Criteriul National

Cele mai comune 5 intrebari despre serviciile profesionale de curatenie

Cele mai comune 5 intrebari despre serviciile profesionale de curatenie
decembrie 13
15:06 2016

Recunoastem cu totii tiparul scenic al unei persoane, in special femeie, in care ajunge acasa dupa o zi plina de drumuri si task-uri, iar casa arata ca dupa razboi. Lipsita de energie si de vlaga, se aseaza deznadajduita pe canapea si se consoleaza cu gandul ca maine o sa isi faca timp sa curete. A doua zi se intampla la fel.

De foarte multe ori am fost pusi sau puse in aceasta situatie, mai ales ca o curatenie nu se rezuma doar la stransul rufelor sau doar la spalatul vaselor. Petele de grasime din bucatarie si geamurile prafuite ne dau tuturor mari batai de cap. Asa ca foarte multe persoane au inceput sa ia in considerarea posibilitatea de a apela la o firma de curatenie.

Pentru ca exista o serie de intrebari, pe care si le pune fiecare posibil client, am reusit sa strangem o parte dintre cele mai importante raspunsuri.

De ce si cand trebuie sa angajez o firma de curatenie?

Exista numeroase motive care ii determina pe oameni sa se foloseasca de profesionalismul unei firme de curatenie din Bucuresti. Cel mai important aspect este ca un astfel de serviciu te ajuta sa economisesti timp, pe care il poti folosi in scopuri personale mult mai bune. Un alt principal motiv pentru care recomandam sa apelezi la un serviciu profesional de curatenie este ca uneori, anumite pete sau murdarii par imposibil de curatat. O echipa cu experienta care stie ce produse sa aplice si cand poate sa fie solutia salvatoare.

Ce ar trebui sa stiu despre produsele folosite?

Exista servicii ce promit utilizarea unor produse de curatare ecologice si prietenoase cu mediul, insa nu toate firmele propun aceasta garantie. Este important sa dicuti cu reprezentantii firmei de curatenie si sa specifici de la inceput pe ce tip de suprafete vor fi nevoiti sa intervina si ce anume sa curete.

Cum pot sa am incredere?

Faptul ca lasi in casa ta cativa oameni necunoscuti ce iti vor umbla peste tot nu iti ofera prea multa liniste, nu e asa? Poti incepe prin a face cateva cercetari pe internet si sa revizuiesti mai multe opinii despre firma de curatenie pe care vrei sa o angajezi. De asemenea, unele servicii sunt platite in baza unui contract semnat de ambele parti. Acest document vine impreuna cu cu garantia unor despagubiri in eventualitatea unor accidentari sau pagube. Aceste lucruri ar trebui sa te ajute sa alegi si sa diferentiezi serviciile compatibile cu asteptarile si cu nevoile tale.

Ce metode de plata se aplica de obicei?

Foarte multe persoane au impresia ca un astfel de serviciu este foarte costisitor, insa majoritatea firmelor ofera preturi mult mai avantajoase, decat daca ai cumpara singura produsele de curatenie.

Nu doar ca rezultatele te vor impresiona, insa cu siguranta vei economisi bani pentru cadourile celor dragi.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo