Criteriul National

Cele mai bune modalitati de promovare pentru bloguri

Cele mai bune modalitati de promovare pentru bloguri
septembrie 26
18:29 2020

Ai un blog si vrei sa te promovezi astfel incat sa ajungi cat mai vizibila in mediul online? Atunci trebuie sa gasesti cele mai bune modalitati prin care te poti promova. Este mult mai simplus sa gasesti o modalitate prin care blogul tau sa creasca organic pe motoarele de cautare. Vezi mai multe detalii pe acest link https://www.seoads.org/blog-seo/ .

   Iata care sunt cele mai bune modalitati de promovare pentru bloguri

Posteaza in grupurile de Facebook

Este cea mai simpla metoda dar si cea mai cunoscuta. Atunci cand vrei sa devii mai popular pe retelele de socializare trebuie sa gasesti o modalitate optima de a te face mai vizibil. Retelele de socializare reprezinta cea mai optima solutie pentru orice tip de afacere.

Poti sa te inscrii in mai multe grupuri si ori de cate ori vrei sa devii mai vizibil pe retele de socializare poti sa vi cu o postare noua.

Asigura-te ca ai un continut actualizat

Blogul tau trebui sa aiba un continut unic dar si de actualitate. Articolele tale ar trebui sa fie usor de parcurs si sa contina elemente vizuale placute. Cu cat blogul tau este mai frumos si mai interesant cu atat va atrage mai multi vizitatori. Incearca sa scoti in evidenta doar ceea ce iti doresti si serviciile pentru care iti doresti sa devii cunoscut.

Foloseste imagini relevante

O imagine este foarte importanta. In momentul in care vrei sa ai un blog de succes imaginile pe care le contine trebuie sa fie cat mai reprezentative. Trebuie sa te folosesti de acestea pentru a defini despre ce este vorba in continutul tau. Cu cat ai mai multe imagini cu atat vei atrage un segment mai mare de oameni.

Interactioneaza cu clientela

Un factor important in castigarea clientilor este interactionarea cu acestia. Poti sa pui ori de cate ori doresti o intrebare la finalul articolelor tale. Le mai poti oferi acestora posibilitatea de a participa la activitati interactive. Poti sa faci oricand un sondaj de opinie sau sa incepi o conversatie cu cititorii tai pe care sa o redirectionezi pe retelele de socializare. Poti sa aduci in discutie subiecte interesante care sa iti captiveze potentialii clienti.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul