitat pentru prima oară în viața mea, Cipru. Și asta datorită Live Studio, pentru că m-au invitat la o întâlnire cu reprezentanții websiteului pe care câștig cei mai mulți bani. Am fost premiată ca fiind model GOLD, m-am plimbat pentru prima oară în viața mea cu un Yacht și am luat cina în cel mai luxos restaurant din Lymassol.”

 „De când am început această afacere mi-am propus să ajung sus, am știut că o să muncesc până o să ajung în topuri. Și iată-ne! Suntem cu toții o familie, o familie care a muncit cot la cot pentru a crea un studio de top!” a declarat managera studioului.

Live Studio are porțile deschise pentru tinerele ambițioase care-și doresc să-și schimbe viitorul!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu