Criteriul National

Cele mai bune ceasuri inteligente pentru cei care le urasc

Cele mai bune ceasuri inteligente pentru cei care le urasc
aprilie 24
16:13 2017

Ceasurile inteligente ofera acces facil la datele personale intr-un dispozitiv care poate fi purtat ca accesoriu. Dispozitivele moderne care declanseaza ultimul val de utilizare includ Pebble, Android Weat si Apple Watch. Un aspect important al popularitatii acestor platforme este multitudinea de programe si distribuirea aplicatiilor.

 Cu toate acestea, exista persoane care nu agreeaza atat de tare un ceas smartwatch. Desi au capacitatea de a indeplini multe functii printre care controlul muzicii, notificari etc, ridica anumite probleme printre care se numara durata de viata a bateriei, platformele coplesitoare si alte functii conexe. Conform specialistilor Ceas-smartwatch.ro, unele dintre aceste dispozitive inteligente ofera caracteristici diferite in comparatie cu altele, dar se bazeaza pe doua principii de baza: afisarea digitala si utilitatea suplimentara pe care o ofera fata de ceasurile traditionale.

 Aceste modele acopera o serie extinsa de functii, de la accesibilitate si pana la miscarea de origine elvetiana. Pentru un pret accesibil, oricine se poate bucura de un ceas smartwatch, prevazut cu aplicatii diverse si foarte bine concepute. Cu un profil mai mic decat al unui ceas obisnuit, smartwatch-ul este potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati.

 Cei care nu sunt extrem de atrasi de aceste accesorii, pot opta pentru produsele marca Fossil, care sunt disponibile pe piata, la preturi accesibile. Brandul a lansat un smartwatch mai traditional, ce ruleaza pe Android Wear. Modelul pilot Q54 nu foloseste o conexiune smartphone pentru a arata timpul exact. In schimb, utilizeaza un mecanism mecanic, asta inseamna ca va reda timpul exact. O alta caracteristica impresionanta a acestui model este capacitatea de a stabili notificari bazate pe vibratii pentru furniza utilizatorului date in legatura cu momentul in care primeste un apel, un text sau un e-mail. Nivelul de personalizare este unul impresionant, astfel ca, dupa cateva zile de utilizare, modelul pilot Q54 va deveni un partener de incredere pentru smartphone.

 Timex a lansat de asemenea un ceas bun, insa, din punct de vedere tehnologic, acesta a intampinat o serie de probleme legate de conectivitate, din cauza unor erori recurente de actualizare.

 Cel mai bun smartwatch nu este neaparat cel care indeplineste cele mai multe functii, ci, este cel care indeplineste functiile de care fiecare utilizator are nevoie. In felul acesta, oricine se poate asigura de faptul ca beneficiaza de toate functiile si modulele de care are nevoie.

 Desi incepe sa capete vechime pe piata, acest dispozitiv inca nu este inteles la adevarata lui valoare. In fond, el nu inlocuieste si nici nu incearca sa ia locul ceasului traditional, ci vine ca un sprijin al acestuia. Bineinteles, nu putem purta doua ceasuri la mana, insa putem combina tehnologia de masurare a timpului cu cea a unui dispozitiv smartphone, astfel ca ne putem bucura de ambele avantaje, intr-un singur dispozitiv.

 Cei care nu se impaca atat de bine cu stilul distinct al unui dispozitiv smartwatch, pot opta pentru variante mult mai elegante ale acestor dispozitive. Dezvoltarea domeniului a dus la nasterea anumitor exemplare elegante, care pot fi asociate si cu tinute si contexte oficiale.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo