Criteriul National

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru relaxare

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru relaxare
noiembrie 20
15:01 2018

Folosirea produselor naturiste reprezintă o metodă tot mai des întâlnită pentru a rezolva diferite probleme. De exemplu, uleiurile esențiale au devenit foarte populare întocmai că există o mulțime de tipuri de uleiuri, obținute din diferite plante, ce pot fi folosite pentru a remedia o mulțime de probleme.

Oboseala, anxietatea și depresia sunt niște probleme foarte grave pe care din păcate le întâlnim tot mai des. Iar pentru că ele nu reprezintă o problemă fizică ci ține mai degrabă de psihic, puțini sunt cei care le oferă atenția necesară. Astfel, le ignoră iar acestea se agravează tot mai mult, ducând chiar la adevărate tragedii.

Cu toții fugim de medic, mai ales dacă nu ne doare nimic concret. Așa că am decis să facem un articol în care să recomandăm uleiurile esențiale ce pot fi folosite într-un difuzor aromaterapie pentru a obține o stare psihică mult mai bună, dar și pentru a combate probleme precum anxietatea sau depresia.

Uleiuri esențiale ce pot fi folosite într-un difuzor de aromaterapie

Așadar, dacă deții un difuzor de aromaterapie bun și te-ai decis să îți cumperi mai multe uleiuri esențiale pe care să le folosești pentru a obține o stare psihică mai bună, ești exact unde trebuie. Am pregătit câteva recomandări de uleiuri esențiale pentru a combate această problemă, pe care le găsești chiar în rândurile următoare.

Ulei esențial obținut din lemn de cedru

Un prim ulei esențial ce poate fi folosit pentru a obține un efect de calmare dar și pentru a combate anxietatea este uleiul esențial care se obține din lemnul de cedru.

Acesta te va ajuta să îți regăsești echilibrul spiritual dar totodată are un cuvânt de spus și pentru tratarea unui număr mare de probleme respiratorii.

Ulei esențial obținut din mușețel

În România mușețelul este folosit adesea pentru prepararea unor ceaiuri. La rândul său, este foarte bun pentru a remedia o mulțime de probleme diferite, însă uleiul esențial din mușețel folosit într-un difuzor de aromă are și efect calmant.

Totodată, dacă te lupți cu simptomele unei acnee foarte supărătoare, uleiul esențial din mușețel folosit pentru aromaterapie se va dovedi a fi de mare ajutor.

Ulei esențial obținut din lavandă

Numai când te gândești la lavandă intervine instantaneu o stare de bine. Lavanda este probabil cea mai folosită plantă pentru relaxare. Iar uleiul esențial obținut din lavandă este cel mai popular dintre toate uleiurile esențiale.

Bineînțeles că la rândul său are efect calmant și, mai mult decât atât, mirosul său foarte plăcut va crea o atmosferă plăcută în întreaga casă.

Uleiul esențial de lavandă nu are doar efect calmant ci totodată mai este și un bun antisepctic, antiinflamator și sedativ. Pe scurt, dacă deții un difuzor de aromaterapie atunci cu siguranță nu ar trebui să îți lipsească uleiul de lavandă din casă.

Uleiul esențial obținut din mentă

Iar ultima recomandare a acestui articol este uleiul esențial obținut din mentă. Acesta este foarte util atunci când ai o stare de spirit foarte proastă, deoarece te va face să te simți mai bine și să te concentrezi mai ușor.

Așadar, acestea sunt principalele uleiuri esențiale cu rol calmant pe care le poți folosi pentru aromaterapie cu ajutorului unui difuzor de aromă.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu