Criteriul National

Cele mai comune greșeli când alegi rulourile exterioare

Cele mai comune greșeli când alegi rulourile exterioare
septembrie 04
14:00 2021

Ai decis că alături de usi garaj, plase tantari și alte mici ”detalii” care sporesc gradul de confort al locuinței tale este nevoie și de altceva. După ce ai stat și analizat bine, ai concluzionat că este necesar să montezi și rulouri exterioare. Perfect, numai că trebuie să fii atent la unele greșeli pe care le fac majoritatea celor care optează pentru ele. Ți le prezentăm și noi, în speranța că nu le vei repeta.

Prețul contează!

Am fi ipocriți să afirmăm că nu trebuie să te uiți în buzunar atunci când achiziționezi rulouri exterioare, dar hai să găsim o soluție de compromise. Nu te repezi la cele mai ieftine, ci încearcă să le alegi pe cele care au parte de un bun raport preț-calitate ținând cont de cerințele tale. Sună mai bine, nu?

roletowa_render_zew (1)

Nu uita de dimensiunea ferestrei

Înainte de a trece la cumpărarea acestor sisteme, măsoare bine dimensiunile ferestrei. Pentru ce trece de 3 metri se optează pentru rulourile cu straturi multiple, în timp ce pentru cele care sunt mai mici de 30 de centimetri, nu are rost să te complici cu așa ceva.

Întuneric total?

Cu ruloruri exterioare nu vei reuși niciodată să ai un efect de obturare complet. Prin urmare, dacă vrei un întuneric total, rulourile exterioare nu sunt pentru tine, și interesează ce alternative ai în acest caz.

Apelează la profesioniști, este mai sigur!

Chiar dacă, la prima vedere, nu pare deloc complicat să îți montezi și singur rulourile exterioare, recomandarea noastră este să apelezi totuși la specialiști pentru această operațiune. Pentru că da, chiar vrei o treabă de calitate, și una care să dureze. Nu încerca să rezolvi singur nici micile probleme care pot apărea pe parcurs, pentru că riști nu numai să agravezi situația, dar și să pierzi garanția.

Dacă nu ești prea convins și ai nevoie de mai multe argumente, poți apela oricând la personalul de specialitate din magazinele sau site-urile de profil, care îți vor răspunde la toate întrebărilor. Și, cu siguranță, vei alege până la urmă să montezi rulouri exterioare pentru ferestrele locuinței tale, pentru că avantajele chiar sunt numeroase!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul