Criteriul National

Cele 6 calități ale oamenilor puternici

Cele 6 calități ale oamenilor puternici
decembrie 14
17:12 2018

Când zicem „un om cu spirit puternic” sau „o personalitate puternică”, înțelegem o persoană cu o voință și o rezistență de fier, cu o perspectivă pozitivă asupra vieții și capacitatea de a se ridica din cenușă, asemenea păsării Phoenix, după eșecurile din viață.

Oamenii de știință, sunt de părerea că orice calitate umană poate fi dezvoltată. Nu imediat, însă. Dacă vrei să devii un om puternic, trebuie să muncești mult asupra ta.
Lifeinfo.ro îți prezintă 9 calități pe care le posedă oamenii puternici.

cele-6-calitati-ale-oamenilor-puternici-lifeinfo-ro

1. Controlul emoțiilor

S-ar părea că oamenii puternici sunt insensibili și că nimeni și nimic nu le poate face rău. De fapt, astfel de oameni știu pur și simplu cum să-și gestioneze perfect emoțiile. Secretul lor este stăpânirea tehnicii de control al simțurilor. Deși ei sunt supuși în mod repetat afluxului de experiențe și emoții negative care le influențează gândirea și comportamentul, oamenii tari ști că cea mai mică slăbiciune poate deveni un obstacol în calea atingerii unui obiectiv. De aceea, ei se străduiesc să-și țină emoțiile în frâu și să facă față oricăror situații.

2. Optimismul

Este imposibil și chiar bizar să-ți menții atitudinea optimistă 24/24, 7 zile pe săptămână. Este important să găsești o cale de mijloc și să încerci să nu te blochezi în chestii a căror curs nu îl poți influența.

În astfel de situații, oamenii puternici se concentrează pe propriile lor realizări. Ei înțeleg că gândurile și acțiunile nu sunt întotdeauna oportune, așa că încearcă să le regândească imediat, fără a se îndepărta de la țintă. Oamenii puternici nu o dau pe extreme după ce au făcut o greșeală, ci caută discret o soluție optimă pentru a rezolva situația.

3. Definirea limitelor

Cu toții suntem diferiți: există oameni buni și mai puțin buni… De aceea este important să avem o mare putere de voință pentru a nu ceda influenței care vine dintre oamenii negativi. Oamenii puternici încearcă să-și definească limitele emoționale și nu permit altor persoane să le dicteze ce e bun și ce e rău și cum trebuie să se comporte într-o anumită situație.

4. Gestionarea timpului

Timpul este o resursă vitală, care, din nefericire, este ireversibilă. De aceea, oamenii trebuie să dispună de înțelepciune. În loc să risipești energie și timp pentru lucrurile care s-au produs în trecut sau pe evenimentele inutile care durează ore în șir, ar fi bine să te concentrezi asupra lucrurilor importante care se întâmplă aici și acum.

Citește și 16 trucuri pentru a face rapid lucrurile

5. Atingerea obiectivelor

Realizarea cu succes a obiectivelor vieții necesită timp. Persoanele puternice sunt conștiente de acest lucru și se concentrează asupra imaginii per ansamblu, având în vedere că alegerea de astăzi le va afecta viitorul.

6. Ambiția

Oamenii puternici nu stau pe loc. Ei vor să devină și mai puternici. Asemenea sportivilor care trebuie să se antreneze în mod constant pentru a nu-și pierde forma fizică bună, oamenii puternici trebuie să-și păstreze constant ambiția pentru a putea persevera.

Ești dispus să devii un om mai puternic, chiar de azi? Dezvoltă-te, evoluează și nu te opri până nu reușești!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul