Criteriul National

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru relaxare

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru relaxare
noiembrie 20
15:01 2018

Folosirea produselor naturiste reprezintă o metodă tot mai des întâlnită pentru a rezolva diferite probleme. De exemplu, uleiurile esențiale au devenit foarte populare întocmai că există o mulțime de tipuri de uleiuri, obținute din diferite plante, ce pot fi folosite pentru a remedia o mulțime de probleme.

Oboseala, anxietatea și depresia sunt niște probleme foarte grave pe care din păcate le întâlnim tot mai des. Iar pentru că ele nu reprezintă o problemă fizică ci ține mai degrabă de psihic, puțini sunt cei care le oferă atenția necesară. Astfel, le ignoră iar acestea se agravează tot mai mult, ducând chiar la adevărate tragedii.

Cu toții fugim de medic, mai ales dacă nu ne doare nimic concret. Așa că am decis să facem un articol în care să recomandăm uleiurile esențiale ce pot fi folosite într-un difuzor aromaterapie pentru a obține o stare psihică mult mai bună, dar și pentru a combate probleme precum anxietatea sau depresia.

Uleiuri esențiale ce pot fi folosite într-un difuzor de aromaterapie

Așadar, dacă deții un difuzor de aromaterapie bun și te-ai decis să îți cumperi mai multe uleiuri esențiale pe care să le folosești pentru a obține o stare psihică mai bună, ești exact unde trebuie. Am pregătit câteva recomandări de uleiuri esențiale pentru a combate această problemă, pe care le găsești chiar în rândurile următoare.

Ulei esențial obținut din lemn de cedru

Un prim ulei esențial ce poate fi folosit pentru a obține un efect de calmare dar și pentru a combate anxietatea este uleiul esențial care se obține din lemnul de cedru.

Acesta te va ajuta să îți regăsești echilibrul spiritual dar totodată are un cuvânt de spus și pentru tratarea unui număr mare de probleme respiratorii.

Ulei esențial obținut din mușețel

În România mușețelul este folosit adesea pentru prepararea unor ceaiuri. La rândul său, este foarte bun pentru a remedia o mulțime de probleme diferite, însă uleiul esențial din mușețel folosit într-un difuzor de aromă are și efect calmant.

Totodată, dacă te lupți cu simptomele unei acnee foarte supărătoare, uleiul esențial din mușețel folosit pentru aromaterapie se va dovedi a fi de mare ajutor.

Ulei esențial obținut din lavandă

Numai când te gândești la lavandă intervine instantaneu o stare de bine. Lavanda este probabil cea mai folosită plantă pentru relaxare. Iar uleiul esențial obținut din lavandă este cel mai popular dintre toate uleiurile esențiale.

Bineînțeles că la rândul său are efect calmant și, mai mult decât atât, mirosul său foarte plăcut va crea o atmosferă plăcută în întreaga casă.

Uleiul esențial de lavandă nu are doar efect calmant ci totodată mai este și un bun antisepctic, antiinflamator și sedativ. Pe scurt, dacă deții un difuzor de aromaterapie atunci cu siguranță nu ar trebui să îți lipsească uleiul de lavandă din casă.

Uleiul esențial obținut din mentă

Iar ultima recomandare a acestui articol este uleiul esențial obținut din mentă. Acesta este foarte util atunci când ai o stare de spirit foarte proastă, deoarece te va face să te simți mai bine și să te concentrezi mai ușor.

Așadar, acestea sunt principalele uleiuri esențiale cu rol calmant pe care le poți folosi pentru aromaterapie cu ajutorului unui difuzor de aromă.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei