Criteriul National

Cel mai recent James Bond a fost amânat din nou din cauza Covid-19 – Showbiz

Cel mai recent James Bond a fost amânat din nou din cauza Covid-19 – Showbiz
octombrie 03
04:26 2020
Fanii lui James Bond vor trebui să se înarmeze cu multă răbdare: lansarea următoarei pelicule cu aventurile celebrului spion britanic, „No Time To Die”, a fost amânată pentru a doua oară vineri din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit AFP.

Producătorii MGM, Universal și Bond Michael G. Wilson și Barbara Broccoli au anunțat vineri că lansarea ”No Time to Die”, cel de-al 25-a film din seria James Bond, va fi amânată până la 2 aprilie 2021, astfel încât să „poată fi văzut în cinematografele din întreaga lume”.

Premieră mondială a filmului, care a fost programată inițial pentru 31 martie la Londra, fusese deja amânată pentru prima dată la 12 noiembrie pentru Regatul Unit și la 25 noiembrie pentru Statele Unite.

Decizia de a amâna din nou lansarea vine când lumea se confruntă cu o reapariție îngrijorătoare a epidemiei de coronavirus.

În Regatul Unit, cea mai afectată țară din Europa, cu peste 42.000 de morți, restricțiile locale cresc pentru a limita răspândirea bolii, care infectează aproape 7.000 de oameni noi în fiecare zi.

„Înțelegem că această întârziere ne va dezamăgi fanii, dar așteptăm cu nerăbdare să împărtășim (cu tine) No Time To Die anul viitor”, au adăugat producătorii într-un al doilea tweet.

În acest film, unde Daniel Craig îmbracă din nou costumul agentului secret, James Bond și-a lăsat activitățile din serviciul secret și, în sfârșit, se bucură de o viață liniștită în Jamaica. Dar liniștea sufletească i se întrerupe rapid când vechiul său prieten de la CIA, Felix Leiter, vine să-i ceară ajutor.

„Ticălosul” poveștii este întruchipat de americanul de origine egipteană Rami Malek, care în 2019 a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui Freddie Mercury, cântărețul iconic al grupului rock Queen.

Tema oficială a filmului, intitulată și „No Time To Die” și interpretată de tânăra cântăreață americană Billie Eilish, a doborât recorduri de vânzări în Marea Britanie de când a fost dezvăluită la mijlocul lunii februarie.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul