Criteriul National

Cel mai mare touroperator din Romania a dat startul inscrierilor in programul Early Booking pentru vacante 2019

Cel mai mare touroperator din Romania a dat startul inscrierilor in programul Early Booking pentru vacante 2019
ianuarie 03
13:22 2019

Christian Tour, cel mai mare touroperator din Romania, a lansat inca din toamna programul Early Booking, prezentandu-si pe site-ul oficial si in cele 40 de sedii din tara primele propuneri de vacante pentru 2019. Ce presupune mai exact acest program si ce avantaje ai daca iti rezervi din timp un sejur din categoria Vacante 2019 Early Booking?

In primul rand, vei beneficia de reduceri substantiale aplicate fie biletelor de avion, fie intregului pachet. Aceste reduceri pot ajunge chiar si pana la 50%! Ce trebuie sa faci ca sa profiti de ele? Dupa cum sugereaza si numele programului, Early Booking / First Minute, trebuie sa te numeri printre primele persoane care-si manifesta concret interesul pentru achizitionarea unei vacante pentru 2019. Cu alte cuvinte, e nevoie sa faci o rezervare cat mai curand – cu cat perioada de plecare este mai indepartata de data rezervarii, cu atat mai multe sanse vei avea sa beneficiezi de reduceri fabuloase si sa prinzi cele mai bune locuri de cazare.

In al doilea rand, un alt avantaj al inscrierii in acest program special pentru vacante 2019 il reprezinta posibilitatea achitarii pachetului selectat in mai multe transe, astel incat vei resimti si mai usor efortul financiar; pe langa faptul ca deja vei profita de un pret redus. Iar daca te gandesti ca totul suna prea bine ca sa fie adevarat, fiind tentat sa crezi ca probabil destinatiile selectate in acest program nu sunt cele mai tentante, afla ca printre acestea se numara inclusiv tarile preferate ale romanilor pentru petrecerea unui sejur estival!

Vacante 2019 Grecia – Plaje paradisiace, ape turcoaz si orase fermecatoare

Charter avion Bucuresti – Creta: plecari in perioada 04.05.2019 – 28.09.2019

Charter avion Bucuresti – Lefkada: plecari in perioada 03.06.2019 – 16.09.2019

Charter avion Bucuresti – Rodos: plecari in perioada 27.05.2019 – 23.09.2019

Charter avion Bucuresti – Zakynthos: plecari in perioada 27.05.2019 – 23.09.2019

Charter avion Bucuresti – Corfu: plecari in perioada 28.05.2019 – 24.09.2019

Vacante 2019 Turcia – Rasfat oriental all inclusive

Charter avion Bucuresti – Antalya: plecari in perioada 06.04.2019 – 28.09.2019

Charter avion Bucuresti – Bodrum: plecari in perioada 04.06.2019 – 24.09.2019

Charter avion Bucuresti – Marmaris: plecari in perioada 04.06.2019 – 24.09.2019

Transport autocar Bucuresti – Kusadasi: plecari in perioada 04.06.2019 – 24.09.2019

Vacante 2019 Spania – Viva la vida loca

Charter avion Bucuresti – Tenerife: plecari in perioada 18.06.2019 – 248.09.2019

Charter avion Bucuresti – Mallorca: plecari in perioada 15.06.2019 – 07.09.2019

Alte destinatii la fel de atractive din categoria Vacante 2019, create special pentru tine de Christian Tour, sunt Tunisia si Egipt, urmand ca si alte oferte sa fie afisate pe site-ul touroperatorului. Asadar, fa-ti o rezervare chiar acum daca ai gasit deja varianta potrivita, pentru a te asigura ca vei obtine cel mai bun pret pentru tine si cei dragi, ofertele fiind valabile in limita locurilor disponibile. Sau, urmareste constant site-ul Christian Tour si vaneaza promotiile!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu