Criteriul National

Cele mai cool şosete

Cele mai cool şosete
iulie 25
17:23 2019

Moda evoluează de la o zi la alta, chiar şi în ceea ce îi priveşte pe reprezentaţii sexului masculine, întrucât stilul bărbaţilor a devenit treptat din ce în ce mai îndrăzneţ în ultimii ani, am putea spune poate puţin extravagant. Asemeni femeilor, ceea ce se poartă în picioare nu prea se mai asortează cu nimic, iar stiliştii considera că acest aspect nu este absolut deloc caraghios, ci dimpotrivă, este considerat a fi elegant.

Unul dintre aspectele care a devenit cel mai discutat în ultima perioadă şi de altfel considerat a fi îndrăzneţ este capitolul şosetelor.  În cazul acestora trebuie să ţinem cont de lungime, culoare, sunt detaliile care ne fac ţinuta să iasă din tipar. La propriu!

Culori şi tipuri de şosete pentru bărbaţi:

În primul rând şosetele trebuie să acopere pielea, în special atunci când staţi jos sau picior peste picior. Nu trebuie lăsat nimic la vedere. În continuare o să identificăm care sunt cele mai căutate culori de către bărbaţi şi despre stil.

Stilul elegant

Şosetele trebuie să fie asortate mai cu seamă cu pantofii, iar ulterior cu tot costumul, de altfel, culorile pot fi combinate. De exemplu, costumul negru, nu necesită strict şosete negre simple, aşa cum obişnuiesc majoritatea bărbaţilor să alegea, ci şosete detalii, precum carouri, pot fi asortate cravata, ori pot fi şosete negre cu carouri sau buline.

  • Şosetele mov – se potrivesc stilului elegant, le puteţi asorta la un costum crem închis şi o pereche de pantofi maro.
  • Şosetele în carouri, preferabil să fie gri. Aceste şosete se asortează foarte bine cu stilul casual, cu o pereche de blugi rulaţi şi o pereche de pantofi cu cusături pronunţate.
  • Şosetele verzi, închis bineînţeles. Având în vedere faptul că, culoarea verde este una dintre culorile preferate ale bărbaţilor şi în garderoba lor sunt o mulţime de articole vestimentare de acest fel, şosetele verzi nu trebuie să fie o excepţie, se asortează foarte bine cu pantaloni gri.
  • Şosetele galbene. Nu sunt la modă doar la femei, prea puţină lume ştie că acest trend a fost destinat întâi bărbaţilor iar mai apoi femeilor. Şosetele galbene se asortează foarte bine cu pantofii maro.

Unde găsim şosete de calitate?

Madammitza este un magazin online, care comercializează şosete colorate, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, în special sunt adresate copiilor. Sunt şosete din materiale de înaltă calitate de diferite culori şi dimensiuni, pe gustul fiecărei persoane.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei