Criteriul National

Cele mai bune soluții pentru problemele cu potența și erecția

Cele mai bune soluții pentru problemele cu potența și erecția
iulie 26
18:26 2017

Cine mai consideră potența o problemă în zilele noastre? Suntem în secolul 21, totuși, iar în industria sexuală s-a investit enorm, așa că acum există o soluție pentru orice posibil impediment din viața de cuplu. Cu doar o pastilă pentru erecție îți poți recăpăta încrederea în performanțele tale sexuale și te poți bucura chiar și câteva zile de un penis mai mare.

De fapt, orice neajuns din dormitor poate fi rezolvat printr-o simplă plimbare la sex shop sau cu numai câteva click-uri date într-un shop online de profil.

Iată câteva exemple de probleme cu care mulți bărbați se confruntă și pentru care orice sex shop are în ziua de astăzi soluții:

  • Ejaculare precoce sau întârzierea ejaculării
  • Obținerea erecției
  • Tulburări erectile în timpul actului sexual
  • Lungimea sau grosimea penisului

Soluțiile clasice

În mare parte, exact cum îți imaginezi deja, este vorba despre pastile și creme. Există pilule care îți poti oferi erecție rapidă, în mai puțin de o oră, cu efect care durează până la 3-4 zile de la administrare. Nu erecția în sine ține atât, nu este cazul să te sperii, ci capacitatea penisului tău de a intra în erecție atunci când ai nevoie. Ceea ce nu-i rău deloc, nu-i așa?

De asemenea, există creme concepute pe bază de substanțe active naturale, care pot fi aplicate prin masare zilnică și care ajută, astfel, penisul să crească atât în lungime, cât și în grosime.

Atât în cazul pastilelor pentru potență, cât și în cel al cremelor care ajută la mărirea penisului, piața este foarte bogată în oferte și suficient de variată în privința ingredientelor din care sunt concepute produsele. Astfel, te poți bucura liniștit de creme fără parabeni, de exemplu, ori de pastile care nu-ți vor provoca niciun fel de reacții adverse.

Soluțiile mai „picante”

Nu lăsa așa-zisele probleme ale bărbaților să-ți năruiască viața de cuplu. Mai degrabă confruntă-le și învinge-le, ducând relațiile vostre amoroase la un alt nivel.

De exemplu, încearcă un strapon cu vibrații. Chiar dacă este o jucărie pe care ai văzut-o în cele mai deocheate dintre filmele porno, asta nu înseamnă că tu și partenera ta nu vă puteți bucura de așa ceva în propria voastră intimitate. Ba mai mult, cu siguranță are și ea câteva fantezii legate de dimensiunea penisului, așă că dotează-te cu mărime crezi că i-ar plăcea și oferă-i satisfacerea dorită.

Strapon-ul cu vibrații este simplu de folosit, fiind dotat cu un ham elastic care se ajustează ușor, și este compatibil atât cu lubrifianți concepuți pe bază de apă, cât și cu cei fabricați pe bază de silicon.

De altfel, nu ezita să încerci un masturbator special creat pentru obținerea erecției, poate cel mai avansat dispozitiv inventat în acest scop. Acesta arată ca un fel de scoică în care introduci penisul, iar cu ajutorul unui program de vibrații și pulsații poți obține o erecție imensă în doar câteva minute. Astfel, vei fi pregătit imediat pentru actul sexual! Iar toată această pregătire ar putea fi chiar kinky și pentru partenera ta!

Soluții există, deci, pentru oricine, așa că nu-ți mai rămâne decât să te apuci de cumpărături! Folosește cu încredere sex shop-urile online pentru a te familiariza cu oferta pieței, iar apoi comandă-ți produsul potrivit sau dă o fugă până la magazinele fizice și achiziționează-l pe loc.

Una dintre cele mai bune variante care-ți stau la dispoziție este Erotica.ro, printre primele sex shop-uri deschise în București, care are și magazin online cu stoc foarte bine pus la punct și oferă livrări în toată țara. Vizitează și oricare dintre magazinele fizice Erotica din București pentru a găsi condimentele speciale pentru viața ta amoroasă!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo