Criteriul National

Cele mai bune sfaturi pentru a mobila zona de dining

Cele mai bune sfaturi pentru a mobila zona de dining
septembrie 26
11:04 2019

Combinatia dintre bucatarie si sufragerie este o optiune ideala pentru cei carora le plac companiile prietenilor. Totul se va potrivi pe teritoriul unit, iar gazda va comunica cu oaspetii fara a fi nevoita sa se opreasca din gatit. Si, de asemenea, cu mobila dining si coltare living se poate configura un loc de joaca pentru copii, putand avea grija de copii in timp ce pregatesti mancarea. Acest design interior prezinta multe avantaje.

De regula, scopul proprietarului unui apartament sau a unei casa, este de a avea piese de mobilier functionale si frumoase. Acest lucru poate fi obtinut prin achizitionarea de mobila dining si coltare living. Astfel de piese de mobilier sunt practice, originale si iti permit sa rezolvi o gama larga de sarcini pentru amenajarea locuintei.

Principalele tipuri de coltare living

Acum sunt produse un numar mare de diverse coltare living. Piata prezinta, de asemenea, mobila dining pentru utilizarea in spatiul dintre bucatarie si living, dar care poate fi folosita atat numai pentru bucatarie, cat si numai pentru sufragerie. Desigur, nu toate tipurile de produse de mobilier sunt la fel de populare. Cele mai populare tipuri de mobila dining si coltare living sunt urmatoarele:

  • Coltare. Cel mai adesea sunt folosite in designul camerei de zi, livingul putand deveni parte a interiorului bucatariei. Modelele de canapele pe colt sunt minunate pentru echiparea unui living cu ​​o forma non-standard. Astfel de coltare living ofera spatiu si nu inghesuie zona utilizabila.

  • Scaune si mese. Cumpararea de scaune si mese in mod independent, este o decizie potrivita pentru proprietarii de apartamente mici. Mobila dining cumparata separat iti ofera avantajul de a profita la maxim de spatiul disponibil si va extinde chiar si peretii interiorului.

In prezent, producatorii de mobila acorda mai multa atentie structurilor unghiulare. Astfel pentru mobila dining poti gasi modele diferite de scaune si mese in diferite dimensiuni, in functie de spatiul destinat acesteia.

Coltare living – Beneficii

Cresterea cererii de produse de mobilier cu configuratie non-standard este explicata de o serie de avantaje ale acestora, printre care se poate remarca eficienta utilizarii zonei unei camere mici. Camerele de zi de dimensiuni mici, pot fi pur si simplu nepotrivite pentru instalarea pieselor standard de mobilier. In acest caz, ar trebui sa alegi coltare living. Aceasta este cea mai buna solutie intr-o situatie in care fiecare centimetru de suprafata conteaza.

Capacitatea de a umple un perete ingust

Lipsa de gandire in deciziile de proiectare, duce adesea la ziduri inguste create in incaperi. In astfel de spatii nu poate fi amplasata mobila de dimensiuni mari. Insa, poti da armonie interiorului cu ajutorul modelelor de coltare living, care pot fi extensibile sau fixe.

Zonarea camerei

Folosind mobila dining non-standard si coltare living, poti imparti camera in zone separate.  Ar trebui retinut ca mobilierul de colt este achizitionat nu numai pentru a echipa spatii mici. Arata original si este potrivit pentru a crea solutii interioare neobisnuite chiar si in case mari. O frumoasa canapea de colt va crea un design excelent intr-un living, iar mobila dining cu o masa lunga si scaune in acelasi stil, va crea un design luxos.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei