Criteriul National

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru relaxare

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru relaxare
noiembrie 20
15:01 2018

Folosirea produselor naturiste reprezintă o metodă tot mai des întâlnită pentru a rezolva diferite probleme. De exemplu, uleiurile esențiale au devenit foarte populare întocmai că există o mulțime de tipuri de uleiuri, obținute din diferite plante, ce pot fi folosite pentru a remedia o mulțime de probleme.

Oboseala, anxietatea și depresia sunt niște probleme foarte grave pe care din păcate le întâlnim tot mai des. Iar pentru că ele nu reprezintă o problemă fizică ci ține mai degrabă de psihic, puțini sunt cei care le oferă atenția necesară. Astfel, le ignoră iar acestea se agravează tot mai mult, ducând chiar la adevărate tragedii.

Cu toții fugim de medic, mai ales dacă nu ne doare nimic concret. Așa că am decis să facem un articol în care să recomandăm uleiurile esențiale ce pot fi folosite într-un difuzor aromaterapie pentru a obține o stare psihică mult mai bună, dar și pentru a combate probleme precum anxietatea sau depresia.

Uleiuri esențiale ce pot fi folosite într-un difuzor de aromaterapie

Așadar, dacă deții un difuzor de aromaterapie bun și te-ai decis să îți cumperi mai multe uleiuri esențiale pe care să le folosești pentru a obține o stare psihică mai bună, ești exact unde trebuie. Am pregătit câteva recomandări de uleiuri esențiale pentru a combate această problemă, pe care le găsești chiar în rândurile următoare.

Ulei esențial obținut din lemn de cedru

Un prim ulei esențial ce poate fi folosit pentru a obține un efect de calmare dar și pentru a combate anxietatea este uleiul esențial care se obține din lemnul de cedru.

Acesta te va ajuta să îți regăsești echilibrul spiritual dar totodată are un cuvânt de spus și pentru tratarea unui număr mare de probleme respiratorii.

Ulei esențial obținut din mușețel

În România mușețelul este folosit adesea pentru prepararea unor ceaiuri. La rândul său, este foarte bun pentru a remedia o mulțime de probleme diferite, însă uleiul esențial din mușețel folosit într-un difuzor de aromă are și efect calmant.

Totodată, dacă te lupți cu simptomele unei acnee foarte supărătoare, uleiul esențial din mușețel folosit pentru aromaterapie se va dovedi a fi de mare ajutor.

Ulei esențial obținut din lavandă

Numai când te gândești la lavandă intervine instantaneu o stare de bine. Lavanda este probabil cea mai folosită plantă pentru relaxare. Iar uleiul esențial obținut din lavandă este cel mai popular dintre toate uleiurile esențiale.

Bineînțeles că la rândul său are efect calmant și, mai mult decât atât, mirosul său foarte plăcut va crea o atmosferă plăcută în întreaga casă.

Uleiul esențial de lavandă nu are doar efect calmant ci totodată mai este și un bun antisepctic, antiinflamator și sedativ. Pe scurt, dacă deții un difuzor de aromaterapie atunci cu siguranță nu ar trebui să îți lipsească uleiul de lavandă din casă.

Uleiul esențial obținut din mentă

Iar ultima recomandare a acestui articol este uleiul esențial obținut din mentă. Acesta este foarte util atunci când ai o stare de spirit foarte proastă, deoarece te va face să te simți mai bine și să te concentrezi mai ușor.

Așadar, acestea sunt principalele uleiuri esențiale cu rol calmant pe care le poți folosi pentru aromaterapie cu ajutorului unui difuzor de aromă.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu