Criteriul National

Cele mai bune retete pentru pranz ale dietei Rina

Cele mai bune retete pentru pranz ale dietei Rina
martie 14
18:59 2017

Pranzul este a doua masa ca importanta dupa micul dejun, de aceea nu trebuie sa treci cu vederea peste alimentele pe care le mananci la aceasta masa. El este foarte important si pentru ca este divers, si daca nu vei alege alimentele exact de care organismul tau are nevoie si care ii sunt recomandate, s-ar putea ca in cele 90 de zile sa nu ai niste rezultate chiar atat de mari.
 
Acest lucru, ar trebui sa te faca sa te axezi mai mult pe aceasta masa, iar cel mai usor mod este sa analizezi retele pe care le ai ai dispozitie, deoarece este cel mai usor mod de a face asta, iar astfel articolul acesta iti este mai mult decat folositor. De asemenea, poti afla mai multe si de pe dietarina.ro aici fiind mentionate foarte multe informatii de calitate
 

Cele mai bune retete pentru pranz

 
Pentru aceasta masa, atentia ta trebuie sa fie mai mare, deoarece pranzul este mult mai important, si va trebui sa faci aceasta alegere corect. Asa ca, in functie ziua in care te afli, alege alimentele care au un continut ridicat de elementul nutritiv de care organismul tau are nevoie, deoarece doar in felul acesta vei reusi sa respecti dieta Rina in cel mai bun mod.
 
Vom trece mai in detalii, iar in cazul primei zile, cele mai bune alimente pentru pranz sunt tocmai branzeturile intr-o cantitate mica, iaurtul 200 gr si o bucata de carne fiarta, aceasta reteta fiind foarte recomandata si de catre nutritionisti. De exemplu, aici mai poti adauga si o salata usoara, care merge foarte bine cu cele mentionate putin mai sus.
 
In a doua zi, cea dedicata amidonului, vei putea manca la pranz niste legume fierte la gratar cu putin orez fiert, aceasta combinatie fiind foarte intalnita si la persoanele care nu respecta acest regim.
 
In ziua a treia dedicata carbohidratilor, lucrurile se schimba, iar pe langa pizza sau produsele de patiserie, poti servi si o portie de paste fierte care sunt foarte bogate in carbohidrati.
 
Iar in ultima zi, axeaza-te doar pe fructe. Fie ca alegi sa iti faci din ele un suc foarte sanatos sau le vei servi crude, axeaza-te doar pe ele si nu te limita doar la o anumita cantitate. Deoarece iti este permis sa mananci orice fruct vrei, rasfata-te si serveste doar fructele care iti plac.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro