Criteriul National

Cele mai bune gadgeturi pentru ciclism

Cele mai bune gadgeturi pentru ciclism
aprilie 28
23:07 2020

gadgeturi bicicleta

Orice perioada a anului este buna pentru ciclism, dar vara, cu culorile si temperaturile placute, este o perioada ideala. In plus, acum cand centrele urbane sunt din ce in ce mai greu de accesat cu masina din cauza restrictiilor care se impun in majoritatea marilor orase ale lumii, schimbarea este aproape necesara.

Desi primul pas este sa obtineti o bicicleta, nu putem uita importanta accesoriilor care insotesc vehiculul popular. Din acest motiv, am selectat cateva articole esentiale atat pentru calatorii experti, cat si pentru cei abia initiati in practica ciclismului: de la boxe Bluetooth pentru a asculta muzica, la bratari de fitness si ceasuri smartwatch, pana la rucsacuri si lumini concepute pentru a spori experienta celor care calatoresc cu bicicleta.

Claxon. Claxonul este, fara indoiala, un element esential pentru a garanta siguranta oricarui biciclist. Exista mai multe tipuri (clasice, moderne sau zgomotoase), dar puteti opta pentru discretie si eleganta: nu pare un clopot, dar suna ca unul.

Lumini spate pentru bicicleta. Luminile nu numai ca sunt importante, dar sunt obligatorii. Optati pentru lumini cu o forma distractiva, nu lasa pe nimeni indiferent. Aceste lumini sunt portabile, detasabile si impermeabile.

Difuzor Mini. Acest articol este cea mai buna solutie pentru a continua sa ascultati muzica sau sa vorbiti la telefon in timp ce pedalati datorita conexiunii sale Bluetooth. Este agatat cu o clema mica, este usor, impermeabil, rezistent (este confectionat din plastic care absoarbe posibilele socuri), iar microfonul sau trebuie sa fie rezistent la vant.

Suport pentru telefonul mobil. Acest produs consta intr-un suport pentru a plasa smartphone-ul pe ghidonul bicicletei si, astfel, a facilita utilizarea acestuia pentru biciclist in timp ce pedaleaza. Acest dispozitiv incorporeaza asistenta inteligenta (cu date de viteza, timpul de exercitiu efectuat sau prognoza meteo), permitandu-va sa controlati tot ce faceti din sa. In plus, include o lumina din spate.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul