Criteriul National

De ce sa alegi extensii din par natural de pe ExtensiiZen.ro?

De ce sa alegi extensii din par natural de pe ExtensiiZen.ro?
august 28
00:31 2018

Vrei  sa  ai un par lung, bogat si matasos intr-un timp record? Cea mai buna alegere pe care o poti face in acest caz este sa apelezi la acele extensii de par despre care tot auzim vorbindu-se in ultima vreme. Aceste extensii, sub o forma sau alta, au  fost  folosite inca din timpul Egiptului Antic, atat de barbati cat si de femei. Putem spune chiar  ca in lumea hairstyle-ului, aceste extensii de par sunt parte din trecut, prezent si cu siguranta si din viitor. Odata cu anii ’90, interesul pentru aceste extensii de par a crescut, acestea fiind purtate de catre tot mai multe femei. Pretul acestor extensii de par a devenit din ce in ce mai accesibil, saloanele intrecandu-se in oferte.

extensii zen pareri

Extensiizen.ro este  brandul in care avem incredere ca ne poate oferi cele mai bune sfaturi, produse si servicii in acest domeniu. Totul se bazeaza pe o experienta de peste 15 ani si pe o echipa formata din 10 oameni bine pregatiti, gata sa raspunda necesitatilor fiecareia  dintre  noi. La Extensiizen.ro gasim de la accesorii extensii, extensii tape on, extensii microring, extensii cu cheratina si pana la cozi extensii din par natural si virgin. Asa ca, fara niciun fel de griji, vei avea posibilitatea sa alegi ce este mai bun si potrivit pentru tine.

Mihai Partea a adus in Romania cele mai bune extensii si le ofera tuturor sa si le achizitioneze de pe extensiizen.ro, desi sunt menite in special pentru hairstylisti si clientele lor!

Stai in cumpana si nu stii ce sa alegi? Nu stii sa faci diferenta intre extensii de o calitate indoielnica si cele cu adevarat calitative si rezistente? Nu stii ce metoda de aplicare se preteaza cel mai bine parului tau? Nu ai de ce sa iti faci griji! Stilistii de la ExtensiiZen.ro se vor ocupa de tot ce este nevoie cu profesionalism si iti vor da cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste lungimea, culoarea si densitatea acelor extensii potrivite parului tau, astfel incat sa nu se vada niciun fel de diferente intre parul tau si extensii.

cele mai bune extensii par natural

Tot la ExtensiiZen.ro poti experimenta si acele extensii par virgin natural 100%, extensii cunoscute in intreaga lume ca intrunind calitatile supreme cerute de oricine. Aceste extensii par virgin natural 100% iti confera siguranta ca parul folosit nu a fost supus tratamentelor chimice. Chiar si vopsit ulterior, cu siguranta va avea o rezistenta superioara si va putea fi supus si tehnicilor de  ondulare sau indreptare fara sa fie afectat.

logo extensii

Gama de accesorii si extensii par virgin natural 100% a celor de la Extensiizen.ro se adreseaza acelora care se asteapta doar la perfectiune. Noi ne-am bucurat de aceasta alegere, extensiile noastre au aspect matasos, neted, cu o consistenta bogata si aspect extranatural. In cele din urma, nu putem decat sa va recomandam cu toata increderea aceste extensii de la Extensiizen.ro, pentru ca si-au castigat aceasta recomanda prin produsul PREMIUM pe care il ofera atat pentru stilistii din Romania cat si pentru clientele finale.

Ne bucuram ca existati, Zen!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul