Criteriul National

Cele mai comune 5 intrebari despre serviciile profesionale de curatenie

Cele mai comune 5 intrebari despre serviciile profesionale de curatenie
decembrie 13
15:06 2016

Recunoastem cu totii tiparul scenic al unei persoane, in special femeie, in care ajunge acasa dupa o zi plina de drumuri si task-uri, iar casa arata ca dupa razboi. Lipsita de energie si de vlaga, se aseaza deznadajduita pe canapea si se consoleaza cu gandul ca maine o sa isi faca timp sa curete. A doua zi se intampla la fel.

De foarte multe ori am fost pusi sau puse in aceasta situatie, mai ales ca o curatenie nu se rezuma doar la stransul rufelor sau doar la spalatul vaselor. Petele de grasime din bucatarie si geamurile prafuite ne dau tuturor mari batai de cap. Asa ca foarte multe persoane au inceput sa ia in considerarea posibilitatea de a apela la o firma de curatenie.

Pentru ca exista o serie de intrebari, pe care si le pune fiecare posibil client, am reusit sa strangem o parte dintre cele mai importante raspunsuri.

De ce si cand trebuie sa angajez o firma de curatenie?

Exista numeroase motive care ii determina pe oameni sa se foloseasca de profesionalismul unei firme de curatenie din Bucuresti. Cel mai important aspect este ca un astfel de serviciu te ajuta sa economisesti timp, pe care il poti folosi in scopuri personale mult mai bune. Un alt principal motiv pentru care recomandam sa apelezi la un serviciu profesional de curatenie este ca uneori, anumite pete sau murdarii par imposibil de curatat. O echipa cu experienta care stie ce produse sa aplice si cand poate sa fie solutia salvatoare.

Ce ar trebui sa stiu despre produsele folosite?

Exista servicii ce promit utilizarea unor produse de curatare ecologice si prietenoase cu mediul, insa nu toate firmele propun aceasta garantie. Este important sa dicuti cu reprezentantii firmei de curatenie si sa specifici de la inceput pe ce tip de suprafete vor fi nevoiti sa intervina si ce anume sa curete.

Cum pot sa am incredere?

Faptul ca lasi in casa ta cativa oameni necunoscuti ce iti vor umbla peste tot nu iti ofera prea multa liniste, nu e asa? Poti incepe prin a face cateva cercetari pe internet si sa revizuiesti mai multe opinii despre firma de curatenie pe care vrei sa o angajezi. De asemenea, unele servicii sunt platite in baza unui contract semnat de ambele parti. Acest document vine impreuna cu cu garantia unor despagubiri in eventualitatea unor accidentari sau pagube. Aceste lucruri ar trebui sa te ajute sa alegi si sa diferentiezi serviciile compatibile cu asteptarile si cu nevoile tale.

Ce metode de plata se aplica de obicei?

Foarte multe persoane au impresia ca un astfel de serviciu este foarte costisitor, insa majoritatea firmelor ofera preturi mult mai avantajoase, decat daca ai cumpara singura produsele de curatenie.

Nu doar ca rezultatele te vor impresiona, insa cu siguranta vei economisi bani pentru cadourile celor dragi.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo