Criteriul National

Cel mai celebru studio de videochat din capitală

Cel mai celebru studio de videochat din capitală
noiembrie 22
13:04 2018

Bucureștiul, un oraș pe cât de mare pe atât de plin de numeroase oportunități și oferte de muncă. Mulți tineri aleg acest oraș tocmai pentru că oferă atât de multe, dar când oferta este atât de variată, trebuie să știi cum să alegi cel mai bine.

Jobul cel mai popular în rândul studentelor de astăzi este videochatul. Multe tinere aleg această meserie pentru a se putea întreține și pentru a putea continua facultatea. Dar cum știi care este cel mai bun studio de videochat din capitală când sunt atât de multe disponibile? Cum iei decizia cea mai bună?

Ei bine, am pus câteva întrebări, am vorbit cu câteva fete ce lucrează în domeniu de ceva timp și am ajuns la o concluzie. Așadar, răspunsul nu îl veți afla de la noi, ci de la tinerele care au experimentat și au trăit asta pe propria lor piele.

„Încă din primul an de facultate mi-am căutat un job, pentru că nu-mi puteam permite să mă întrețin altfel într-un oraș atât de mare ca Bucureștiul. Am început prima dată la un studio de videochat fantomă dacă pot să-i spun așa, pentru că nu era un nume prea cunoscut. M-am dus acolo pentru că mă gândeam că nu am experiență și ar trebui să încep de jos, la fel ca toți ceilalți. A fost groaznic, trebuia să lucrez foarte mult, eram plătită prea puțin și nici măcar nu cred că era legal.

Am descoperit mai apoi Live Studio, și pot spune că am fost șocată când am văzut cât de multe schimbări pot exista. În primul rând colectivul era total diferit, condițiile erau cu mult peste ce am mai întâlnit și să nu mai spun câte beneficii aveam! Deci, dacă e să răspund la întrebarea: Care este cel mai celebru studio de videochat din capitală? Aș spune că Live Studio!”

„Eu lucrez de ceva timp în industria aceasta a videochatului, și pot spune că am încercat majoritatea studiourilor celebre și cu renume de prin capitală, însă m-am oprit la acesta, Live Studio. De ce? Pentru că aici am primit lucruri de care nu am avut parte la celelalte studiouri: un colectiv prietenos și înțelegător, multe cursuri de formare și trainguri pentru a mă putea dezvolta, salariu motivant și bonusuri pe măsură! Și să nu mai vorbesc de condiții și de tehnologie, acestea întrec cu mult pe cele din alte studiouri!”

De ce consider ca Live Studio este cel mai bun celebru din București?

live-studio-partener-stripchat

„Există o mulțime de studio-uri de videochat în București iar fiecare prezintă atât avantaje cât și dezavantaje. Dintre toate Live Studio iese în evidență prin performanță și celebritate, iar aceste afirmații au la bază argumente solide:

Doar în luna noiembrie Live Studio a fost implicat în foarte multe evenimente, acolo unde se aflau principalele studio-uri de videochat din lume. Practic, giganții acestui domeniu. Doar simpla prezență alături de aceștia dă dovadă de profesionalism și celebritate.

Stripchat, un partener Live Studio, a organizat un eveniment în Cipru pentru a premia cele mai bune 7 modele care activează pe site-ul lor. De asemenea, Live Studio a adunat numeroase premii la evenimentele din industrie. De exemplu, la Summitul BCAMS – Studios Awards, am primit trofeul „Valued Partnership” dar și premiul pentru BestModel – IrisBlues.

Jasmin Academy a oferit diplome pentru doi membri din echipă care au participat la cursurile de pregătire pentru a se perfecționa. Pasiunea este cea care ne-a ajutat să obținem toate aceste premii și recompense, care au dus la celebritatea de care Live Studios se bucură astăzi. Doar lucrând cu pasiune poți ajunge la un nivel înalt, așa cum cred că noi am ajuns la această oră.”

Live-Studio-Bucuresti   Pasiunea și dedicarea sunt ușor de remarcat din declarația unei fete care lucrează la acest studio și care a fost prezentă la rândul său în Cipru:

„Sunt super fericită. Am vizitat pentru prima oară în viața mea, Cipru. Și asta datorită Live Studio, pentru că m-au invitat la o întâlnire cu reprezentanții websiteului pe care câștig cei mai mulți bani. Am fost premiată ca fiind model GOLD, m-am plimbat pentru prima oară în viața mea cu un Yacht și am luat cina în cel mai luxos restaurant din Lymassol.”

 „De când am început această afacere mi-am propus să ajung sus, am știut că o să muncesc până o să ajung în topuri. Și iată-ne! Suntem cu toții o familie, o familie care a muncit cot la cot pentru a crea un studio de top!” a declarat managera studioului.

Live Studio are porțile deschise pentru tinerele ambițioase care-și doresc să-și schimbe viitorul!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu