Criteriul National

Cele mai bune ceasuri casual

Cele mai bune ceasuri casual
februarie 03
15:43 2018

Cand vine vorba despre ceasuri, cele casual sunt cele mai cautate pentru ca si cele mai purtate tinute sunt tot casual. Exista ceasuri casual normal dar si ceasuri foarte scumpe in aceasta categorie, si, asa cum era de asteptat cele mai scumpe astfel de ceasuri se gasesc mereu in caregoria ceasuri dama pentru ca acolo sunt si cele mai mari pretentii.

Pentru ca sunt atat de multe suprapuneri intre stilul smart si stilul casual, nu mai este nevoie sa fie purtate anumite haine in anumite scenarii si ceasurile pot fi repetate in mai multe tinute. Pentru tinutele casual cele mai bune ceasuri par a fi cele smart casual care sunt si foarte speciale. De cele mai multe ori adaugarea unui accesoriu inteligent este cel mai simplu mod de a da unei tinute casual un aspect mult mai interesant.

ceas-de-dama-wesse-wwl101302

Cei mai renumiti producatori de ceasuri casual

Daniel Wellington produce ceasuri care reprezinta cea mai buna solutie. La el se pot gasi si ceasuri barbati foarte interesante si speciale. Marginile aurii si detaliile de pe curele fac din aceste ceasuri modele foarte interesante atat pentru barbati cat si pentru femei, iar in categoria ceasurilor casual pentru femei modelele sunt chiar unice si pretioase. Cele mai multe ceasuri apartinand acestui producator nu sunt smart.

ceas-barbatesc-wesse-wwg400602l

Timex isi bazeaza ceasurile pe un stil retro. De cele mai multe ori ceasurile lor casual au un display digital si sunt ideale pentru persoanele care vor sa vada un ceas cu 24 de ore in locul unuia normal. Este un producator recunoscut pentru ceasurile foarte fiabile, de cea mai buna calitate pe care le produce de zeci de ani. Initial s-a inceput cu ceasuri de masa si de perete insa au trecut la ceasuri de mana si toata lumea are o mare incredere in acest producator.

Curelele pentru ceasurile Timex sunt realizate de obicei din metal si se potrivesc perfect cu blugi si haine casual. De asemenea, arata genial si in tinute smart.

Pentru evenimente speciale sunt reocmandate alte tipuri de ceasuri care sa se potriveasca tinutelor pretentioase

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro