Criteriul National

Cele mai bune ceasuri inteligente pentru cei care le urasc

Cele mai bune ceasuri inteligente pentru cei care le urasc
aprilie 24
16:13 2017

Ceasurile inteligente ofera acces facil la datele personale intr-un dispozitiv care poate fi purtat ca accesoriu. Dispozitivele moderne care declanseaza ultimul val de utilizare includ Pebble, Android Weat si Apple Watch. Un aspect important al popularitatii acestor platforme este multitudinea de programe si distribuirea aplicatiilor.

 Cu toate acestea, exista persoane care nu agreeaza atat de tare un ceas smartwatch. Desi au capacitatea de a indeplini multe functii printre care controlul muzicii, notificari etc, ridica anumite probleme printre care se numara durata de viata a bateriei, platformele coplesitoare si alte functii conexe. Conform specialistilor Ceas-smartwatch.ro, unele dintre aceste dispozitive inteligente ofera caracteristici diferite in comparatie cu altele, dar se bazeaza pe doua principii de baza: afisarea digitala si utilitatea suplimentara pe care o ofera fata de ceasurile traditionale.

 Aceste modele acopera o serie extinsa de functii, de la accesibilitate si pana la miscarea de origine elvetiana. Pentru un pret accesibil, oricine se poate bucura de un ceas smartwatch, prevazut cu aplicatii diverse si foarte bine concepute. Cu un profil mai mic decat al unui ceas obisnuit, smartwatch-ul este potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati.

 Cei care nu sunt extrem de atrasi de aceste accesorii, pot opta pentru produsele marca Fossil, care sunt disponibile pe piata, la preturi accesibile. Brandul a lansat un smartwatch mai traditional, ce ruleaza pe Android Wear. Modelul pilot Q54 nu foloseste o conexiune smartphone pentru a arata timpul exact. In schimb, utilizeaza un mecanism mecanic, asta inseamna ca va reda timpul exact. O alta caracteristica impresionanta a acestui model este capacitatea de a stabili notificari bazate pe vibratii pentru furniza utilizatorului date in legatura cu momentul in care primeste un apel, un text sau un e-mail. Nivelul de personalizare este unul impresionant, astfel ca, dupa cateva zile de utilizare, modelul pilot Q54 va deveni un partener de incredere pentru smartphone.

 Timex a lansat de asemenea un ceas bun, insa, din punct de vedere tehnologic, acesta a intampinat o serie de probleme legate de conectivitate, din cauza unor erori recurente de actualizare.

 Cel mai bun smartwatch nu este neaparat cel care indeplineste cele mai multe functii, ci, este cel care indeplineste functiile de care fiecare utilizator are nevoie. In felul acesta, oricine se poate asigura de faptul ca beneficiaza de toate functiile si modulele de care are nevoie.

 Desi incepe sa capete vechime pe piata, acest dispozitiv inca nu este inteles la adevarata lui valoare. In fond, el nu inlocuieste si nici nu incearca sa ia locul ceasului traditional, ci vine ca un sprijin al acestuia. Bineinteles, nu putem purta doua ceasuri la mana, insa putem combina tehnologia de masurare a timpului cu cea a unui dispozitiv smartphone, astfel ca ne putem bucura de ambele avantaje, intr-un singur dispozitiv.

 Cei care nu se impaca atat de bine cu stilul distinct al unui dispozitiv smartwatch, pot opta pentru variante mult mai elegante ale acestor dispozitive. Dezvoltarea domeniului a dus la nasterea anumitor exemplare elegante, care pot fi asociate si cu tinute si contexte oficiale.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo