Criteriul National

Cele mai bune masini de lux din 2018

Cele mai bune masini de lux din 2018
octombrie 24
13:21 2018

Cele mai bune masini de lux din 2018

Automobilele de lux – numite si masini executive – trebuie sa ofere soferului noile tehnologii si sa prezinte o gama larga de aptitudini. Noile  modele de masini luxury par sa te conduca si nu sa fie conduse. Pe primul loc, se situeaza noul Mercedes, care ofera un confort remarcabil atat pe scaunele din fata, cat si pe scaunele din spate, facand ca plimbarea sa fie lina si foarte placuta.

Nivelul ridicat al tehnologiei in masina este o necesitate, iar sistemele de conectivitate permit ca masina din clasa luxury, sa fie utilizata ca un birou mobil, ceea ce in zilele noastre, este din ce in ce mai apreciat.

Ferrari-Monza-SP1-And-SP2-1

Mecedes Benz clasa S

Cand Mercedes-Benz se pregatea sa faca o noua clasa S, de fapt se pregatea sa faca cea mai buna si mai luxoasa masina din lume. Astfel, a fost conceputa ca un salon cu ampatament lung, rigiditate torsionala fara precedent si suspensie pneumatica standard cu amortizoare adaptive. Mercedes a scos pe piata o gama de trei motoare pe benzina si un motor diesel, masinile standard avand o cutie automata cu noua trepte de viteza 9G-Tonic Plus. Clasa S a fost proiectata  pentru plimbari linistite si confortabile, iar directia de mers este directa si precisa. Interiorul este spatios si extrem de confortabil, fiind dotat cu tehnologie de ultima generatie, inclusiv un ecran de 12,3 inch si sistemul Mercedes Comand Online, ca dotare standard. In privinta confortului, se aseamana masinilor luxury Rolls-Royce Phantom si Bentley Mulsanne. 

Prin urmare, Mercedes, ca intotdeauna, este inaintea tuturor. Doar peste cativa ani, alti producatori vor incepe sa implementeze ceva similar, inovatiile tehnologice de la Mecedes Benz fiind impartite pe mai multe categorii.

Range Rover

Ultimul Range Rover, reprezinta cea de-a patra generatie a brandului si este la fel de revolutionar ca oricare alta masina de lux din istoria Range Rover. Masina luxurianta este dotata cu un nou monobloc din aluminiu si un lux interior de prima clasa. Interiorul spatios exsuda calitatea si luxul, scaunele sunt excelente, iar pozitia de conducere poate fi ajustata, facand-o mai usor de condus. In privinta cofortului, se aseamana unui Porsche Cayenne.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu