Criteriul National

Cel mai frumos eveniment alaturi de cel mai potrivit fotograf nunta cluj

Cel mai frumos eveniment alaturi de cel mai potrivit fotograf nunta cluj
februarie 15
20:37 2021

Cele mai intense trairi se petrec atunci cand un cuplu au deja un bebelus caruia ii sarbatoresc botezul impreuna cu cei dragi. Un fotograf nunta cluj va fi potrivit pentru un astfel de eveniment deoarece el va sti cand sa fotografieze si in ce cadru sa fixeze acea poza. Sunt momente importante atat pentru fotograf cat si pentru parinti, atunci cand ajung in biserica cu bebelusul si acesta este alaturi de preot sau cand acesta este introdus in cristelnita, orice parinte isi va dori o serie de fotografii cu bebelusul lor. Momentul nasei cand aceasta isi imbraca finul cu cele mai frumoase hainute. Aceste momente vor fi cu adevarat unice pentru parintii bebelusului dar si pentru nasii acestuia.

Petrecerea pentru sarbatorirea venirii celui mic pe lume

Cele mai frumoase momente se vor petrece atat la biserica cat si la petrecerea de dupa, unde sunt  un numar mult mai mare de invitati. In timpul petrecerii mai pot fi momente cheie in care un fotograf trebuie sa stie cum sa isi incadreze toate fotografiile pentru ca ele sa aibe o lumina potrivita si ca imaginile sa fie cat mai clare. Petrecerea este si ea destul de importanta si este potrivit ca sa se faca fotografii  pentru ca sa puteti avea o amintire cu tot evenimentul.

Pentru a beneficia de aceasta serie de fotografii trebuie doar sa contactati un fotograf potrivit pentru tipul dumneavoastra de serviciu, un fotograf care sa realizeze aceste fotografii deoarece este un eveniment important care va ramane vesnic prezent in viata dumneavoastra. Pentru ca dumneavoastra sa puteti avea amintiri frumoase din acel eveniment. Un fotograf desemnat pentru o astfel de petrecere va stii care sunt momentele cheie si va discuta si cu dumneavoastra despre tot ce urmeaza sa fotografieze in eveniment.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

pedalampenet

pedalampenet

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul