Criteriul National

Cele mai apreciate jocuri ale anului 2015

Cele mai apreciate jocuri ale anului 2015
septembrie 06
17:21 2015

Odata ajunsi la jumatatea anului, producatorii au si reusit sa faca o lista cu cele mai apreciate jocuri din sezon. Bineinteles ca acestea erau mult astepte de gammeri iar numele nu sunt tocmai o surpriza, printre cele mai anticipate jocuri din 2015 se numara Batman Arkham Asylum, Dead Island 2, Star Wars Battlefront 3, The Legend of Zelda Wii U, Rise of the Tomb Raider, Halo 5 – Guardians, Uncharted 4 – A Thief’s End.

Batman Arkham Asylum este considerat unul dintre cele mai bune jocuri lansate pe piata in ultimii zece ani. Povestea senzationala si grafica exceptionala fac ca jocul sa fie o creatie originala. Inceputurile si cele mai mari realizari ale cavalerului negru sunt prezentate intr-un mod realist si autentic.

Dead Island 2 este o capodopera din seria jocurilor cu zombii. Gammeri care iubesc sa traga la intamplare in tot ce misca se pot bucura de un motor Unreal Engine 4, special dezvoltat de studioul care a creat cele mai apreciate jocuri militare. Actiunea se desfasoara in statul California, care acum este acaparat de mortii umblatori.

Star Wars Battlefront 3, continua povestea Fortei. Fata e celelalte variante ale jocurilor Star Wars sau Battlefront, acesta face senzatie. Cei de la DICE anunta grafica de exceptie, actiune si trairi intense in timpul jocului. Cunoscatorii stiu ce inseamna colaborarea dintre Visceral, Dice şi Bioware si se asteapta ca rezultatul sa fie doar exceptional.

The Legend of Zelda Wii U, prezinta lumea fantastica si cunoscutele personaje dezvoltate de ce de la Nintendo. Faptul ca seriile anterioare au fost foarte apreciate nu fac decat sa sporeasca increderea ca si The Legend of Zelda Wii U va fi un joc grandios. Se stie deja, toti posesorii de console Wii U, trebuie sa detina si un exemplar din The Legend of Zelda Wii U!

Din dicutiile cu gammeri profesionisti reiese ca si Rise of the Tomb Raider este foarte anticipat. Se asteapta ca pentru inceput sa fie lansat pentru consola XBOX One, iar in maxim sase luni sa fie disponibil pentru toate tipurile de console. Jocul care se va lansa la sfarsitul lui noiembrie are numeroase elemente gasite si in Tomb Rider ( 2013), dar completeaza platforma prin diferite medii, dusmanii noi, arme si gadgeturi noi, grafica imbunatatita.

Halo 5 – Guardians, jocul dezvoltat de cei de la Microsoft si 343 Industries va fi lansat dupa jumatatea lunii octombrie. Actiunea incepe dupa ce lumile colniale sunt atacate pe neasteptat. Grafica este impresionanta, chiar si pentru cunoscatori. Warzone este un modul nou implementat care permite conectarea la scara larga multiplayer. Este o actiune care se desfasoara non-stop.

Uncharted 4 – A Thief’s End, include atat platforma pentru single player cat si pentru multi-player. Continua povestea legendara a lui Nathan Dark cu o grafica mai performanta si mai impersionanta. Si in acest episod sunt testate la maxim limitele fizice ale eroului principal.

Sursa

Comentarii

Comentarii

Tags

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro