Criteriul National

Cele mai bune ceasuri inteligente pentru cei care le urasc

Cele mai bune ceasuri inteligente pentru cei care le urasc
aprilie 24
16:13 2017

Ceasurile inteligente ofera acces facil la datele personale intr-un dispozitiv care poate fi purtat ca accesoriu. Dispozitivele moderne care declanseaza ultimul val de utilizare includ Pebble, Android Weat si Apple Watch. Un aspect important al popularitatii acestor platforme este multitudinea de programe si distribuirea aplicatiilor.

 Cu toate acestea, exista persoane care nu agreeaza atat de tare un ceas smartwatch. Desi au capacitatea de a indeplini multe functii printre care controlul muzicii, notificari etc, ridica anumite probleme printre care se numara durata de viata a bateriei, platformele coplesitoare si alte functii conexe. Conform specialistilor Ceas-smartwatch.ro, unele dintre aceste dispozitive inteligente ofera caracteristici diferite in comparatie cu altele, dar se bazeaza pe doua principii de baza: afisarea digitala si utilitatea suplimentara pe care o ofera fata de ceasurile traditionale.

 Aceste modele acopera o serie extinsa de functii, de la accesibilitate si pana la miscarea de origine elvetiana. Pentru un pret accesibil, oricine se poate bucura de un ceas smartwatch, prevazut cu aplicatii diverse si foarte bine concepute. Cu un profil mai mic decat al unui ceas obisnuit, smartwatch-ul este potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati.

 Cei care nu sunt extrem de atrasi de aceste accesorii, pot opta pentru produsele marca Fossil, care sunt disponibile pe piata, la preturi accesibile. Brandul a lansat un smartwatch mai traditional, ce ruleaza pe Android Wear. Modelul pilot Q54 nu foloseste o conexiune smartphone pentru a arata timpul exact. In schimb, utilizeaza un mecanism mecanic, asta inseamna ca va reda timpul exact. O alta caracteristica impresionanta a acestui model este capacitatea de a stabili notificari bazate pe vibratii pentru furniza utilizatorului date in legatura cu momentul in care primeste un apel, un text sau un e-mail. Nivelul de personalizare este unul impresionant, astfel ca, dupa cateva zile de utilizare, modelul pilot Q54 va deveni un partener de incredere pentru smartphone.

 Timex a lansat de asemenea un ceas bun, insa, din punct de vedere tehnologic, acesta a intampinat o serie de probleme legate de conectivitate, din cauza unor erori recurente de actualizare.

 Cel mai bun smartwatch nu este neaparat cel care indeplineste cele mai multe functii, ci, este cel care indeplineste functiile de care fiecare utilizator are nevoie. In felul acesta, oricine se poate asigura de faptul ca beneficiaza de toate functiile si modulele de care are nevoie.

 Desi incepe sa capete vechime pe piata, acest dispozitiv inca nu este inteles la adevarata lui valoare. In fond, el nu inlocuieste si nici nu incearca sa ia locul ceasului traditional, ci vine ca un sprijin al acestuia. Bineinteles, nu putem purta doua ceasuri la mana, insa putem combina tehnologia de masurare a timpului cu cea a unui dispozitiv smartphone, astfel ca ne putem bucura de ambele avantaje, intr-un singur dispozitiv.

 Cei care nu se impaca atat de bine cu stilul distinct al unui dispozitiv smartwatch, pot opta pentru variante mult mai elegante ale acestor dispozitive. Dezvoltarea domeniului a dus la nasterea anumitor exemplare elegante, care pot fi asociate si cu tinute si contexte oficiale.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro