Criteriul National

Cele mai bune drujbe vin acum la pachet cu o serie de avantaje pentru pasionati

Cele mai bune drujbe vin acum la pachet cu o serie de avantaje pentru pasionati
aprilie 14
10:11 2017

O drujba este acel dispozitiv care este argumentul unui mester iscusit, care face diferite lucrarii pe lemn fie la casa sa fie la cultura sa pomicola.

Fara doar si poate avem nevoie de un astfel de accesoriu care vine la pachet cu numeroasele sale intrebuintari dar si cu maiestria umana, drept pentru care s-ar putea obtine cele mai bune prefabricate si lucrari de mobila.

Drujba are rol predestinat in toate actiunile pe lemn, incepand de la o simpla taiere a unei scoarte de copac, pana la stilizarea acestora, indiferent de lungimea scoartei.

Care sunt acei producatori care fac diferenta in randul drujbelor echipate cu motoare bune si cu o tehnologie cu totul si cu totul deosebita?

Este bine de stiut faptul ca acum ne sta la dispozitie un astfel de motofierastrau profesional, care desi are un pret ceva mai ridicat, cu siguranta va fi o achizitie buna si un castig de lunga durata pentru tot ceea ce inseamna lemn, indiferent de structura sau grosime.

De ce Husqvarna? Este considerata cea mai buna firma de fabricat drujbe de pe planeta, impreuna cu Stihl, furnizand modele care se pot intretine usor, care nu polueaza atmosfera si in plus vin la pachet cu o serie de lame ascutite pregatite pentru orice provocare.

Care este modelul care se deosebeste in acest inceput de an? Specialistii ne spun ca la anumite rapoarte cum ar fi cel de combustibil, siguranta si pret trebuie sa fim foarte atenti, iar mai jos aceasta drujba poate face de departe diferenta.

Husqvarna 236

Aceasta drujba vine la pachet cu un simt practic iscusit, dar si cu un maner ergonomic, iar dotarile sunt cu totul si cu totul inovative.

Dispune de un motor de tipul X-TORQ compus special pentru un consum redus de combustibil si pentru emisii minime care sa nu afecteze atmosfera.

Sistemul sau de curatare al aerului asigura ca uzura nu va interveni intr-un timp scurt, iar  comandorul combinat ne asigura ca motorul nu va avea nimic de suferit indiferent de solicitari.

Frana este activata in mod inertial lucru care ajuta la o eficienta sporita si la o siguranta marita.

Pornirea se poate face cu usurinta, datorita unei pompe integrate, pentru o functionare rapida ori de cate ori este solicitata.

Lungimea de taiere poate ajunge pana la 35 cm, ceea ce o transforma intr-o drujba ideala pentru orice gospodarie. Totul la doar 807 lei, pret in care este inclusa si o garantie de 24 luni.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo