Criteriul National

Cele mai bune drujbe vin acum la pachet cu o serie de avantaje pentru pasionati

Cele mai bune drujbe vin acum la pachet cu o serie de avantaje pentru pasionati
aprilie 14
10:11 2017

O drujba este acel dispozitiv care este argumentul unui mester iscusit, care face diferite lucrarii pe lemn fie la casa sa fie la cultura sa pomicola.

Fara doar si poate avem nevoie de un astfel de accesoriu care vine la pachet cu numeroasele sale intrebuintari dar si cu maiestria umana, drept pentru care s-ar putea obtine cele mai bune prefabricate si lucrari de mobila.

Drujba are rol predestinat in toate actiunile pe lemn, incepand de la o simpla taiere a unei scoarte de copac, pana la stilizarea acestora, indiferent de lungimea scoartei.

Care sunt acei producatori care fac diferenta in randul drujbelor echipate cu motoare bune si cu o tehnologie cu totul si cu totul deosebita?

Este bine de stiut faptul ca acum ne sta la dispozitie un astfel de motofierastrau profesional, care desi are un pret ceva mai ridicat, cu siguranta va fi o achizitie buna si un castig de lunga durata pentru tot ceea ce inseamna lemn, indiferent de structura sau grosime.

De ce Husqvarna? Este considerata cea mai buna firma de fabricat drujbe de pe planeta, impreuna cu Stihl, furnizand modele care se pot intretine usor, care nu polueaza atmosfera si in plus vin la pachet cu o serie de lame ascutite pregatite pentru orice provocare.

Care este modelul care se deosebeste in acest inceput de an? Specialistii ne spun ca la anumite rapoarte cum ar fi cel de combustibil, siguranta si pret trebuie sa fim foarte atenti, iar mai jos aceasta drujba poate face de departe diferenta.

Husqvarna 236

Aceasta drujba vine la pachet cu un simt practic iscusit, dar si cu un maner ergonomic, iar dotarile sunt cu totul si cu totul inovative.

Dispune de un motor de tipul X-TORQ compus special pentru un consum redus de combustibil si pentru emisii minime care sa nu afecteze atmosfera.

Sistemul sau de curatare al aerului asigura ca uzura nu va interveni intr-un timp scurt, iar  comandorul combinat ne asigura ca motorul nu va avea nimic de suferit indiferent de solicitari.

Frana este activata in mod inertial lucru care ajuta la o eficienta sporita si la o siguranta marita.

Pornirea se poate face cu usurinta, datorita unei pompe integrate, pentru o functionare rapida ori de cate ori este solicitata.

Lungimea de taiere poate ajunge pana la 35 cm, ceea ce o transforma intr-o drujba ideala pentru orice gospodarie. Totul la doar 807 lei, pret in care este inclusa si o garantie de 24 luni.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei