Criteriul National

Cele mai apreciate jocuri ale anului 2015

Cele mai apreciate jocuri ale anului 2015
septembrie 06
17:21 2015

Odata ajunsi la jumatatea anului, producatorii au si reusit sa faca o lista cu cele mai apreciate jocuri din sezon. Bineinteles ca acestea erau mult astepte de gammeri iar numele nu sunt tocmai o surpriza, printre cele mai anticipate jocuri din 2015 se numara Batman Arkham Asylum, Dead Island 2, Star Wars Battlefront 3, The Legend of Zelda Wii U, Rise of the Tomb Raider, Halo 5 – Guardians, Uncharted 4 – A Thief’s End.

Batman Arkham Asylum este considerat unul dintre cele mai bune jocuri lansate pe piata in ultimii zece ani. Povestea senzationala si grafica exceptionala fac ca jocul sa fie o creatie originala. Inceputurile si cele mai mari realizari ale cavalerului negru sunt prezentate intr-un mod realist si autentic.

Dead Island 2 este o capodopera din seria jocurilor cu zombii. Gammeri care iubesc sa traga la intamplare in tot ce misca se pot bucura de un motor Unreal Engine 4, special dezvoltat de studioul care a creat cele mai apreciate jocuri militare. Actiunea se desfasoara in statul California, care acum este acaparat de mortii umblatori.

Star Wars Battlefront 3, continua povestea Fortei. Fata e celelalte variante ale jocurilor Star Wars sau Battlefront, acesta face senzatie. Cei de la DICE anunta grafica de exceptie, actiune si trairi intense in timpul jocului. Cunoscatorii stiu ce inseamna colaborarea dintre Visceral, Dice şi Bioware si se asteapta ca rezultatul sa fie doar exceptional.

The Legend of Zelda Wii U, prezinta lumea fantastica si cunoscutele personaje dezvoltate de ce de la Nintendo. Faptul ca seriile anterioare au fost foarte apreciate nu fac decat sa sporeasca increderea ca si The Legend of Zelda Wii U va fi un joc grandios. Se stie deja, toti posesorii de console Wii U, trebuie sa detina si un exemplar din The Legend of Zelda Wii U!

Din dicutiile cu gammeri profesionisti reiese ca si Rise of the Tomb Raider este foarte anticipat. Se asteapta ca pentru inceput sa fie lansat pentru consola XBOX One, iar in maxim sase luni sa fie disponibil pentru toate tipurile de console. Jocul care se va lansa la sfarsitul lui noiembrie are numeroase elemente gasite si in Tomb Rider ( 2013), dar completeaza platforma prin diferite medii, dusmanii noi, arme si gadgeturi noi, grafica imbunatatita.

Halo 5 – Guardians, jocul dezvoltat de cei de la Microsoft si 343 Industries va fi lansat dupa jumatatea lunii octombrie. Actiunea incepe dupa ce lumile colniale sunt atacate pe neasteptat. Grafica este impresionanta, chiar si pentru cunoscatori. Warzone este un modul nou implementat care permite conectarea la scara larga multiplayer. Este o actiune care se desfasoara non-stop.

Uncharted 4 – A Thief’s End, include atat platforma pentru single player cat si pentru multi-player. Continua povestea legendara a lui Nathan Dark cu o grafica mai performanta si mai impersionanta. Si in acest episod sunt testate la maxim limitele fizice ale eroului principal.

Sursa

Comentarii

Comentarii

Tags

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo