Criteriul National

Cele mai bune restaurante din Bucuresti si imprejurimi

Cele mai bune restaurante din Bucuresti si imprejurimi
august 02
13:12 2016

Belciugatele – in localitatea Belciugatele se gaseste un restaurant traditional care a castigat de mult timp simpatia bucurestenilor si nu numai. Perfect pentru un popas, bucataria restaurantului Diana ( Belciugatele) este recunoscuta pentru ca serveste clientilor preparate traditionale delicioase, bogate in savoare si condimente. Aromele si ingredientele naturale nu sunt singurele care atrag atentia drumetilor, ci si mobilierul sculptat in lemn masiv pe care il gasim la interior. Cu siguranta se merita sa mancati aici macar o data, chiar daca pretul pentru un meniu poate ajunge la 150 RON.

Acapulco – in inima orasului Ploiesti gasim un restaurant care se subordoneaza stilului clasic, a sa bucatarie fiind in egala masura traditionala si internationala. Din lista preparatelor semnificative amintim „Special Steak”, „T-bone manzat”, „Chopped Italian”, insa exista si alte delicatese pe care le puteti incerca in momentul in care le treceti pragul. Angajand doar bucatari cu experienta, optand pentru un decor frumos conturat, astfel incat sa fie posibila si organizarea diverselor evenimente, sintagma restaurant Acapulco este prezenta pe buzele tuturor locuitorilor, dar si celor care sunt doar in trecere prin orasul Ploiesti.

La vie en Raw.z – ghidandu-se dupa conceptele bine stabilite ale bucatariei vegetariene, restaurantul La vie en Raw.z serveste clientilor sai doar mancare vegetariana, in meniul lor nefiind de gasit preparatele care contin lapte sau oua. De asmenea, este uimitor faptul ca dish-urile sunt pregatite fara a implica incalzirea sau trecerea printr-o flacara, ceea ce va face sa va puneti intrebari referitoare la alimentatia zilnica. Va invitam sa le treceti pragul, caci pretul pentru o masa copioasa nu depaseste 100 RON.

Casamino – ramanem in Bucuresti si ne focusam atentia asupra faimosului restaurant Casamino, decorul feeric in cadrul caruia iti poti organiza nunta, botezul sau orice alta petrecere de amploare. Noi l-am vizitat din curiozitate, pentru ca nu mai conteneam printre sugestiile pozitive ale cititorilor nostri. Din meniu ne-au impresionat urmatoarele preparate „Cotlet Casamino”, „Platou Imperial”, „Ciuperci gratinate”. Va lasam sa le descoperiti pe cont propriu secretele culinare, incercand fie gustarile din bucataria locala, fie dish-urile internationale.

Benihana – nu stim voi cum sunteti, insa noua ne place sa experimentam in momentul in care vorbim despre gastronomie. Contrar oricarui alt domeniu, bucataria poate fi reinterpretata in mii si mii de feluri, pana cand gasesti gustul care iti place. Bucataria japoneza nu doar ca este una captivanta, ci este si foarte sanatoasa. De asemenea, este lipsita de clisee, fiecare preparat inclus in meniul acestui restaurant japonz fiind unul 100% autentic.

Mesogios – strada Jean Louis Calderon gazduieste unul dintre cele mai interesante restaurante din peisajul bucurestean, specificul sau fiind unul grecesc. Exceptand faptul ca persoanele aflate in cautarea gusturilor mediteraneene isi pot stavili poftele in decorul acestui restaurant, bucataria Mesogios este recunoscuta pentru preparatele culinare care au la baza fructele de mare. In schimb, el are si un minus, respectiv pretul care ar putea fi considerat unul cam piperat pentru servirea unei singure mese principale. Acesta se ridica la pragul de 150 Ron, insa aveti siguranta ca mancati unele dintre cele mai interesante dish-uri pe baza de peste & fructe de mare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro