Criteriul National

Cele mai bune drujbe vin acum la pachet cu o serie de avantaje pentru pasionati

Cele mai bune drujbe vin acum la pachet cu o serie de avantaje pentru pasionati
aprilie 14
10:11 2017

O drujba este acel dispozitiv care este argumentul unui mester iscusit, care face diferite lucrarii pe lemn fie la casa sa fie la cultura sa pomicola.

Fara doar si poate avem nevoie de un astfel de accesoriu care vine la pachet cu numeroasele sale intrebuintari dar si cu maiestria umana, drept pentru care s-ar putea obtine cele mai bune prefabricate si lucrari de mobila.

Drujba are rol predestinat in toate actiunile pe lemn, incepand de la o simpla taiere a unei scoarte de copac, pana la stilizarea acestora, indiferent de lungimea scoartei.

Care sunt acei producatori care fac diferenta in randul drujbelor echipate cu motoare bune si cu o tehnologie cu totul si cu totul deosebita?

Este bine de stiut faptul ca acum ne sta la dispozitie un astfel de motofierastrau profesional, care desi are un pret ceva mai ridicat, cu siguranta va fi o achizitie buna si un castig de lunga durata pentru tot ceea ce inseamna lemn, indiferent de structura sau grosime.

De ce Husqvarna? Este considerata cea mai buna firma de fabricat drujbe de pe planeta, impreuna cu Stihl, furnizand modele care se pot intretine usor, care nu polueaza atmosfera si in plus vin la pachet cu o serie de lame ascutite pregatite pentru orice provocare.

Care este modelul care se deosebeste in acest inceput de an? Specialistii ne spun ca la anumite rapoarte cum ar fi cel de combustibil, siguranta si pret trebuie sa fim foarte atenti, iar mai jos aceasta drujba poate face de departe diferenta.

Husqvarna 236

Aceasta drujba vine la pachet cu un simt practic iscusit, dar si cu un maner ergonomic, iar dotarile sunt cu totul si cu totul inovative.

Dispune de un motor de tipul X-TORQ compus special pentru un consum redus de combustibil si pentru emisii minime care sa nu afecteze atmosfera.

Sistemul sau de curatare al aerului asigura ca uzura nu va interveni intr-un timp scurt, iar  comandorul combinat ne asigura ca motorul nu va avea nimic de suferit indiferent de solicitari.

Frana este activata in mod inertial lucru care ajuta la o eficienta sporita si la o siguranta marita.

Pornirea se poate face cu usurinta, datorita unei pompe integrate, pentru o functionare rapida ori de cate ori este solicitata.

Lungimea de taiere poate ajunge pana la 35 cm, ceea ce o transforma intr-o drujba ideala pentru orice gospodarie. Totul la doar 807 lei, pret in care este inclusa si o garantie de 24 luni.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo