Criteriul National

Cele 7 chei pentru a fi un cuplu fericit conform stiintei

Cele 7 chei pentru a fi un cuplu fericit conform stiintei
iulie 28
16:41 2020

Dragostea este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le poate experimenta o fiinta umana si, desi spun ca este ceva ce nu poate fi explicat, nu este asa, din moment ce oamenii de stiinta au lucruri de spus dupa ce au analizat cuplurile bine constituite care mentin pasiunea in ciuda trecerii anilor. Asa ca vreau sa va spun care sunt cele 7 chei pentru a fi un cuplu fericit conform stiintei .

Cheia 1- Numerele fericirii

Cuplurile care sunt fericite au 5 interactiuni pozitive pentru fiecare negativ. Pe de alta parte, cei care au divortat au doar 0,8 intalniri fericite pentru fiecare interactiune negativa. Aceasta implica mai mult cearta si cearta in acele casatorii divortate decat in ​​cei care sunt inca impreuna.

Cheia 2- Alatura-te cu cineva cu aceleasi asteptari monetare

Oamenii care se alatura altora cu aceleasi intensitati monetare, adica cei care au cheltuieli similare, sunt probabil mai fericiti decat cei care fac contrariul. Aceasta inseamna ca, daca intr- o casatorie, unul dintre cei doi cheltuieste mai multi bani decat celalalt, este foarte probabil ca unirea sa nu dureze mult.

Cheia 3- O cantitate mai mare de sex

Daca va aflati cu o persoana nevrotica care are schimbari de dispozitie si griji constante, cu siguranta veti fi regretat si luati in considerare separarea, deoarece suntem de acord ca a trai astfel nu este sanatos pentru nimeni. Cu toate acestea, aceasta are o solutie, deoarece stiinta a descoperit ca sexul frecvent ar putea fi raspunsul pentru a evita acest tip de comportament. Asa ca mergeti mai departe! Internetul este o mare sursa de inspiratie de unde va puteti inspira pentru a condimenta lucrurile in dormitor.

Cheia 4- Vorbeste mai mult

Cele mai de succes si cele mai fericite cupluri petrec inca 5 ore pe saptamana impreuna vorbind despre proiecte viitoare si despre ei insisi. Prin urmare, daca doriti sa fiti fericiti in casnicia dvs. , un sfat interesant este sa vorbiti cu partenerul dvs. chiar daca nu aveti timp. Retineti ca atunci cand doriti sa se termine timpul, este o problema de incercare.

Cheia 5- Cultivati interactiunile pozitive zilnice

Pentru a avea un cuplu fericit , oamenii de stiinta si experti in domeniu spun ca a da un compliment, a arata aprecierea dvs. pentru ceva mare sau mic pe care l-a facut baiatul dvs., a aduce amintiri amuzante sau a face ceva pentru partenerul dvs. este sa luati calea cea buna .

Tasta 6- Partajeaza o experienta impreuna

De asemenea, savantii au descoperit ca desfasurarea diferitelor activitati impreuna va face cuplul fericit . Ar putea fi lucruri simple, cum ar fi sa te plimbi in lumina lunii, sa gatesti impreuna, sa mergi la un concert sau sa calatoresti si sa vezi locuri noi.

Cheia 7- Fii critic unul cu celalalt

Nu vorbesc despre a critica pana a ajunge la un punct in care coexistenta este imposibila, ci incercand sa descopar care sunt motivele care ii fac nemultumiti si sa incerce sa-i imbunatateasca. De multe ori noi insine nu suntem in stare sa vedem care este motivul comportamentului nostru, dar este posibil ca partenerul nostru sa faca acest lucru. Ei bine, atunci nimic mai bun decat critici constructive pentru a incerca sa imbunatateasca.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul