Criteriul National

Cele mai bune drujbe vin acum la pachet cu o serie de avantaje pentru pasionati

Cele mai bune drujbe vin acum la pachet cu o serie de avantaje pentru pasionati
aprilie 14
10:11 2017

O drujba este acel dispozitiv care este argumentul unui mester iscusit, care face diferite lucrarii pe lemn fie la casa sa fie la cultura sa pomicola.

Fara doar si poate avem nevoie de un astfel de accesoriu care vine la pachet cu numeroasele sale intrebuintari dar si cu maiestria umana, drept pentru care s-ar putea obtine cele mai bune prefabricate si lucrari de mobila.

Drujba are rol predestinat in toate actiunile pe lemn, incepand de la o simpla taiere a unei scoarte de copac, pana la stilizarea acestora, indiferent de lungimea scoartei.

Care sunt acei producatori care fac diferenta in randul drujbelor echipate cu motoare bune si cu o tehnologie cu totul si cu totul deosebita?

Este bine de stiut faptul ca acum ne sta la dispozitie un astfel de motofierastrau profesional, care desi are un pret ceva mai ridicat, cu siguranta va fi o achizitie buna si un castig de lunga durata pentru tot ceea ce inseamna lemn, indiferent de structura sau grosime.

De ce Husqvarna? Este considerata cea mai buna firma de fabricat drujbe de pe planeta, impreuna cu Stihl, furnizand modele care se pot intretine usor, care nu polueaza atmosfera si in plus vin la pachet cu o serie de lame ascutite pregatite pentru orice provocare.

Care este modelul care se deosebeste in acest inceput de an? Specialistii ne spun ca la anumite rapoarte cum ar fi cel de combustibil, siguranta si pret trebuie sa fim foarte atenti, iar mai jos aceasta drujba poate face de departe diferenta.

Husqvarna 236

Aceasta drujba vine la pachet cu un simt practic iscusit, dar si cu un maner ergonomic, iar dotarile sunt cu totul si cu totul inovative.

Dispune de un motor de tipul X-TORQ compus special pentru un consum redus de combustibil si pentru emisii minime care sa nu afecteze atmosfera.

Sistemul sau de curatare al aerului asigura ca uzura nu va interveni intr-un timp scurt, iar  comandorul combinat ne asigura ca motorul nu va avea nimic de suferit indiferent de solicitari.

Frana este activata in mod inertial lucru care ajuta la o eficienta sporita si la o siguranta marita.

Pornirea se poate face cu usurinta, datorita unei pompe integrate, pentru o functionare rapida ori de cate ori este solicitata.

Lungimea de taiere poate ajunge pana la 35 cm, ceea ce o transforma intr-o drujba ideala pentru orice gospodarie. Totul la doar 807 lei, pret in care este inclusa si o garantie de 24 luni.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro