Criteriul National

Cele mai bune soluții pentru problemele cu potența și erecția

Cele mai bune soluții pentru problemele cu potența și erecția
iulie 26
18:26 2017

Cine mai consideră potența o problemă în zilele noastre? Suntem în secolul 21, totuși, iar în industria sexuală s-a investit enorm, așa că acum există o soluție pentru orice posibil impediment din viața de cuplu. Cu doar o pastilă pentru erecție îți poți recăpăta încrederea în performanțele tale sexuale și te poți bucura chiar și câteva zile de un penis mai mare.

De fapt, orice neajuns din dormitor poate fi rezolvat printr-o simplă plimbare la sex shop sau cu numai câteva click-uri date într-un shop online de profil.

Iată câteva exemple de probleme cu care mulți bărbați se confruntă și pentru care orice sex shop are în ziua de astăzi soluții:

  • Ejaculare precoce sau întârzierea ejaculării
  • Obținerea erecției
  • Tulburări erectile în timpul actului sexual
  • Lungimea sau grosimea penisului

Soluțiile clasice

În mare parte, exact cum îți imaginezi deja, este vorba despre pastile și creme. Există pilule care îți poti oferi erecție rapidă, în mai puțin de o oră, cu efect care durează până la 3-4 zile de la administrare. Nu erecția în sine ține atât, nu este cazul să te sperii, ci capacitatea penisului tău de a intra în erecție atunci când ai nevoie. Ceea ce nu-i rău deloc, nu-i așa?

De asemenea, există creme concepute pe bază de substanțe active naturale, care pot fi aplicate prin masare zilnică și care ajută, astfel, penisul să crească atât în lungime, cât și în grosime.

Atât în cazul pastilelor pentru potență, cât și în cel al cremelor care ajută la mărirea penisului, piața este foarte bogată în oferte și suficient de variată în privința ingredientelor din care sunt concepute produsele. Astfel, te poți bucura liniștit de creme fără parabeni, de exemplu, ori de pastile care nu-ți vor provoca niciun fel de reacții adverse.

Soluțiile mai „picante”

Nu lăsa așa-zisele probleme ale bărbaților să-ți năruiască viața de cuplu. Mai degrabă confruntă-le și învinge-le, ducând relațiile vostre amoroase la un alt nivel.

De exemplu, încearcă un strapon cu vibrații. Chiar dacă este o jucărie pe care ai văzut-o în cele mai deocheate dintre filmele porno, asta nu înseamnă că tu și partenera ta nu vă puteți bucura de așa ceva în propria voastră intimitate. Ba mai mult, cu siguranță are și ea câteva fantezii legate de dimensiunea penisului, așă că dotează-te cu mărime crezi că i-ar plăcea și oferă-i satisfacerea dorită.

Strapon-ul cu vibrații este simplu de folosit, fiind dotat cu un ham elastic care se ajustează ușor, și este compatibil atât cu lubrifianți concepuți pe bază de apă, cât și cu cei fabricați pe bază de silicon.

De altfel, nu ezita să încerci un masturbator special creat pentru obținerea erecției, poate cel mai avansat dispozitiv inventat în acest scop. Acesta arată ca un fel de scoică în care introduci penisul, iar cu ajutorul unui program de vibrații și pulsații poți obține o erecție imensă în doar câteva minute. Astfel, vei fi pregătit imediat pentru actul sexual! Iar toată această pregătire ar putea fi chiar kinky și pentru partenera ta!

Soluții există, deci, pentru oricine, așa că nu-ți mai rămâne decât să te apuci de cumpărături! Folosește cu încredere sex shop-urile online pentru a te familiariza cu oferta pieței, iar apoi comandă-ți produsul potrivit sau dă o fugă până la magazinele fizice și achiziționează-l pe loc.

Una dintre cele mai bune variante care-ți stau la dispoziție este Erotica.ro, printre primele sex shop-uri deschise în București, care are și magazin online cu stoc foarte bine pus la punct și oferă livrări în toată țara. Vizitează și oricare dintre magazinele fizice Erotica din București pentru a găsi condimentele speciale pentru viața ta amoroasă!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo