Criteriul National

Cel mai celebru studio de videochat din capitală

Cel mai celebru studio de videochat din capitală
noiembrie 22
13:04 2018

Bucureștiul, un oraș pe cât de mare pe atât de plin de numeroase oportunități și oferte de muncă. Mulți tineri aleg acest oraș tocmai pentru că oferă atât de multe, dar când oferta este atât de variată, trebuie să știi cum să alegi cel mai bine.

Jobul cel mai popular în rândul studentelor de astăzi este videochatul. Multe tinere aleg această meserie pentru a se putea întreține și pentru a putea continua facultatea. Dar cum știi care este cel mai bun studio de videochat din capitală când sunt atât de multe disponibile? Cum iei decizia cea mai bună?

Ei bine, am pus câteva întrebări, am vorbit cu câteva fete ce lucrează în domeniu de ceva timp și am ajuns la o concluzie. Așadar, răspunsul nu îl veți afla de la noi, ci de la tinerele care au experimentat și au trăit asta pe propria lor piele.

„Încă din primul an de facultate mi-am căutat un job, pentru că nu-mi puteam permite să mă întrețin altfel într-un oraș atât de mare ca Bucureștiul. Am început prima dată la un studio de videochat fantomă dacă pot să-i spun așa, pentru că nu era un nume prea cunoscut. M-am dus acolo pentru că mă gândeam că nu am experiență și ar trebui să încep de jos, la fel ca toți ceilalți. A fost groaznic, trebuia să lucrez foarte mult, eram plătită prea puțin și nici măcar nu cred că era legal.

Am descoperit mai apoi Live Studio, și pot spune că am fost șocată când am văzut cât de multe schimbări pot exista. În primul rând colectivul era total diferit, condițiile erau cu mult peste ce am mai întâlnit și să nu mai spun câte beneficii aveam! Deci, dacă e să răspund la întrebarea: Care este cel mai celebru studio de videochat din capitală? Aș spune că Live Studio!”

„Eu lucrez de ceva timp în industria aceasta a videochatului, și pot spune că am încercat majoritatea studiourilor celebre și cu renume de prin capitală, însă m-am oprit la acesta, Live Studio. De ce? Pentru că aici am primit lucruri de care nu am avut parte la celelalte studiouri: un colectiv prietenos și înțelegător, multe cursuri de formare și trainguri pentru a mă putea dezvolta, salariu motivant și bonusuri pe măsură! Și să nu mai vorbesc de condiții și de tehnologie, acestea întrec cu mult pe cele din alte studiouri!”

De ce consider ca Live Studio este cel mai bun celebru din București?

live-studio-partener-stripchat

„Există o mulțime de studio-uri de videochat în București iar fiecare prezintă atât avantaje cât și dezavantaje. Dintre toate Live Studio iese în evidență prin performanță și celebritate, iar aceste afirmații au la bază argumente solide:

Doar în luna noiembrie Live Studio a fost implicat în foarte multe evenimente, acolo unde se aflau principalele studio-uri de videochat din lume. Practic, giganții acestui domeniu. Doar simpla prezență alături de aceștia dă dovadă de profesionalism și celebritate.

Stripchat, un partener Live Studio, a organizat un eveniment în Cipru pentru a premia cele mai bune 7 modele care activează pe site-ul lor. De asemenea, Live Studio a adunat numeroase premii la evenimentele din industrie. De exemplu, la Summitul BCAMS – Studios Awards, am primit trofeul „Valued Partnership” dar și premiul pentru BestModel – IrisBlues.

Jasmin Academy a oferit diplome pentru doi membri din echipă care au participat la cursurile de pregătire pentru a se perfecționa. Pasiunea este cea care ne-a ajutat să obținem toate aceste premii și recompense, care au dus la celebritatea de care Live Studios se bucură astăzi. Doar lucrând cu pasiune poți ajunge la un nivel înalt, așa cum cred că noi am ajuns la această oră.”

Live-Studio-Bucuresti   Pasiunea și dedicarea sunt ușor de remarcat din declarația unei fete care lucrează la acest studio și care a fost prezentă la rândul său în Cipru:

„Sunt super fericită. Am vizitat pentru prima oară în viața mea, Cipru. Și asta datorită Live Studio, pentru că m-au invitat la o întâlnire cu reprezentanții websiteului pe care câștig cei mai mulți bani. Am fost premiată ca fiind model GOLD, m-am plimbat pentru prima oară în viața mea cu un Yacht și am luat cina în cel mai luxos restaurant din Lymassol.”

 „De când am început această afacere mi-am propus să ajung sus, am știut că o să muncesc până o să ajung în topuri. Și iată-ne! Suntem cu toții o familie, o familie care a muncit cot la cot pentru a crea un studio de top!” a declarat managera studioului.

Live Studio are porțile deschise pentru tinerele ambițioase care-și doresc să-și schimbe viitorul!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei